Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaszczkavelpłaczka

brzuch po ciąży sn i cc - do mam które nie były aktywne fizycznie/nie ćwiczyły

Polecane posty

Gość płaszczkavelpłaczka

jestem w ciąży należę do osób nie lubiących wysiłku fizycznego a co za tym idzie nie katujących się ćwiczeniami :P można powiedzieć, że moje mięśnie są rozwinięte na potrzeby zwyczajnej codziennej egzystencji ;) teraz zaczynam się obawiać, że ta sytuacja wpłynie mocno na wygląd mojego brzucha po ciąży (zwłaszcza gdybym miała cc) stąd pytanie do mam podobnych do mnie (nie ćwiczących) - jak Wasze brzuchy wyglądają po ciąży?

Gość ojtam ojtam
ja mam brzuch po cc jak przed cc - zero zmian

Gość ja tez nie
lubie cwiczyc, w ciazy przytylam 10kg, szybko wrocilam do figury przed ciaza chociaz zaraz po porodzie bylam spanikowana widzac ze moj pepek lezy na lozku gdy leze na boku :P 1,5roku po urodzeniu dziecka brzuch jest jak przed ciaza, bez cwiczen, diet itp

Też nie lubię ćwiczyć. U mnie po pierwszej ciąży - sn po kilku miesiącach brzuch był taki jak przed ciążą. Po drugiej ciąży - cc brzuch jest brzydki, z jednej strony mam taki jakby dołek, trochę "zaległego" tłuszczyku, ogólnie niezbyt ładny. Ale tak jak pisałam, nie ćwiczyłam, ale kiedyś mam zamiar zacząć :P

Gość ...zaczarowana...
To nie chodzi o ćwiczenia , tu nie chodzić o kremy, balsamy ... których się używa podczas ciąży... to zależy od tego ile posiadamy kolageny ... ja jestem po dwóch ciążach , różnica 3 lata ... a powiem że brzuch mam super....a też nie ćwiczyłam...

Gość Bądź sobą
Jestem 3 tygodnie po cc czuje w dotyku że brzuch jest inny ale nie widzę tego w lustrze. Jest jeszcze trochę większy niż przed ciążą ale wierze że to jeszcze zejdzie:)

Gość gość
Mój brzuch to tragedia wiszą mi fałdy skur,pępek został wypukły i zciamniał.

Gość gość
też nigdy nie bylam aktywna fizycznie, wymigiwalam sie nawet od wfu w szkoel ALE zaznaczam ze jestem osoba z natury baaardzo szczuplutka i niewiadomo czemu mieśnie brzucha miałam zawsze twarde, czuc sie bylo ręką. rodzilam naturalnie i jak tydzien pozniej przyszla pielegniarka to nie wierzyla ze to ja jestem matką (mieszkamy w dwie pary) teraz 4 miesiace po porodzie brzuch jest prawie jak wczesniej z mala warstwą sadełka xD