Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwicowiec

życie z kobietą to psychiczna mordęga - dlatego lepiej żyć samemu

Polecane posty

Gość jhbjher
jestem kobieta i moge to samo powiedzec o facetach,10 lat bylam mezatka teraz cztery lata po rozwodzie i dopiero wiem ze zyje....cisza ,spokuj,wreszcie mo0ge jesc to co JA lubie,miec znajomych w ktorych towarzystwie Ja dobrze sie czuje,czasmi tesknie z silnym meskim ramieniem ktory przytuli w ciezkich chilach ale wiem ze to tylko bajki z reguly jest tak ze jak masz ciezkie chwile to facet jeszcze ci dokopie,nie warto poswiacec zycia dla drugiej osoby

Gość offerma
nie każdy znajdzie kobietę. moim zdaniem to nie jest jakaś wielka tragedia. róbmy to co lubimy i się nie przejmujmy.

"cisza ,spokuj,wreszcie mo0ge jesc to co JA lubie,miec znajomych w ktorych towarzystwie" nie mogłaś wcześniej tego wszystkiego mieć?:O :O:O

przytulić się można do rodziny lub przyjaciela, wyjść można gdzieś ze znajomymi. nie daj się prozwiązkowej propagandzie. podasz te objawy?

Gość nerwicowiec
na pewno mam i psychika mi już siadła....

"To ,że każdy woli się wieszać na czyimś ramieniu to jasna sprawa - " to ucieczka od braku samoakceptacji." ha ha niezła bzdura -z Moją samoakceptacją wszystko ok Nic uciekam z tego tematu -jestem w związku i tu nie pasuje

Gość nerwicowiec
łapy mi się trzęsą jak się denerwuje - to chyba nerwica bo niby co?? więc musze się wyciszyć i odizolować od tego syfu i od wrednych sukowatych kobiet

trzęsienie się "łap" nie musi oznaczać nerwicy. racjonalistka - no taka właśnie jaką uprawiasz. i te rady które dajesz.

i nigdzie nie mówiłam że Twój zajebisty związek oznacza że się nie akceptujesz, bo Cię nie znam. mówię jak jest ogólnie.

Gość jhbjher
ze ci sie lapy trzesa to moze masz za malo zelaza anie nerwica,przy nerwicy masz altaki paniki,wydaje ci sie ze zachwile umrzesz albo zemdlejesz, itd....co do powyzej nie nie moglam jak bylam z mezem,jak chcialam gdzies wyjsc to zaraz sie obrazal,jak on szedl z kumplami na piwo to z knajpy dzwonil zeby mnie sprawdzic czy nigdzie przypadkiem nie wyszlam,glupiej gazety przy nim poczytac nie moglam "bo jemu czasu nie poswiecalam" i mi wyrywal,to co ja lubilam jesc on nie jadly i sie obrazal wiec zapomnialam o sobie i robilam wszystko zeby on byl zadowolony......zreszta nie wazne i tak mnie zostawil ,teraz moge o sobie powiedzec "szczesliwa rozwodka" dal mi przysluge odchodzac...

SŁUCHAJCIE WHEDIF, BO DOBRZE MÓWI. ZWIĄZKE?OK. ALE TYLKO DOBRY, SZCZERY, PRAWDZIWY!!! w innym razie zbędna improwizacja , komplikacja i problem

do ludzi w związkach nie chce Was przekonywać,że jesteście nieszczęsliwi w związkach bo sami wiecie jak jest. nie twierdzę że każdy związek to mordęga. ale miejcie świadomość że to nigdy nie będzie zdrowe jeśli sami ze sobą nie będziecie mogli wytrzymać. będziecie szukać zapychaczy w postaci partnerów jeśli nie będziecie sobie sami w stanie poradzić ze swoimi egzystencjalnymi problemmai. może być masa kłopotów z tego i toksyn. SZCZEGÓLNIE jeśli chodzi o osoby z zaburzeniami, powinny być szczególnie ostrożne, żeby sie w tym nie pogubić, nie krzywdzić siebie lub kogoś.

Gość nerwicowiec
whedif - świetne podsumowanie, też do takich myśli doszedłem... :( :o

No to chyba dość logiczne ,że trzeba być szczęśliwym samy ze sobą -żeby być szczęśliwym -rekompensacja w postaci partnera ???? jakieś dziwne rzeczy piszesz

" jakieś dziwne rzeczy piszesz " nie. takie dziwne rzeczy się po prostu dzieją. " "whedif" widzę jakieś guru na kafe " jestem zayebista:) :classic_cool:

Gość nerwicowiec
i jak widze jak ludzie żyjący ze sobą się męczą i "mordują" to mnie to przeraża.... i się pytam po co to? Po co się tak męczyć, w imie czego, w imie jakich wartości i zysków?

nerwicowiec - nie przejmuj się, nie zmuszaj się, to Twoje życie. nadal nie wiem skąd sobie ubzdurałeś nerwicę.

utrzymuję, że marzę, by być kieds w związku. ale na siłę nie będę weń trwać. boję ię, że sie nie uda. t prawdopodobne. życie jest w końcu głupie

Gość nerwicowiec
gdybym napisał wszystko o sobie to też byś tak to zdiagnozowała....

nerwicowiec - ja się pytam o OBJAWY, które Twoim zdaniem wskazują na nerwicę, o nic więcej,.