Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pendzior

To było Tak... Wczoraj.

Polecane posty

Gość no ale przecież...
Syn koleżanki mial cztery lata jak się rozwodziła, trochę było ciężko bo wina była jej, związała się z innym facetem, mąż to powiedzial w sądzie,niekorzyść dla niej, do tego dom, który kupili jej rodzice w trakcie trwania małżeństwa ( a nie mieli intercyzy) sąd musiał podzielić, he, wyszło tak,że ona musiała połowę własnego domu spłacać mężowi żeby się wyniósł, ale to już insza inszość, nie powiem dokładnie ile ich rozwód trwał, ale ok roku, druga koleżanka dostała rozwód szybko, tak jak pisałam, trzy sprawy i pozamiatane, dziecko 3 lata wtedy, miała swoje własne mieszkanie, pracę, więc może to przemawiało też za tym, że sąd nie robił problemu, poza tym jej eks to hazardzista, który wszystko przegrywał, co się dało, może sąd wziąl to pod uwagę, nie wiem, nie mówiła o tym.No i kolega się rozwiódl, żona z dzieckiem wyjechala za granicę,zostawiła go, mieszkanie do podziału, które musieli sprzedać, nie robili sobie problemu, córka wtedy miała 6 lat i długo nie czekali na rozwód, więc głowa do góry, ale dlaczego twoja znajoma tyle czeka to nie mam pojęcia, może co miasto to inaczej sądy pracują

Gość hgdgj
jhgftm

Gość jolalola
tak to tylko internet i tylko debilne forum:OWiesz dlaczego debilne? Bo coraz wiecej takich jak ty ktorzy nie potrafia w kulturalny sposob przedstawic negawywnej opinii w stosunku do tematu. Zastanawia tylko dlaczego tego nie umiesz? W szkole ucza

Gość zasmucę was głupcy
nauczycielka dobrego wychowania się znalazła he he he :D

Gość jolalola
I jeszcze ci cos powiem nie potrafisz dyskutowac nawet z kims takim jak ja ktora jest najnizej lancucha pokarmowego i gowno wie. Gdzie w takim razie ty jestes???:O

Gość zasmucę was głupcy
myślę, że powinnaś trochę wyluzować, bo zaraz zaczniesz problemy z sieci przynosić do domu :) dystans trzymaj he he

przeczytalam caly temat i powiem ci ze mam mieszane uczucia , ale w sumie wydaje mi sie , ze postapiles dobrze zrobila bym na twoim miejscu tak samo nie wyobrazam sobie zycia bez emocji , sexu i pozadania i to z OBU storn moze z julka ulozy ci sie lepiej ?! tego ci zycze

Gość no ale przecież...
jeszcze jedną koleżankę sobie przypomniałam, która rozwód brala, córka mała była, może taka jak twoja , może ciut starsza, jej mąż nie uprawial z nią seksu, pierwszy raz był po ślubie,ale trochę się na niego naczekała, zmusila wręcz, po następnych "zmuszeniach" wreszcie zaszła w ciąże, no, ale on okazał się gejem , więc w tym przypadku rozwód musiala dostać

Gość jolalola
Czlowiek cale zycie sie uczy i od kazdego moze sie czegos dowedziec,przypuszczam,ze nawet ty wiesz cos co poszerzyloby moje horyzonty jednak przedstawic tego juz nie bedziesz potrafil:O

Gość jolalola
ja mam luz chlopcze staram sie tylko pokazac ci ze jestes odrzutkiem a nie zdajesz sobie z tego sprawy, popracujesz nad soba to spoleczenstwo przyjmie cie z powrotem:-) Wybacz ale takie wnioski nasuwaja sie po przeczytaniu twych pozal sie boze postow:O

Gość zasmucę was głupcy
ha ha ha lubię takich domorosłych psychologów :D:D

Gość jolalola
wlasnie ich nie lubisz dlatego taki jestes:O na brak argumentow ha ha ha zawsze dobre nie?:O

Gość jagoda jagoda jagoda jagoda
bedzie dobrze !!!

Gość amanda i i ja
gowno wiesz o zyciu , jakiech argumentow pragniesz !!! trzeba sie znalesc w takiej sytuacji , zeby zrozumiec

Gość jolalola
zniknales?? uuuuu:-( a taki elekwentny byles:O

Gość zasmucę was głupcy
a co, płakać mam ? :D wybacz, ale nie mogę towarzyszyć w każdej minucie :D

Gość jolalola
elokwencja to stan swiadomosci placz stan emocjonalny,czyli twoje porownanie nie ma sensu,kolejny raz udowadniasz jaki jestes nierozgarniety:-) Przyczepilam sie juz na stale wiec jak nie zmienisz nicku to bede ci jechala codziennie:-D

Gość jolalola
uprzedzajac twa glupia odpowiedz,ze nie na ten post odpowiadales,pomylilam sie:-P:-D

Gość zasmucę was głupcy
nick pozostanie ten sam, więc się nie martw :)

Gość jolalola
Ty masz powody do zmartwien bo bede obnazac twa glupotke fujaro:-D

Gość jola jola ssie pindola
Koleś cię ewidentnie zlewa i kpi sobie z ciebie, a ty się kompromitujesz i myślisz że jesteś taka elokwentna :O

Gość jolalola
ooo usuniete, teraz a sie zasmieje hahaha

Gość jolalola
ty tez chcesz czy nicka zmieniles?? obsawiam to drugie ...77.81:-D

Gość o co come on?
co usunięte?

Gość zasmucę was głupcy
jak zmienię, to ci powiem, żebyś miała co robić :D

Gość jolalola
dzieki sama sie dowiem 🖐️

Gość redgolds
nagadali sobie , pokłócili i zepsuli temat