Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki - na ilu randkach byliście w życiu?

Polecane posty

"jesteś na 1000% pewny?" x nie mówię o zdjęciu tylko o mnie na żywo więc raczej jestem pewien.

Gość romet xxl
Luzer podobno szkołę podrywu założy.

Gość mnie to najbardziej dziwi
[zgłoś do usunięcia] Darker "mnie to najbardziej dziwi, ze oferma nie ma laski,bo jest bardzo madrym facetem." Czyżby ewolucja przyśpieszyła i teraz dziewczyny lecą na mądrość? " ⇓ A nie lecialy? To mnie zaskoczyles:D Nie znasz takiej podstawowej prawdy,ze kobiety kochaja uszami:P?

Gość Draxon
Kto kurwa nie próbował? Wszyscy działali i dobrze o tym wiesz.

no i nie mam zamiaru się umawiać. odkąd zaakceptowałem fakt że nie podobam się kobietom jakość mojego życia radykalnie wzrosła. nie muszę się przejmować jakie zrobię wrażenie, co sobie jakaś tam o mnie pomyśli, jestem wolnym człowiekiem. jak się którejś nie podoba to jaki jestem to może mnie pocałować w zad.

Gość darker na ilu randkach byłeś?
?

"Nie znasz takiej podstawowej prawdy,ze kobiety kochaja uszami ?" x mogą się zakochiwać nawet haluksami. i tak nie we mnie.

Gość IMO12335
mnie to najbardziej dziwi "Nie znasz takiej podstawowej prawdy,ze kobiety kochaja uszami ?" ­ Coraz więcej zboczeń na tym świecie. :classic_cool:

"no i nie mam zamiaru się umawiać. odkąd zaakceptowałem fakt że nie podobam się kobietom jakość mojego życia radykalnie wzrosła." ­\ oj tam, oj tam. ja cię cenię za charakter :classic_cool:

"ja cię cenię za charakter" x wprawdzie od dawna takich tekstów nie słyszałem bo nie zadaję się z kobietami ale kiedyś był to mój chleb powszedni. byłem "ceniony" przez naprawdę wiele.

"IMO12335 mnie to najbardziej dziwi "Nie znasz takiej podstawowej prawdy,ze kobiety kochaja uszami ?" Coraz więcej zboczeń na tym świecie. " :D nadinterpretujesz:P

a szczerze mówiąc namawianie 40 letniego chłopa na pierwsze randki to naprawdę słabe jest. to brzmi śmiesznie i jest naprawdę niedorzeczne. do czego dobrego mogło by to doprowadzić?

Lepiej działać i dostawać kosze - wtedy masz czyste sumienie, że próbowałeś.

"a szczerze mówiąc namawianie 40 letniego chłopa na pierwsze randki to naprawdę słabe jest." ­ oj tam, to nic trudnego. ­ po prostu wkładasz - wyciągasz ­ i druga kata kredytowa tak samo :P

Gość IMO12335
Miłość! Szczęście! Spełnienie! Szczeniaczki, małe słodkie kociaki itd...:classic_cool:

"Lepiej działać i dostawać kosze" x jak ci lepiej do "działaj". mi lepiej nie było.

"!offerma a szczerze mówiąc namawianie 40 letniego chłopa na pierwsze randki to naprawdę słabe jest. to brzmi śmiesznie i jest naprawdę niedorzeczne. do czego dobrego mogło by to doprowadzić?" V V do wykorzystania takich dobrych genow? Wiesz jak malo jest madrych facetow:P?

ja się nie dziwię offowi, że się zniechęcił. każdy na jego miejscu pewnie czułby się tak samo. ­ faktycznie zaczynać od zera w tym wieku jest cholernie trudno, zwłaszcza, że nawet sporo młodsze kobiety są delikatnie mówiąc.. mocno doświadczone.

"usunięcia] żaba po przejściach mnie to najbardziej dziwi - a ty znowu tutaj? " V V Jakie znowu kobiecino? Po raz drugi raczylam odezwac sie do ofermy. Kiedys nawrzucalam mu,ze nie zadbal o zeba, ktorego o malo nie stracil i teraz po raz drugi pisze,wiec to : ZNOWU to sie tyczy Ciebie. I juz spadam,bo widze,ze Cie szlag trafia jak ktos do niego zagada i tym kims nie jest facet:D