Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblewajka

znowu oblalam !!!!!

Polecane posty

Gość oblewajka

I znowu oblalam... Ledwo co wyjechalam na miasto. Taki chlopak przedemna zdal i to byl jego 18 raz :) takze stwierdzilam ze tez sie nie poddam :)

Gość kotostro ffa
ale z was głąby, nie wiem jak można zdawać 18 razy czy choćby 5

Gość oblewajka
No pecha mial widocznie. U mnie to byl drugi. Nie potrafie nad strrsem zapanowac

Gość moja sis zdawała już 3x
zdała by za pierwszym,ale za bardzo szalala po miescie,a teraz to nie wiem za którym razem się uda:O ja jestem sponsorem więc:(!

Gość oblewajka
Ja postanowilam ze sie nie poddam. Nawet jeli mialabym 30 razy zdawac. Terminy egzaminow na szczescie da sie szybko ustalic. Mialam wczoraj natepny mam w poniedzialek wiec moge zdawac do skutku :D

Gość ghert5
A sama płacisz za egzaminy czy rodzice sponsorują??

Gość oblewajka
Sama

Gość oblewajka
Juz wydalam lacznie ok 1200 zl. Nie liczac kursu bo kurs robilak kiedys i za niego placili rodzice. Eraz wznowilam dokupilam jazdy u inego instruktora i tyle wyszlo. Ze wszystkim z dojazdami itp itd kazdy wydatek zwiazany z prawkiem

Gość oblewajka
Dlatego tez nie chce sie poddc bo szkoda tej kay ktora juz w to wlozylam

Gość ghert5
oblewajka Bo jak się samemu płaci to większa mobilizacja jest Coś o tym wiem.

A mozna wiedzieć na czym poległaś? Za tym razem i poprzednimi? Mnie niedługo tez czeka egzamin grrr :)

Gość czekoladopolola
oblewajka gdzie masz tak szybko terminy egzaminów? u mnie czeka sie conajmniej 2 miesiące ;/

Gość oblewajka
W krakowie. Otatnio stoczyl mi sie na gorce czego bym sie w zyciu nie spodziewala bo mialam to opanowane i na jazdch takie rzecy nie mialy miejsca ze zgasl lub polecial tyl a tu niespodianka. A wczoraj ne zauwazylam auta i ni ustapilam mu. Buewiem cos mnie przycmilo...

Gość czekoladopolola
w sumie do krakowa mam godzinke, moze zmieniłabym WORD bo w Katowicach to terminy około 2 miesięcy niestety

Gość oblewajka
W krakowie jest tak ze co tydzien dodaja wolne terminy na popoludnia w czwrki i piatki. Od 14 do 20. Wczoraj jesze byly wolne na czwatrek i piatek bo ustalali ludzie

jak ktoś nie zda 3 razy, to powinien przejść obowiązkowe badania, jak dla kierowców zawodowych - niektórzy po prosu nie powinni prowadzić pojazdów, tak jak niektórzy ei powinni publicznie śpiewać - w wypadkach gnie rocznie więcej osób niż w morderstwach!

Gość czyjawpadlam
Fajnie ze wycofali to ze po 3 oblanych trzebabylo dokupowac godziny obowiazkowo. Wiaomo ze kazsy dokupi ale moze nie az 5 i przynajmniej mozna ustalic od razu szybko egzmin a wczesnij najpierw potrzebne bylo zaswiadczenie i dopiero mozna ustalac. Takze jest lepij z tym teraz

Gość oblewajka
No fajnie bo wtedy trzeba jechac do domuvdzwonic do instruktora potem znow jechac ibustalac egz a to strata czasu i dodatkowe koszty wiadomo

Gość oblewajka
Tak

Gość Naprawde nie trzeba po 3
Niezdanych razach nie trzeba brac 5h i tego papieru???

Gość oblewajka
Dokladnie tak. Juz nie trzeba mozna od razu do kolejki po termin :)

Gość To super bo juz myslalam Ze
Bede musiala wydac kilejnych pare stow.2razy juz uwalilam na placu choc umialam.tyle kasy idzie a ja Nadal na tym placu wariuje z nerwow;(2tys juz wydalam i konca nie widac:/

Gość oblewajka
Ja juz ponad tysiac. Trzecie ppdejsxie jutro. Ciekawe czy od czwartku cos pamietam... Ja tez sie stresuje masakrycznie na luku jak juz tylem cofam do koperty noga zaczyna mi skakac i sprzeglo klekota jak szalone na caly glos heheh

Gość oblewajka
Na czym oblewasz na tym placu ???

Ja oblałam 4 razy. Wydałam ok. 3 tys. na egazminy, kurs, dodatkowe godziny. I minęło mi pół roku i muszę zdawać nowe toeretyczne testy.

Gość oblewajka
Natalia nie poddawaj sie szkoda wlozonek kasy czasu i nerwow. Ja postanowilam ze tym razem sie. Nie poddam. O nie nie

Gość pamparapampam
zdałam za 8. dostałam trochę po d***e, pokora przyszła z każdym niezdanym egz. większa...i większa. i teraz nie wyobrazam sobie nie mieć prawka, albo pojechać tak, aby je stracić. Powodzenia!

Ja zdałam za 4 razem i wydałam 2500 łącznie na wszystko, na początku roku dałam, nie wyobrażam sobie nie jeździć;-) Kocham mój samochód. Nie poddawajcie się i chociaż udawajcie na egzaminie, że czujecie się pewnie za kółkiem, jeździjcie ostrożnie acz dynamicznie