Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość essek

Związki po 35 urodzinach.

Polecane posty

Gość essek

Cześć. Może już mi do końca odbiło ale postanowiłem zwrócić się od Was z prośbą o poradę. Jestem normalnym 36 letnim facetem, który nie ma zupełnie szczęścia w sprawach sercowych. Dwa lata temu nagle skończył się mój 4,5 roczny związek. Zaczynam tracić wiarę, że można w tym wieku ułożyć sobie życie. Nie mam czasu biegać po knajpach i liczyć na to, że kogoś poznam. Powiedzcie czy Wam się udało w takiej znaleźć bliską osobę. Przez chwilę byłem na portalu randkowym ale tam są same przypadki psychiatryczne.

Gość tak sobie myślę, że...
w każdym wieku można kogoś poznać i z tym kimś ułożyć sobie życie i przecież nie tylko w knajpie ludzie się poznają. Obserwuj bacznie swoje otoczenie, bo może tam jest kobieta, która czeka, aż zrobisz pierwszy krok.:)

Dokładnie, przełam sie, nie bój sie kompromitacji. Mój mąż jest w Twoim wieku i wiem, ze Jego samotni koledzy mający problem ze znalezieniem drugiej połowy nie robią nic albo prawie nic, czekają, aż nagle pojawi sie królewna z bajki... Albo tez w druga stronę - nie szukają wcale tylko zaliczają "co sie da", boja sie zaangażować emocjonalnie. Życzę Ci powodzenia w tym zwariowanym i zawirowanym świecie uczyć. Na każdego z nas gdzieś tam czeka szczęście, trzeba mu tylko pomoc ;-)

Essek,to mnie trochę dobiłeś z tymi portalami,bo też się właśnie przymierzałem :( A też brakuje mi czasu i innych możliwości poznania panny :O

Gość pastelowe pola
haha, ale dlaczego psychiatryczne? x mam bardzo fajna kolezanke ktora szukala partnerea na portalach randkowych. zajelo jej to 2-3, ale znalazla :)

Gość pastelowe pola
2-3 lata

Gość oewnfq
w druga strone jest identycznie az dziw ze to takie trudne

Gość hmmmm...............
Mój mężczyzna w tym roku kończy 36 lat, a poznaliśmy się latem/jesienią, jeżdżąc na zawody rowerowe. Można w każdym wieku. Ja zbliżałam się do 30tki i też czasem myślałam, że nie spotkam nikogo sensownego, portalu randkowego również nie polecam.

Gość hmmmm...............
i jeszcze taka rada - jak już szukasz, to raczej nie 20-latki, tylko kobiety 25-40 (nie bój się odrobinę starszych).

Witaj! Może masz jakieś hobby? Myślę, że powinieneś się nim zająć. Może spotkasz kobietę, którą też to interesuje. Poza tym zwyczajnie poznawaj ludzi. Uśmiechaj się do ludzi w tramwajach, pociągach, kolejkach. Powiedz coś miłego kobietom w każdym wieku. Jak się ociepli czytaj książki w parku, jeźdź na rowerze, pływaj. Nikogo nie poznasz siedząc sam w domu

Żelek,jaki Ty masz niesamowity refleks,tym bardziej że nigdy tego nie kryłem i w kilku wątkach (także w tych,które i Ty nawiedzałaś) to się przewijało :P

Gość oewnfq
panowie to moze napiszecie cos o swoich zainteresoaniach oprocz narzekania?

Gość Eeerrr
Jesli "nie masz czasu biegac po knajpach", to byc moze nie masz czasu na zwiazek i czy Twoj poprzedni nie skonczyl sie czasem z tego powodu? nie chodzi mi o doslowne bieganie po knajpach, ale ja to odbieram tak, jakbys nie mial czasu na przyjemnosci...

Gość gr,.....
no tak ,ja tez nie mam szczescia ,jak poznam kogos to jakis swir ,albo obliczony tak ,ze tankuje własne auto za 30 zł na weekend a zarabia 4 tys i wiecznie marudzie ze wszystko drogo ..albo tylko chca na 1 raz ..masakra Na portalach randkowych poracha - jak widziałam wpisz -,,Jesli chcesz to napisz " to juz wiadomo ze masakra Juz nie szukam ,przyzwyczajam sie chodzic do kina sama ,do teatru tez ,na spacery chodze z psem ,i moge zostac dłuzej w pracy ..

Gość oewnfq
masz racje gr,.. wystarczy spojrzec na cafe, kobiecy portal a faceci nie potrafia znalezc kobiety, porazka

Dobra Żeluś,mogłaś to przepuścić. To jak z tym teraz będzisz żyć? :P PS. Jest o tyle łatwiej,że zawsze wyglądałem na kilka lat mniej ;)

Gość mam 33 i
tez rozgladam sie na rozne sposoby. na powodzenie nie narzekam,gorzej,ze nikt mi nie odpowiada. xxx..-skompletowales juz sprzet do wspinaczki?

Gość essek
Słuchajcie. To nie jest tak, że nie mam na nic czasu. Praca zajmuje mi sporo czasu dlatego, że prowadzę biznes jednoosobowy. Pomimo tego, że teoretycznie pracuję w branży bardzo rozrywkowej to moje otoczenie jest bardzo hermetyczne. Nigdy nie byłem typem podrywacza i nie sądzę, żebym się nagle przełamał i zaczął zaczepiać dziewczyny na ulicy. Mam wiele pasji. Żeglarstwo, fotografia, muzyka. Nie jestem typem kanapowca :) A może są tutaj wolne dziewczyny z Warszawy, które mają podobny problem? Do Eeerrr :) Mój ostatni związek skończył się z bardzo różnych powodów. Na pewno nie z powodu braku czasu ;)

Zycze ci bys znalazl te bliska ci osobe w ktorej sie zakochasz. Moj facet byl starszy od ciebie gdy sie poznalismy :-) Tak jak ktos wyzej napisal-wychodz do ludzi, na spacery... Czesto poznaje sie takie osoby w momencie gdy sie tego nieoczekuje....

Gość mcwdkmnu
nie jestem z wawy ale powodzenia zycze, mysle ze bedzie dobrze:)

Gość essek
Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia. Jestem z reguły optymistą, więc zawsze wierzę w sukces :) Co prawda nic na siłę... ;)

"cóż, ja akurat zawsze wolałam starszych" x Zakładam Żelek,że starszych ode mnie? :P x x @mam 33 i: zakładam,że piszę do faceta?Nie,nie kompletowałem sprzętu do wspinaczki,ale wiarę w możliwość zrozumienia kobiet praktycznie porzuciłem.To znaczy dalej w porywach się staram,ale mam poczucie beznadziejności wysiłków ;)

Gość mam 33 i
piszesz do kobiety.

@Mam 33 i: jak to się mówi "oops" ;) Ale zauważ,że napisałem iż nie porzuciłem do końca tego beznadziejnego trudu :D

Gość rurkowate spodnie na tylku
Nie lam sie, ludzie poznaja sie w kazdym wieku. Czasy sie zmieniaja i coraz wiecej osob zaklada rodziny czy znajduje druga polowke po 30 czy nawet po 40. Mam 33 lata i wciaz pare osob z mojego otoczenia sa tzw singlami. Portale randkowe moze sa i zbiorowiskiem dziwakow, ale przez internet mozna tez poznac normalnych ludzi (podobno ;))

Gość mała ciekawostka
może trzeba przestać sie zastanawiać jak to zrobić tylko tak jak radza wyzej zajac sie jakąs pasja znaleźć sobie najpierw cos na czym mi zalezy potem moze uda sie znaleźć kogos kto tez będzie dzielił z tobą pasje. Wcale nie trzeba chodzić po knajpach żeby wyjść do ludzi... z siedzenia w domu i szukania magicznego rozwiazania tez nic nie bedzie..