Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokryzja kobieca

co piaty facet wychowuje nie swoje dziecko

Polecane posty

Gość marian hejter
w przyrodzie np stada krow jest samiec alfa, ale wsrod ludzi coos takiego objawia czyms innym, pozycja spoleczna, wpływy, majetnosc a do szczescia wystarczy nawet przeciety wyglad, to zawsze pociagalo kobiety oczywistosci

Gość malinowa magda zzzzzz
nie wszytkie dajemy tyla w kiblu na imprezie, to ze takie spotykasz nie uprawnia cie do osadzania innych

Gość Joker z batmana lol
tez mi odkrycie, niektore lubia ten sport ze bzykaja sie z kazdym kto ma penisa, a znam ja takie pyszne nimfomanki, je nawet jakby przywiazal stalowym lancuchem to itak przegryzie byle jej ktos chamasko piszac wsaaaadził

Gość monumentalny
mi takie ekscesy nie groza, omijam panie tego typu z daleka, szkoda inwestowac czas, emocje

Gość mężatkag42
ja miałam chłopaka którego do nieprzytomności kochałam ale on miał juz zone i dziecko i nie chciał ich zostawić, spotykaliśmy sie w końcu poznałam mojego obecnego meża, to nie było to ale bałam sie że zostanę sama a to mi sie nie uśmiechało więc ślub no ale do tamtego mnie ciągneło i chcialam mieć raczej z nim dziecko i mam :) a mąż nic nie wie i nigdy sie nie dowie

Gość nie co piaty tylko
ale to i tak sie wszystko do jednego sprowadza jesli facet ma pieniadze tzn ze ma cechy samca alfa bo jesli ma pieniadze to oznacza ze jest sprytny, zaradny, pewny siebie potrafil wykiwac innych facetów wykosic ich jako konkurencje chocby na rynku o o chodzi o to ze samcy alfa to (psychicznie) najlepiej przystosowani do zycia w spoleczenstwie osobniki tzn wlasnie bogaci, z dobra bajerą, z pewnoscia siebie i (fizycznie ) cechy wygladu typowo meskie, o budowie atlety, z ladnymi buziami o o jesli facet posiada obie te "cechy" fizyczne i psychiczne wtedy moze miec praktycznie kazda kobiete jesli posiada jedna z nich, fizyczna badz psychiczna tez jest dobrze jesli nie posiada zadnej wtedy jest kiepsko! o o a to wszystko i tak sie sprowadza do jednego aby przyszlym ludziom było lepiej tzn mieli korzystniejszy zbiór genów to tak teoretycznie a w praktyce dochodza do tego jeszcze odruchy "człowieczeństwa", zbudowanych wiezi, moralnosci wpajanych od dziecinstwa, przywiazanie, itd... itd... itd.

Gość uświadomiony niedawno
reasumując jak już być samcem alfa to wolnym i korzystać

Gość nie co piaty tylko
i tak i nie bo te "korzysci" mogą się potem obrócic przeciwko niemu, bo nic nie ma samych plusów nawet "bycie samcem alfa";) bo ludzie własnie nie sa tylko zwierzetami i nie kierują sie tylko instynktem, to nas odróznia od zwierzat to daje nam nad nimi przewage ale też to jest nasza słaboscia, bo rodzą sie wewnetrzne konflikty i np potrzeba czegoś wiecej niz tylko stukania co noc innej panienki(bo i to sie po pewnym czasie nudzi, staje plytkie, brakuje glebszych relacji, staje sie mechaniczne i przestaje sprawiac az taka przyjemnosc), nawet jesli Tobie wydaje sie teraz zupelnie inaczej ;)

Gość nie co piaty tylko
podajac przyklad zwierzat: np samiec alfa w stadzie lwów owszem jako pierwszy je, zapladnia samice ale to on broni stada w razie jakis konfliktów z innymi stadami on ponosi najwiecej urazów, po za tym ciagle ma "na plecach" innych którzy chca wskoczyc na jego miejsce a np taki samiec omega(osobnik o najnizszym statusie w grupie) je jako ostatni, może i nie "pobzyka"jesli juz to rzadko i ukradkiem, ale przynajmniej "spij spokojniej"

Gość mimi małpka
jak kobiety trzymają z kobietami to faceci mówią solidarność jajników :) a może to jest kara za to , że często tutaj piszą osoby , które zostawia chłopak jak dowie się o ciąży ....hmmmmm.... no to solidarność penisów.......

Gość proppooonuje
..,.,

Gość kasiasty andrzej
ja i tka chodze na dziwki albo sponsoruje jakas małolatem po co zrzedzaca kobiety ktora i tak wczesniej czy pozniej pusci sie z kims

Gość slodka iwona
ja owszem zdradzilam swojegoo meza, ale tylko dlatego ze on nie mial dla mnie czasu, pracowal za granica, rzadko przyjezdzał, czułam sie samootna, wpadlismy z moim kochankiem, chcialam nawet o tym powiedziec mezowi, bo myslalam ze prawdizwy ojciec sie nami zajmie, ale ok okazal sie zwyklym bucem, teraz z mezem dalej zyjemy razem, nie mowilam mu ze to nie jego balam sie ze zostane sama, ale chwilami wciaz wracam do prawdizwego ojca mojego synka, nie wiem czemu wciaz go kocham

Gość kawaler do wziecia
wiecie co? po namysle stwierdzam ze sie nie zenie, faktycznie trzeba byc jeleniem zeby dac sie wpuscic w te sidla kobiet......

Gość nie co piaty tylko
jesli z góry zakladasz ze bedzie to zrzedzaca kobieta która pusci Cie kantem... Twoja sprawa ;) znasz plusy i minusy takich ukladów jesli Ci z tym dobrze... to dobrze ;D mi nic do tego :)

Gość kasiasty andrzej
jak masz inwestowac czas w rodzine ktora moze nie byc twoja, to wydaj kase na seks z jakas ladna dupa, to lepsze jalmuzna w postaci seksu od zony, co ja posuwalo pol miasta, wedlug mnie szkoda nerwow

Gość glistaludzka
Ja również dowiedziałam się z dość poważnego źródła, że zaskakująco dużo facetów wychowuje nieświadomie nieswoje dzieci. Jeśli taka jest prawda, to przynajmniej jest jakaś równowaga - facet z reguły może zwiać i zostawić babkę z dzieciakiem, babki z kolei mogą wrobić facetów w dzieciaka i fajnie jest :D

Gość Faceciki :D
I dobrze wam tak, należy się wam za wasze gnojstwo :D myślicie, że takie cwaniaczki z was, a tu was rolują na maksa :D

Gość Joker z batmana lol
Andrzej skurwieles sie dokladnie jak moj kolega, kobiieta go rzucila oszukala to ten zaczal sie mscic na kobietach, teraz traktuje je jak zabawki, pamietaj ze skrzywdzisz kobiety ktore na to nie zasluguja

Gość uświadomiony niedawno
" jesli z góry zakladasz ze bedzie to zrzedzaca kobieta która pusci Cie kantem... Twoja sprawa " uśmiech na końcu wypowiedzi tej pani oznacza, że i tak jest jeszcze do wyboru dość idiotów z czym ja akurat się zgadzam:D

Gość kasiasty andrzej
problem w tym intelligentko ze ci faceci co was zapladniaja i sie z was smieja robia to dalej, a cierpia na tym niewinne cieple kluchy, czyli i tak wychdzi na to z ejestescie idiotkami, dlatego wole ruchac dajki i sie nie przejmowac czy jakies alimenty czy jakas zona drze ryja za uchem

Gość nie co piaty tylko
usmiecham sie bo jestem milą dziewczyna :D te usmieszki nie sa ironiczne :P

Gość Loss santos carlos
To trzeba być naiwniakiem. Już raz próbowano złapać mnie na dziecko, to poszedłem do notariusza sporządzić odpowiednią umowę - jeśli nie moje to pokrywa koszty badań DNA i od razu kontakt się urwał :)

Gość marian hejter
bo jeden dojdzie do tego wniosku od razu a drugi po latach stwierdzi ze ma nie warto sie zenic :D

Gość jesli z tym dobrze matce, ojcu
a przede wszytkim dziecku, to naparwde nie twoj problem, autorze.

Gość kasiasty andrzej
Loss santos carlos jeden madry, a myslisz ze ja nie mailem takiego przypadku, bylem glupi bo ja cala okolica posuwala a mnie tez chciala wrobic, dzisiaj nie ma porzadnych kobiet dla wszystkich, kto znajdzie ten znajdzie

Gość Faceciki :D
Loss santos carlos- tylko najpierw trzeba podejrzewać taką możliwość- a wielu facetów żyje przez całe życie w błogiej nieświadomości, nawet nie podejrzewają, że ukochana żonka mogła coś takiego zrobić :D i że ukochany synuś to bękart listonosza

Gość Jolanta z malborka
szkoda mi tylko dzieci, wiem ze kobiety potrafia byc neodpowiedzialne ale wy faceci tez nie jestescie lepsi, jak widzicie okazje pobzykac t bzykacie te puste lalle

Gość nie co piaty tylko
no jednak ktos te dzieci robi i ktos je karmi i odziewa jesli nie ojcowie, czesciwo placimy na nie my, wszyscy podatnicy ;)

Gość Tomcio paluchaaaAaaaaaaaaaas
gdyby moja zona tak zrobiła... nie wiem czy bym jej nie zabił....