Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhh

małe piersi wielki kompleks :(

Polecane posty

nie o cycki :-o kurde stary wiesz, że nie odmawiam, ale w tym miesiącu u mnie też cieniutko z kasą;) -dużo wydatków miałam ;) pożycz może od nowego ;) chwali się, że ma forsę :classic_cool:...dobra, żarty na bok, napisz Ty: arnold_szwarceneger(at)wp.pl

Moja dziewczyna też ma podobnej wielkości piersi i w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Kocham ją bez względu na rozmiar biustu.

Gość facet z prawdziwego zdarzenia
no może i małe ale co z tego? ;) musicie to kobietki zrozumieć, że faceci patrzą na was jako na całokształt. no ok może i są wyjątki ale one tylko potwierdzają regułę. Ja osobiście bardziej zwracam uwagę (przy pierwszym kontakcie) na ładną, zadbaną buzię, włosy, dłonie, ogólnie na sylwetkę czy za dużo nie wisi, czy za mocno kości nie wystają ;P ale to i tak tylko początek, uwierzcie, że dla faceta, który poważnie myśli o kobiecie liczy się jej charakter, jej wnętrze to co ma do zaoferowania, to co potrafi ;) z resztą gdybym miał do wyboru kobite z wielkim biustem ale np z twarzą, która mi się nie podoba a kobietę z małymi piersiami ale za to z ładną dla mnie buzią to nawet bm się nie zastanawiał. ładna, sympatyczna buzi zawsze wygrywa ;) także ten...ładny uśmiech i porzuć te głupie kompleksy Autorko ;)

Gość student z afrika
ja lubic duze i male piersi. ja lubic polki. ja lubic sex. szukac kobieta w warszawa na zona i na sex. potrzebowac pozyczyc pieniadz na studia oddac za to moja koza w Kongo. jest tu dobra kobieta ona mi pomoc?

Gość jeżeli mogę się wtrącić
bardzo ładna figura ;)

Gość bobbies :D
mmm :D

Gość ehhhhhhhh
znowu te kompleksy...poznałam fajnego faceta i nie będę umiała się przed nim rozebrać..;(

Gość Szukaniec89
przykro mi to mówić ale mnie osobiście mały biust po prostu brzydził, miałem wrażenie jakbym sie miał ruchać z dzieckiem... dopiero po kilku podejściach udało mi się w końcu osiągnąć pełną erekcje. Dziś mi już to nie przeszkadza i uwielbiam ich wrażliwość na dotyk

małe nie małe aby zdrowe!!! Rozmiar nie ma znaczenia a jak się obawiacie pokazac nago facetowi to albo trzeba się przłamac i sprawdzić jego reakcje albo zmienic faceta!!!

Gość ehhhhhhhh
tak, wiem ważne że zdrowe...no ale i tak jakoś nie mogę się z tym pogodzić, że już nie urosną...

Mnie się podobają. Serio. Znam wielu mężczyzn którzy wolą małe piersi. Całkiem niepotrzebnie masz kompleksy.;)

Gość Afi
Podobają mi się twoje piersi. Nie miej kompleksów, wole mniejsze niż wielkie obwisłe cycki, to jest kalectwo :) Więc nie przejmuj się głupotami taka moja rada ;)

Gość ehhhhhhhh
nie mówię, że chcę mieć wielkie, chcialabym tylko rozmiar większe...lepiej by to wyglądało. jak się położe na plecach to jestem totalnie płaska :(

Gość Mirodow
Mi się bardzo podobają, szkoda że masz na ich punkcie kompleksy spróbujemy zaradzić ok? jeśli się zgadzasz to zadam Ci parę pytań

Gość ehhhhhhhh
ok, czekam na pytania ;)

Gość Jdjdoen
Male piersi sa sliczne!!!! Uwielbiam takie!!!!

Gość Mirodow
1. rozmiar stanika jaki nosisz i miseczka 2. obwód pod biustem i w biuście z tego co słyszałem można się trochę bawic rozmiarami staników wiec słucham

Gość spokobiuscik
Jak dziewczyny z taka figura maja kompleksy, to co kurde sie dzieje w glowach tych dziewczyn, co na ulicach widze. Boże zaraz wiosna i znow te rozgogolone, trzęsące sie budynie, po oczach bedą walić, czy ktoś chce to oglądać czy nie.

Gość ehhhhhhhh
70B hmm tak co do mm to nie wiem ale gdzieś 70 pod biustem i 85 w biuście

Gość ehhhhhhhh
brzuch może i mam nienajgorszy za to jeszcze mam grube nogi ;]

Gość Mirodow
jak się krępujesz na forum to mogę podać gg

Gość ehhhhhhhh
chociaż ostatnio kupiłam sobie biustonosz 75B i jest jak na moje oko idealny (jakieś inne rozmiary czy coś)

Gość ehhhhhhhh
nie spoko, tutaj jest ok ;)

Gość Mirodow
spróbuj jakiś wygodny stanik "rozciągliwy" najlepiej coś sportowego kupić z 65 D/DD i daj mu parę prań na dopasowanie się, jeśli zdecydujesz się spróbować powiedz czy pasuje gg 8117738. Jeśli tak to noś mniejszy proponowany wyżej, bo będziesz miała bardziej okrągłe

Gość ehhhhhhhh
w bieliźnie jeszcze czuję się bardziej pewnie, fajny krój potrafi wiele zdziałać gorzej jest tak całkiem nago...

Gość Mirodow
przepraszam wczoraj nie zauważyłem ostatniego postu, jeśli jesteś w bieliźnie to mówisz że jesteś zadowolona? powiem Ci tyle, jak już jesteś bez to facet będzie tak na Ciebie napalony że wielkość piersi nie ma już znaczenia, ważne że są Twoje, a swoją drogą jeszcze raz powiem że są śliczne, Twój facet pewnie też tak twierdzi?