Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokryzja kobieca

co piaty facet wychowuje nie swoje dziecko

Polecane posty

Gość nie co piaty tylko
tak mi równiez chodzilo o ojczymów :)

Ja widze coraz wiecej przypadkow, gdzie facet bierze sobie kobiete z dzieckiem (nie swoim) i jest tego w pelni swiadom.

Gość Legiony Lucyfera
z tego co napisane powyzej wynika ze faceci ktorzy decyduja sie na wychowywanie cudzych dzieci sa frajerami, a ten co zapładnia dlaej choodzi i moczy kija bez wiekszych konsekwenkcji :D

Gość marian hejter
bo jest frajerem, na krotka mete wszystko jest ok, potem sie przkeona

Gość nie co piaty tylko
statystyka jest najbardziej wiarygodnym zrodlem informacji ;) bardziej niz "czyjes zdnie " i "czyjas opinia" a to że idac z psem na spacer statystycznie masz trzy nogi tez sie nie sprawdza bo statystyka wziela by pod uwage rodzielnośc gatunkowa : psa i czlowieka ;)

Gość Jolanta z malborka
ja rozumiem po czesci facetow co niechca nie chca byc ojcem dla obcego dzieciaka, ja tez bym nie mogla matmkowac czyjemus dziecku, choc jestem wyrozumiala

Gość lololoodfdeghsd
oklamujcie sie dalej, zawsze tak było ze kobieta nudzac sie w domu zdradzala facet z obibokami

Gość johny 5
takie badania to były w stanach, to znaczy ogólnie badania nad genemi, a po kilkunastu latach te dane ujrzały światło dzienne i tam chyba był to co 10 facet. U nas chyba takiej rozwiązłości jeszcze nie ma, chociaż ku temu idzie. Młodzież nauczona piepr#yć się z każdym przy byle okazji jako dorośli robią to samo.

Gość monumentalny
nie rozumiemm s twierdzenia samca alfa, chcialbym zeby tacy tylko zapladniali kobiety, ale tak nie jest, zdziwilibyscie sie z kim samotne matki maja te dzieci, bo na pewno nie z samymi przystojniakami, a wrecz z przecietniakami, nastepna rzecz ze samiec alfa nie musi byc super urodziwy, tak samo uroda nie oznacza wcale ze dana jednostka jest zdrowa, mam nadzieje ze ktos to rozumie, bo kosmonauci maja idelane zdrowie czy nawet piloci wojskowi i przewaznie nie sa pieknisiami jak Tom Criuse z Top guna

Gość uświadomiony niedawno
nie co piaty tylko no brawo nie ma to jak odwołać się do nabardziej prymitywnych odruchów z uśmiechem na twarzy by zaraz potem udowadniać wyższość uczuć kobiet względem facetów, ale w sumie zauważyłem że to dość powszechne u wyższej formy inteligencji

Gość johny 5
proponuje ci przejechac na zachod polski, obok niemieckiej granicy, zobaczysz ile samotnych matek, opadnie ci szczena, zwlaszcza na pipidowach

Gość a tak a propos
no i co z tego , ze nieswoje wielkie mi aj waj, czlowek to człowiek co za roznica , za to ich dzieci wychowuja inni i tak sie kolo zamyka, bilans na zero:), straszne przywiazanie do wlasnej spermy objawiają faceci;)

Gość johny 5
nie co piaty napisala znowu jak kazdy czlowiek bez argumentu obracajac to w zart

Gość Legiony Lucyfera
dla was kobiet nie ma to znaczenia bo to w pelni wasze dziecko, rozwija sie w was, a jak facet dowiaduje sie ze zona go zdradzai ma dziecko z innym to ma udawac jak glupi debil ze wszystko jest ok? pewnie sama oszukujsz swojego partnera, jak mozna tlumaczyc cos takiego, rownie dobrze facet moze przygarnac rumunka z ulicy, bo clzowiek jak czlowiek,

Gość nie co piaty tylko
ale na samca alfa sklada sie wiele cech to nie jest tylko uroda czy sama np inteligencja czy obycie to jest ogolnie tzw atrakcyjnosc seksualna niektorzy faceci ja maja niektorzy nie tak samo z kobietami...i to tez ma na to wplyw to w ogole skomplikowany temat skladajacy sie z wielu czynników nie sposob tutaj to wszystko opisac

Gość marian hejter
a bo niektorzy faceci to takie ciepłe kluchy, wywalic na zbity ryj dajke niech idzie do tego rzekomego samca alfa xd tyle w temacie, ciekawe czy by ona zaokceptowala ze ja zdradza i ma dziecko z innym, juz to widze

Gość monumentalny
atrakcyjnosc seksulana to nie tylko wyglad, to dziala na kobiety przez chwile, prawdziwi podrywcze nie sa super przystojni, ale potrafia rozmaiwac z kobietami, patrzec na nie, generalnie chodzi oto ze kobieta ma sie czuc pozadana, facet ktory sie znudził w malzenstwie i zanidbuje kobiete moze sie spodziewac zdrady chocby nie wiem jakby byl przystojny

Gość nie co piaty tylko
ale co mam argumentowac? zgodzilam się z waszym stwierdzeniem ze kobiety musza byc przebiegle i nie zawsze fair moralnie dla dobra siebie i swojego potomstwa

Gość a tak a propos
do Legiony Lucyfera a co zlego jest w wychowaniu obcych dzieci , pozbawionych rodzicow chocby lub nienadajacych sie ba nich??, to wlasnie objaw czlowieczenstwa dac milosc i dom komus kto potrzebuje chocby to byl przyslowioy rumunek. mnie wychowal obcy czlowiek w sensie krwi a jest najlepszym ojcem na swiecie w przeciwienstwie do dawcy spermy zwanym potocznie tatusiem:)

Gość malinowa magda zzzzzz
z tymi samcami alfa jest inaczej, znam rudego niskiego faceta co zaciazyl 7 mlodych dziewczyn, a sam jest juz starym koniem, nie wiem co one w nim widzialy, ale to taki typ faceta co wszedzei wejdzie, one młode glupie wiec moze jakos je zbajerowal, podobno tylko 2 zazadaly od niego alimentow, a on jest bogaty, czasami nie rozumiem takich dziewczyn

Gość johny 5
spodobała sie komuś moja ksywa, że robi podsywa :P To znak z tablicy rejestracyjnej.

Gość Legiony Lucyfera
bo ten rudy niski i nawet piegowaty jest smialy wobec kobiet, a nie placze jak miejscowe prawiki nad rozlanym mlekiem, zaloze sie ze te zaciazone kobiety cienki zyja, bo tak juz jest jak sie nie mysli głowa, i kolejny argumnet dla kobiet jest bogaty, to tez daje jakie punkty atrakcyjnosci

Gość johny 5
w sumie fajnie, tylko mógłbyś sie podszywać z innym numerem.

Gość malinowa magda zzzzzz
2 znalazly sobie jakiegos faceta ale bez rewelacjii, a sa naprawde ladne, a pozostalle szukaja dalej swojego ksiiecia

Gość nie co piaty tylko
tak i po za tymi takimi narzuconymi nam prawami natury wpisanymi w nasz gatunek kazdy czlowiek ma osobną historie, inny temperamnet, inne doswiadczenia, inne deficyty potrzeb wiec np dajmy na to taki chlopak który nigdy nie mial powodzenia, nie umial uwodzic czy zainteresowac soba czyms kobiet, spelnia sie w roli ojca (nawet nie swojego dziecka) i meza jednej kobiety bo daje mu to poczucie stabilizacji i realiazacji i nie potrzebuje szukac wrażeń

Gość nie co piaty tylko
" znam rudego niskiego faceta " samiec alfa to nie tylko wyglad !

Gość Joker z batmana lol
nie ważne kto robił, ważne kto wychował >>>>>>idac tym tokiem orzumowania niech jedni bzykaja wszystko, a drudzy niech wychowuja nie swoje dzieci, powinien wychowywac i brany do odpowiedzialnoosci ten co sie zabawil, jak ja słysze ze kobieta mowi z nic od niego nie chce, unosi sie honorem, ani alimentow ani nic, to mnie to rozwala bo taki lekkoduch znou idize nnastepnej skopac zyciie, czujac sie bezkarny

Gość Andrzejucha
Po co sobie zawracać głowę takimi, lepiej na dziwki chodzić. Nie dość, że kobiety mamy brzydkie i puszczalskie to uważają się za ósmy cud świata.

Gość Joker z batmana lol
sa coraz slabsze pokolenia, cos nie dize tym samcm alfa, predzej uwierze w to ze najwieksze powodzenie maja faceci z kasa, czemu?? bo teraz sa trudne czasy, nie zdorwy facet sie tak liczy co zaradnyi mmajetny