Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm .,.,.,

Czekać na mój ideał kobiety czy obniżyć "próg"

Polecane posty

Gość hmmmm .,.,.,

Sam już nie wiem... może czekam na księżniczkę? Myślę, że jestem i przystojny i w raczej twardo stąpam po ziemi, mam pracę wykształcenie itp. 24 lata i raczej nie narzekałem nigdy na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej. A mimo wszystko nie mam nikogo u boku... Mam teoretycznie na oku, ale nie wiem czy to wypali ( z jej strony) Mam tez np miłą sąsiadkę, nic nie miałbym jej do zarzucenia w sumie... figura ok, pozytywna, raczej samodzielna ale.... ma jakiś taki garbaty nos :) Może to i głupie, ale mi to chyba przeszkadza... Nie wiem czym się już kierować w doborze partnerki.... Mam plan miec kobietę, której urodą będę się zachwalał nawet gdy bedzie miała kupę zmarszczek na buźce :)

Gość hmmmm .,.,.,
zyje tu ktoś ?:)

Gość tam jest dużo tluszczow
doradziłabym Ci spróbować ale z drugiej strony nie wiem czy to dobre dla niej jesli zaczniesz jej robic nadzieje a potem stwierdzisz ze jednak ten nos jest dla Ciebie nie do przeskoczenia

Gość ani razu nie bylam
Moim zdaniem czekac. Po co masz sie zadowalac polsrodkami? Wieksze szanse na powodzenie zwiazku bedziesz mial jak zwiazesz sie z ta jedna jedyna ;)

Gość hmmmm .,.,.,
Też jestem tego zdania, ale w ten czas pojawia sie taka myśl czy przypadkiem kiedyś ni obudzę sie z ręką w nocniku jak nawet te mniej atrakcyjne będą zajęte...

Gość hmmmm .,.,.,
może ktoś miał kiedys podobny dylemat :)?

Gość Wonski
Jestes zalosny!

Gość unicorn_
po prostu nie kieruj się tak bardzo wyglądam, skoncentruj się bardziej na tym jaką jest ona osobą, bo na dłuższą mete to będzie ważne, a wygląd i tak rzecz ulotna ...

Gość a10019
Szukasz kobiety kierując się rozumem, a nie uczuciami, co jest idiotyczne. W dzisiejszych czasach prawie wszyscy tak robią i dlatego są nieszczęśliwi, bo nie ma ideałów, ale prawdziwa miłość potrafi z brzyduli o przeciętnej inteligencji zrobić w oczach człowieka istnego anioła.

Gość ula której ukradli nick
a twoją żoną , najfajniejszą najseksowniejszą i najukochańszą kobietą na ziemi ziostanie całkowite przeciwieństwo twojego ideału ,cóż ,życie :)

Gość ani razu nie bylam
Nie przesadzajcie z tymi uczuciami. Rozum jest wzniejszy niz serce i to nim powinno sie w zyciu kierowac. Uczuciami przy okazji.

Gość jak ci teraz przeszkadza
jej nos, to za 10 lat nie będziesz mógł na nią patrzeć bez obrzydzenia. Lepiej poszukaj takiej, która ci odpowiada w 100%

Gość a10019
Ogólnie zgadzam się tym, że człowiek nie powinien się kierować w życiu uczuciami, ale miłość to wyjątek. Sama byłam zakochana w osobie, którą subiektywnie postrzegałam (i dalej postrzegam) jako niespecjalnie atrakcyjną, ale dosłownie oddałabym duszę, żeby z nią być. I na takiej podstawie powinno się budować związki.

Gość a10019
Sorry, miało być obiektywnie. ;)

Jakoś nie wydaje mi się dobrze świadczyć o człowieku odrzucanie osoby z uwagi na garb na nosie. Niefajny z Ciebie człowiek chyba. A co zrobisz, jak nie będziesz mógł cieszyć się urodą Twej idealnej, bo za parę lat złamie nos lub poparzy twarz?

Gość takie nosy
mają Żydówki, po prostu wyczuwasz instynktownie, że to nie są geny z którymi chcesz mieszać swoje.

Gość Loss santos carlos
Niczego sobie nie odmawiaj. Moja rada: poszukaj dziewczyn w ukrainie. Szybko znajdziesz to czego szukasz.

Gość vgvwgdvf
A po co przywozic z ukrainy jak w Polsce też jest sporo ładnych z prostymi noskami.

Gość Loss santos carlos
Może nosy i proste mają niektóre... ale resztę twarzy to ciężko trafić, żeby było jak z okładki.

Gość vgvwgdvf
tak, a wszystkie znane im kobiety sa brzydkie bo ich nie chcą :D

Gość Loss santos carlos
A niech sobie lecą na co chcą, ale i tak z takimi mordami nie mają czego szukać u przystojnych.

Gość modlinnn
Izabella dokładnie a potem wypadek, partner trafia na wózek inwalidzki i jest zostawiany samemu sobie, kobieta po ciąży przybiera paręnaście kg i jest odrzucana to jest chore i nie ma nic wspólnego z miłością, jak się kogoś kocha to takie mankamenty nie przeszkadzają(pomimo, iż owe istnieją nasz partner pociąga nas fizycznie, ale to chyba oczywiste), ale tak to jest jak się PLANUJE posiadanie dziewczyny :o

Gość zamiast...
chrzanic glupoty sam sie popatrz w lustro...szukasz ideału...najpierw sam nim bądź. Faceci to gnoje...szuka pieknej kobiety, bez skazy...a sam moze byc gburowatym, niedomytym dupkiem bez kultury, siorbiacym przy jedzeniu i na starosc z opasłym od piwska bebechem....... zenada

Gość Loss santos carlos
Pff, mam predyspozycje do posiadania idealnej kobitki to takiej szukam. A w międzyczasie trafiają się potworki na 3 miesiące do robienia laski. Nie chcę was dołować, ale sporo osób tak robi.

Gość jesli masz 24 lata
i wyglądasz możliwie, to co stoi na przeszkodzie żebyś znalazł taką jaka ci odpowiada? albo wcale nie jesteś taki piękny tylko przeciętny / brzydki polski typek, albo z orientacją coś nie w porządku. Bo nie wmówisz mi że mając internet się nie rozejrzałeś, nawet jeśli mieszkasz jakiejś w dziurze zabitej dechami.

Gość zamiast...
a skad wiesz ze masz pretyspozycje mamusia ci mowila...jakbys mial to bys znalazł

Gość jesli masz 24 lata
Jak widzisz że któraś sie nadaje tylko do robienia laski, to po co z nia jesteś tak długo. Taka dziewczyna sie nie szanuje.

Gość Loss santos carlos
Takie rzeczy się wie oraz wie się czego oczekują mniej więcej kobiety. Wystarczy, że pójdziesz na imprezę i same się kleją, zaczepiają na mieście, kończy się to na łóżku. Czy to nie wystarczający dowód? Mam 26 lat, więc też mi się nie spieszy nad czymś poważnym tym bardziej, że "tego kwiatu jest pół światu".