Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokryzja kobieca

co piaty facet wychowuje nie swoje dziecko

Polecane posty

Gość Wp mdmjmjmj
MHXGMWDMW

Gość xxxWIOLAXXX
moj maz zakceptował syna choc nie byl jego, jest bardziej dojrzaly niz wy, zdradzilam go tylko raz

Gość Faceciki :D
Ale co chcesz leczyć- nie, to nie jest normalne U LUDZI i za to się trafia do więzienia. Tam sobie będzie mógł wprowadzać swoje prawo dżungli, męSZczyzna z koziej... :D

Gość Dokladniestarająsięa nie ich
przyznam jako kobieta ze mi też żal takich facetów, aż czasem żal mi że nie ma sprawiedliwości czytaj boga i nie pousadza takich szmat gdzie ich miejsce czytaj w piekle :)

Gość xxxWIOLAXXX
każdy popełnia błedy, jestescie tacy idealni, fakt ze nie warto bylo bo biologiczny ojciec nie był nawet przystojny, tylko potrafil sprawic ze czylam sie przy nim młodsza

Ktoś mi tu pisał, że pewnie sama zdradzam- jeśli myślicie, że zdradzam jakiegoś faceta, to się grubo mylicie- ja żadnego faceta nie tknę, bo rzygać mi się chce na widok waszego prymitywizmu :D Zapiszę się do klasztoru zamkniętego i już :D będę mieć spokój od was :P

Gość ale co chcesz leczyć
Faceciki - normalne, ale płacimy za swoje czyny ustanowione w konstytucji, dodam że ja w takim przypadku z dumą bym odsiedział nawet dożywocie, myślę że nie jeden facet by tak zrobił także nie cwaniakuj tylko martw się by twój frajer niczego się nie domyślil . I odpowiedz co chcesz w takim przypadku leczyć i napisz dlaczego morderstwo w takim przypadku jest złe, a na wojnie np nie?

Jak facet zdradza i oszukuje na lewo i prawo to jest dobrze- to teraz wiedzcie, że nie znacie dnia, ani godziny- kobiety potrafią was dużo lepiej wyrolować :D :D

Zabójstwo kobiety przez faceta zawsze jest najwyższym gnojstwem i niesprawiedliwością dziejową. Chłoptasie, macie płacić za wieki krzywdzenia kobiet :P

Gość szczepan
Leć do klasztoru i pobieraj zasiłki wygodnie, tylko to potraficie dobrze.

Gość bezimiennysdghfhd
wspolczuje takim facetom hahahhahahaah jaka to musi byc chora sprawa, dowiedziec sie ze jakis palant bzyka mu zone heh

Gość Maz stanu
My wam daliśmy prawa i my je możemy odebrać. Żadnej zapłaty nie będzie = test DNA albo nara.

szczepan- boli? Że nie umiesz się ustawić? :D

Gość simon prawda
ja ruchac polskie szmaty polska mężczyzna wychowywać by dzieci simon ale zorientować się czarne dziecko ze simon i polska szmata

Gość szczepan
Jestem już ustawiony i to bez pobierania śmieciowych dotacji od państwa jak pasożyt. Pewnie i tak autorka to zero po zawodówce lub turystyce, więc warto przerwać dyskusję.

Gość no nie mówcie że tak źle
Mi to tam pasuje ja sobie rucham i (przyszła) żone i inne pasuje mi taki układ bo żona ładna i gotuje dobrze, niech i mnie zdradzi i zajdzie z innym, lepiej rozwod z jej winy, a za jakiś czas znajde lepsza

Gość no nie mówcie że tak źle
A jak kogos nie stać na dna lub ufa kobiecie co jest błędem to jego problem, zrozumiem tych którzy zaakceptowali dziecko innego jeśli sami już mają jakieś, albo kobieta jest tego naprawdę warta, ale to rzadkośc bo angelina joolie jest tylko jedna a oxford za dużo absolwentek też nie ma :D

Gość monumentalny
jakie wy macie ludzie przemyslenia, nie wiem czy aj zyje w kosmosie, ale inaczej mysle jak wy, zapobiegam takim sytuacjom zeby sie nie denerwowac, najlepiej poszukajcie sobie porzadnych kobiet

Gość sssssaaaaakkkkkkkkk
a gdzie takich szukać? kazda mowi ja taka nie jestem? to byly był chujem, ja byłam porzadna:::::juz sie nie nabieram na takie glodne teksty

Gość nofdendodo
Fooddenednem

szczepan- tłumacz sobie, dowartościuj się w internecie, bo tylko to tobie pozostało :(

Gość carmencullum
Trzeba złożyć nowy wniosek do sejmu o refundację testu DNA .

Gość prawda jest taka ze nie da sie
sie wam przyznac do prawdy, nawet jesli sie kobieta przyzna to i wy tak tego nie zaakceptujecie

carmencullum jeszcze czego :D:D:D państwo nigdy nie będzie płaciło za nieudacznków, którzy nie potrafią sobie znaleźć porządnej kobiety ani upilnowac :D jak nie umiesz dbać o własne interesy- sam za to płacisz :D

Gość szczepan
Oczywiście, jestem nieudacznikiem, żebrakiem jak każdy w necie. Tak sobie też możesz tłumaczyć.

Gość morgan freeman
mi sie zona przyznala ze zaszla z innym, z poczatku nie mgolem sie pozbierac, potem wybaczyłem ale na krotko, w koncu wzialem rozwod, nie moglem na nia patrzec, to jest ucuzcie jakby ktos wbil ci noz w plecy, ja jej ufalem, dzisiaj mam inna kobiete i to niebo a ziemia, czasami czlowiek nie wiem z kim sie zadaje

I będę :)

Gość carmencullum
I tu się mylisz, jest tyle bezużytecznych leków refundowanych że spokojnie znajdzie się miejsce na testy DNA na rzecz tamtych. Ale i tak 800 zł lub mniej to bardzo mało.

carmencullum całe szczęście nie ty będziesz decydować, jakie leki są "potrzebne" albo nie

Gość Legiony Lucyfera
Ja nie mysle o małżenstwie, za mlody jestem, ale jak bedzie cos na rzeczy to przeswietle swoją żone, plus do tego podstawie przystojnego kumpla zeby ja uwiodl przed slubem na przyklad, kumpel tak zrobił i go zdradziła :p widzicie tak sie sprawdza wiernosc