Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Nie przejdziemy do historii

Polecane posty

Gość Niedziel!!!
Ty żyjesz! Kopę lat! nie zgadniesz kim jestem :D

Gość efwfefew
.... :* :)

Gość are you there ?
pozdrowienia od M. :)

W ogóle, to jak coś napiszę, to albo muszę napisać kolejną wiadomość, żeby zobaczyć odpowiedzi, albo widzę je po 10- 15 minutach...

Kurde, ten utwór co podałeś link o 20.31, to mi się kojarzy. Nie wiem, czy jakiejś piosenki disco polo nie zrobili na podobną melodię, albo nie wiem. Bo tego konkretnie nie znam, ale kojarzę.

Rosyjska melodia ludowa, a w komentarzach do tej wersji co ja dałam link piszą, że stary dobry polski klasyk :D Ja się tam nie znam, młoda jestem, mogę nie znać źródeł. A Staszewskiego S fajne są niektóre utwory, fakt. Choć Ty albo żadna znam tylko w tej wersji. Ale np "Baranek" w wersji kultu nie lubię, a w wersji pana Stanisława już owszem :D A jak Cię 8 godzin przy biurku męczy, to po pracy powinieneś iść pobiegać, albo na basen (ale solidnie, nie popluskać się, albo posiedzieć w jacuzzi tylko się zmęczyć :P)

Tak, Balladę o dwóch siostrach znam i lubię :P Ale też w wykonaniu Stanisława, bo chyba jeszcze słyszałam w innej wersji i to już nie to. Ja jako że jestem młoda (choć to akurat się nie zmieni i zawsze będę) to sobie studiuję w trybie dziennym i robię drugi tytuł technika w trybie zaocznym ale od zawsze słyszę, że na zmęczenie psychiczne i to spowodowane siedzeniem konieczny jest ruch :P (innymi słowy: jak się zmęczyłeś psychicznie, to zmęcz się fizycznie i już w ogóle ni będziesz mieć siły :D) No a teraz się idę wykąpać, o.

Gość are you there ?
były dwie siostry noc i śmierć, śmierć większa, a noc mniejsza... noc była piękna jak sen, a śmierć... śmierć była jeszcze piękniejsza....