Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenada hahhahah

Poznalam faceta przez internet. Jego hobby: Centra handlowe. Zenada

Polecane posty

Gość a Hawking jaki inteligentny
na gwar polecam wielkie słuchawy na uszy :D świat zewnętrzny przynajmniej częściowo przestaje istnieć :P najśmieszniej jak całe rodziny przyjeżdzają z okolicy w weekend, z dzieciakami o tej 9-10 i tak do wieczora łażą, by zapewnić sobie i dzieciom rozrywkę

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
na gwar polecam wielkie słuchawy na uszy świat zewnętrzny przynajmniej częściowo przestaje istnieć - do czasu aż wjedzie w ciebei ktoś paleciakiem ew. wózkiem wyładowanym tyloma rzeczami że przeciętna rodzina tyle nie zje przez pół roku :D

znowu 10 osób, jak zwykle złośliwy:P z tymi wózkami to koszmar nawet jak nie masz tych słuchaw :O matoły lezą nie patrząc na nic ale ogólnie jak już muszę wybieram centra na uboczu, nieco zapomniane, z mniejszą ilością sklepów więc nie tak atrakcyjne dla sklepowych łowców rozrywki :D

W Inowroclawiu buduja galerie. Calkiem spora patrzac po konstrukcji. Kolo kosciola, wiec sukces w niedziele murowany:)🖐️

ja nie wiem gdzie tu złośliwośc a jeszcze to "jak zawsze" więc na pewno mnei z kimś mylisz :D jak nie masz słuchawek to możesz w ostatniej chwili uciec mnie zdarza się pchać taki wyładowany wózek więc jak widzę osobę myślącą o niebieskich migdałach to mówię uwaga :D przecież nie będą uprawiał slalomu w sklepie :P

w tym pojebanym kraju nie może być sklepu obok kościoła bo nie otrzyma się koncesji na alkohol :D musi być jakaś minimalna odłegłośc aby pewnie wiernych nei kusić bo datku na tacę nie dadzą tylko przepiją :D

Nie mowie, ze przy samym kosciele, tylko w poblizu. Zreszta mimo, ze Inowroclaw jest czerwony, to wladze lokalne zawsze dobrze zyly z miejscowymi proboszczami, wiec luz blues.

Poza tym to chyba jest budowane na koscielnej dzialce, czy kiedys koscielnej, a sprzedanej miastu🖐️

Czy tam prywatnemu inwestorowi, nie znam dokladnie ukladu wlascicielskiego. W kazdym razie przez 20 lat bylo to puste pole z chwastami przy kosciele.

czerwoni zazwyczaj dobrze żyją z czarnymi bo jedni i drudzy mają podobny cele mianowicie strzyżenie owiec i wmaiwanie im równości. czyli się wyjaśniło że nie przy kościele a gdzieś dalej inowrocław jest taki że jak kościół będzie na jednym końcu miasta a galeria na drugim to i tak można powiedzieć że jest przy :P

a co mnie kurwa Innowrocław obchodzi? a w Pcimiu Dolnym Tesco budują🖐️ fascynujące, co? znowu 10 osób, to Ty zwykłeś mylić mnie z kimś innym ;) "przecież nie będą uprawiał slalomu w sklepie " wystarczy nie pchać się z taki wózkiem w wąskie uliczki i w grupę ludzi :P

Bo Inowroclaw to miasto, w ktorym galeria byla potrzebna. Ludzie nie beda juz musieli jezdzic do Bydgoszczy czy Torunia:)🖐️

więc w dniu otwarcia galerii wszyscy będziemy innowrocławianami🖐️

uliczki nie są wąskie a te grupy ludzi to całymi stadami przemieszczają się po sklepie nei sposób na nich nie wpaść :D masz taką składnie że faktycznie mogłem cię mylić z kimś innym pewnei nocą :D no ale tym razem cie nie pomylę dzięki temu kurwa :D

znowu 10 osób, no, w końcu poczułam się wyjątkowo a nie jak jakaś marna, młodsza kopia:classic_cool: :D właśnie ja nieraz widzę jak z tymi wózkami pchają się na chama i rozpychają :P Maciek, fakt. a masz jeszcze jakieś gorące newsy ze przewodnika po galeriach handlowych w Polsce? czy to już koniec?

Bede informowal na biezaco o postepach prac budowlanych galerii w Inowroclawiu poki co.

w końcu właściwy człowiek na właściwym miejscu:D🖐️

żadna kopia nie jest wyjątkowa bo to przecież kopia czyli coś odtwórczego :D " Bede informowal na biezaco o postepach prac budowlanych galerii w Inowroclawiu poki co." no napisz jaką wam tam promocje zorganizują na optwarcie jak będzie masło za 5żl czy cola za 2zł to wszyscy tam wpadniemy :D jakieś foty z budowy wrzuci wiem że niektórzy ludzie się podniecają jak im sklep budują i na bieżąco robią zdjęcia z teog podekscytowania :D kiedyś dzieciom pokażesz jak wielki świat zawitał do tego miasta co to go każdy z wrocławiem myli :D

Hehe, ja juz tu nie mieszkam, tylko wpadam raz w miesiacu odwiedzic rodzicow:)🖐️ Ale bede relaconowal, nie boj zaby🖐️

dlategoż użyłam zwrotu W KOŃCU :P Maciek, z tej okazji załóż bloga i wklej adres w stopkę by każdy Polak mógł na bieżąco zobaczyć jak idą postępy

Gość podniesęm choć mi ciężko
:classic_cool: ciekawe