Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linda Metanabol Team

Czy nie ma już na świcie filigranowych kobietek tylko same kobyły po 170? :(

Polecane posty

Sam mam 173 i wszystkie moje dziewczyny były wzrostu 170-175. Kurrwa, czy te niższe się zabarykadowały w domach? :(

Gość popros zeby zdjely szpilki
:D

Gość imitation of life
A ja mam 163;)

" czy te niższe się zabarykadowały w domach? " - tak. ja mam 164 i depresję.

Gość nbvhgj
Niższ prowadzają się z normalnymi facetami a nie krasnalami ogrodowymi. Facet zaczyna się od 185 centymetrów wzrostu i 18,5 w rozporku :classic_cool:

Co do szpilek właśnie, to jest jeszcze inna strona medalu, że dziewczyny z, którymi byłem mimo, że były wysokie, nosiły szpilki nie przeszkadzał im równy wzrost. Z kolei niskie 160 najgłośniej drą ryja, ze facet musi mieć 190 żeby był wyższy jak założą szpilki 25 cm, to tak jak bym sobie zakładał nasadkę na kuutasa trochę

170 z groszem....to juz wiadomo czemu nie masz....Wysokie patrza na wysokich zrozum

Gość a ja mam 156 i szpilki
nosze od wielkiego dzwonu ;) lubie moj wzrost

Qwerty nie umiesz czytać ze zrozumieniem? :)

Gość kijaneczka 5677
173 cm i ty nazywasz siebie mężczyzną? W przedszkolu poszukaj, to może będą niższe :D:D

Gość hvbjkhvjva coz to za facet
nizki facet to porazka i kazdy to wie. nie musisz przezywac zdrowe kolezanki tylko dlatego ze jetes kurduplem

Gość Smile:):)
Ludzie nie macie innych problemów? Masa ludzi jest chora, ma poważne problemy, a tu co drugi temat tak głupi, że po prostu żal.

Gość kijaneczka 5677
Zrobie dzis swojemu mężyczyźnie, ktory ma 190 cm i wygląda jak facet a nie pokurcze :]

kijaneczka nie zmienia to faktu, że jesteś biedną dziwką zarabiającą mniej niż 10 koła miesięcznie a ja tymczasem idę pierrdolnąć w kinola i na miasto :)

Gość Takiego 170 to
bym w życiu nie chciała. Co to za facet. Kurdupel.

jestę: nie ma nic piękniejszego niż taka filifranowa kobietka, no ale pierrdolone wielbicielki spedalonych mutantów 190 75 kg z mikropenami 15 cm będą mówiły inaczej🖐️

Jestes poprostu mały wiec normalne ze tak mowisz.....ale coz wzrostu sobie nie wybieramy.Kazdy patrzy na to co mu sie podoba.

Gość gleedys
Ja mam 158 :D i owszem zabarykadowalam sie w domu :D chodze tylko na zakupy 100m od domu...:(

Oczywiście, że jestem niski, tego nie neguję. Ale najbardziej mnie to rozpierrdala, że dziewczyny wyższe srają na wzrost w przeciwieństwie do tych niższych, chuuj świat jest zbudowany na kompleksach :D

Gość fran frean
Mój facet ma właśnie 170, ja mam 172 i nie zamieniłabym go na żadnego innego. ;) Co więcej, jakiś czas temu kręciła się ostro koło niego jedna "koleżanka", wprawdzie niższa od niego, ale jednak... co dowodzi, że poza wzrostem mają znaczenie jeszcze inne czynniki :P

A co kobieta ma być jakimś kurduplem???

jak widzisz chłopcze, nie samym penisem kobieta żyje. swoje gorzkie żale wylewaj mamusi i przede wszystkim tacie, bo chyba wyskoczył w trakcie i tylko parę kropli skapnęło do środka. ;) ten twój mutant to przy tym wzroście i wadze, to raczej taki pajączek.

Jeszcze kolejną prawdą o kobietach jest to, że pasztety mają o sobie największe mniemanie (prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 180 - wiekszość dziewczyn w tej grupie na FB to paszczury) ale do rzeczy. Za małolata podrywałem dziewczyny, które wydawały mi się mocno średnie, uważałem, że to max półka dla mnie, i co? I chuuj osrywały mnie. Po pewnym czasię przytyrałem się na siłowni i zacząłem weekendowo dawać po nosi więc wyjeebało mi pewność siebie, zacząłem podrywać te ładne (ale nie wytapetowane szmaty, tylko będące piękne i bez tego) i co, i nagle zaczęło mi się układać. Ps. Mimo to nadal z uporem maniaka próbuję wyrwać koleżankę 5/10 155 wzrostu z ogólniaka, która mnie olewa :D