Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokryzja kobieca

co piaty facet wychowuje nie swoje dziecko

Polecane posty

Gość Loss santos carlos
Dlatego poważnych związków nie zakłada się z pierwszą lepszą andżeliką ze studiów czy tam baletów, kiosku etc. Jeżeli dobrze kogoś się zna, nie ma możliwości takiej wpadki. Przynajmniej nie mogę sobie tego wyobrazić w moim przypadku.

Gość Faceciki :D
Tomcio paluchaaaAaaaaaaaaaas- szkoda, że twoja żonka nie wie, co wypisujesz w necie, czy by cię przypadkiem nie rzuciła :(

Gość To ja wam powiem
Każdy facet może zostać ojcem , ale nie każdy TATĄ !

Gość Loss santos carlos
Dziwisz mu się? Przecież to chyba najgorsze oszustwo jakie może być, gorsze niż zdrada, kradzież etc. Myślisz, że to twoja krew a tu jakiś ciawar rodzi się lub po iluś tam latach blondyn z niebieskimi oczami. Jakby takiej udało się mnie "wykiwać", to wykorzystałbym wszystkie dostępne metody na maksymalne uprzykrzenie jej życia. Łącznie z rozprawą sądową o oszustwo i odszkodowanie - były już takie.

Gość mr.t druzyna A
wezme w przyszlym tygodniu probkke od mojej corki, chyba mojej boo w ogole do mnie nie podobna i robie testy DNA, jesli mnie zona oszukuje to mzoe sobie szukac domu

Gość proppooonuje
kkk

Gość proppooonuje
"Tomcio paluchaaaAaaaaaaaaaas- szkoda, że twoja żonka nie wie, co wypisujesz w necie, czy by cię przypadkiem nie rzuciła " ta.. napisz lepiej ze strach cie oblecial bo sama innemu dalas to teraz gul zaczal skakac ze strachu

Rozprawa owszem, ale nie morderstwo, a ten sie jeszcze chwali na forum swoimi zdewianciałymi myślami- to sie leczy :o

Gość proppooonuje
Współczuję ograniczenia, a zarazem tego, że ty nigdy się nie dowiesz, jak to jest z jakąkolwiek kobietą :D

Gość Tomcio paluchaaaAaaaaaaaaaas
popieram, nikt nie bedzie mi sie smial w twarz za plecami, bo moja zonka to zbyt porzadnie sie nie prowadzala

Miało być "do proponuję" ;)

Gość Loss santos carlos
Jeśli nie miałbym innych dostępnych metod pod ręką - również zabiłbym sukę.

Tomcio paluchaaaAaaaaaaaaaas- to trzeba było sobie porządniejszą znaleźć, swój na swego trafia :D porządna kobieta na ciebie by nawet nie splunęła niestety :(

Gość barlot
Nie zastanawiałem się nad tym, bo zwykle to ja robię dzieci.

Odpowiedź na post już padła wiele razy. Samiec alfa zapładnia - samiec beta wychowuje i ponosi ciężar utrzymania rodziny. Taka jest natura kobiet, które pod tym względem kierują się pierwotnym instynktem. Wielokrotnie sypiałem z cudzymi żonami, dziewczynami - których faceci mieli dobre prace, fajne auta, mieszkania itp. Wtedy uznawałem to za bycie alfa i że jestem lepszy od tych frajerów. Dziś jestem starszy i nie muszę się dowartościowywać i cudzych lasek już nie tykam. Pamiętam natomiast jedna laskę co sypiała ze mną na krótko przed swoim ślubem. Żebyście jej posłuchali jak ciepło się wypowiada o swoim facecie, jaki opiekuńczy jest i jak czuje się przy nim bezpiecznie. Gdy zapytałem jej co widzi we mnie to powiedziała po prostu, że bardzo ją pociągam a sex ze mną jest fantastyczny. Tym się różni Alfa od Beta.... Doświadczenie to zmieniło mój stosunek do kobiet...kiedyś byłem naiwny i patrzyłem na kobiety jako czyste i niewinne. Jest bardzo dużo fałszywych, obłudnych i zakłamanych i przysięgam, jak kiedykolwiek się z jakąś zwiąże na tyle by założyć rodzinę zawsze zrobie test DNA dziecka. Powiecie, gdzie zaufanie do kobiety? Ktoś kto przeszedł przez to co ja chyba nigdy nie zaufa

Gość Alecochceszleczyć
Faceciki, co się leczy, u zwierząt innych niż ludzie to jest normalne zachowanie w tym przypadku, samiec zabija małe innego, w przypadku ludzi będzie to samica, żaden odchyl

Gość heartbreat
zostawilibyscie zone i dziecko tylko dlatego ze nie jest wasze? a co z tymi latami co wam zona poswieciła, zajmowala sie domem, wszystko cchecie zapprzepascic dlatego ze nie jestescie bilogicznym ojcem, mialam sie przyznac mezowi, teraz wiem ze tego nie zroonie, faceci sa niedojrzali

Gość Alecochceszleczyć
Morderstwo to jest coś normalnego, wiadomo nikt nikogo bez powodu nie powinien zabijać, ale jeśli jest powód, wojna np to będzie to normalny odruch, nie zaprzeczysz chyba

Gość mateuszzawda
nie mialbym zadnych zachamowan, bo to jest calkowity brak szacunku do drugiej osoby, jak bede mial zone i bedzie dziecko, zrobie test dna,

Gość Alecochceszleczyć
Heart, a co z tymi wszystkimi latami co żona kłamała :) rozumiem ty byś z miejsca wybaczyła zdrady i dzieci poza małżeńskie męża

Gość dffgfgetfgredtfgfg
ja was sam rozumiem, nie wiem co bym zrobil w takiej sytuacji, jestes ojcem, zyjesz w nieswiadomosci zeby sei potem dowiedziec ze dziecko nie jest twoje, bo zona olala cie dla jakiegos fagasa, co pewnie takich lasek ma na peczki, jeszcze podobno to ma byc rzekomo samiec alfa, a to moze byc byle chuj z ulicy, takie cos zaboli nawet najbardziej wyrozumialego faceta

Gość Alecochceszleczyć
Heart nie przynalabys się w ogóle, latwiej jest zwalić na nas, ale uwierz mi mąż cię z domu wypierdoli, w najgorszym przypadku ze świata :O

Gość glistaludzka
kasiasty andrzeju, zapładniają i śmieją się chyba z kobiet, które zrobiły z ciebie zgorzkniałego typa. Jeśli laska, która wpadła z jakimś wyrachowanym cwaniakiem w ostatniej chwili ratuje się sama zostając wyrachowaną cwaniarą i ma jelenia, to na idiotę wychodzi tylko ten jeleń ;) A cierpi dopiero wtedy, kiedy się genialnie zorientuje, że niepodobne do niego dziecko nie jest jego.

Gość dffgfgetfgredtfgfg
wlasnie ktos to zauwazyl, kobiiety robia sobie jjaja, chca akceptacji czyjegoos dziecka a same nie bylyby dumne z tego ze maz sie szlaja i ma dziecko z inna, ale to facet jest zly bo nie jest tolerancyjny

Gość Alecochceszleczyć
Heart a dojrzałe było dawać innemu, zajść z tamtym w ciążę a potem jeszcze milczeć przed mężem. dobra komedia

"zostawilibyscie zone i dziecko tylko dlatego ze nie jest wasze?" Prawdziwy facet to właśnie zrobi. A Ty sobie mieszkaj z frajerem i oszukuj go całe życie. Ciekawe jak Ty byś się czuła głupia pindo jakby Twój wieloletni mąż przyszedł do Ciebie z dzieckiem i powiedział: kochanie to jest efekt mojej zdrady wobec Ciebie, od dziś będzie mieszkało z nami i zamierzam poświęcać mu więcej czasu a przede wszystkim pieniędzy. Niestety wiem, że planowaliśmy mieć 2 dzieci ale ja już mam jedno, więc musisz pogodzić się z faktem, że z Tobą też będę mieć jedno. I wiesz dlaczego zdadziłem Cię? Bo ona była zarąbiście pociągająca ale na żonę i matkę się nienadawała dlatego mam nadzieję, że mi wybaczysz:-)

Gość o jezusie..
O, wypowiedzi potwierdzają tezę, dwie kurewy z tematu mają męża rogacza, dwie i aż dwie bo temat stoi dopiero dwie godziny

Gość szczepan
Jeśli chodzi o mnie, to zabiłbym i żonę i dziecko.

Gość podobno samiec alfa
Owszem mialem takiego pecha, że zaplodniłem 2 kobiety praktycznie w tym samym czasie. Nie macie sie czym chłopaki przejmowac, wcale nie mysle o jakims dziecku z ruchanka z panienka, zdarzylo sie i tyle. Treraz jestem ostrozniejszy, zwłaszcza ze panienki maja parcie na łapanie na dziecko, a alimentow płacic nie bede. O faceci co moze wychowywac moje dziecko tez nie mysle, nie uwazam ze to jakis frajer ze wychowuje nie swoje dziecko, tylko twierdze ze jest glupi troche. Zadna z lasek z ktora bylem, nie nadaje sie na zone.

Szkoda chłopaków. Upierdzielają sobie ręce po łokcie aby łożyć na kurwy i nieswoje dzieci. 800 pln chłopaki test DNA a spokój masz całe życie :-)