Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Czy to prawda, że czasami kobiety nie noszą bielizny, jak mają sukienki/tuniki?

Polecane posty

Tak, to prawda. Ja nigdy nie noszę bielizny /majtek/ od mniej więcej 4 lat, mam 25, nie chodzę też w spodniach, przy krótszych sukienkach/spódniczkach to czasem może być problem, ale z drugiej strony- raczej się pamięta o tym, że nie ma się majtek, zatem dziwne sytuacje w miarę mnie omijają. Myślę, że inne dziewczyny też tak robią. Pupa nawet w bardzo małych stringach nie wygląda ładnie jeśli majtki się odciskają. Potem już po prostu dziwnie się czujesz, jeśli włożysz bieliznę. Pozdrawiam

Możliwe, że to wpływa na mężczyzn, natomiast, jak pisałam wcześniej, już o tym nie myślę, po prostu tak jest i tyle. Aczkolwiek, kiedy mężczyzna np. przy okazji randki zapyta w pewnym momencie, czy przypadkiem nie zapomniałam dziś ubrać majtek, to czuję się nieco bardziej perwersyjnie i miło. Ale nie jest to mój sposób na mężczyzn. Pozdrawiam

kobiety nie noszą jak nie mają ochoty.. co tam aktualnie założą na siebie ma drugorzędne znaczenie :)

a zauważyłeś że te gwałcone mają ubranie fuul wypas komplet :)?

jak sie często chodzi bez bielizny to najczęściej wdzięki chyba się kumplom pokazuje, nie nieznajomym

Ja nie noszę majtek od kilkunastu lat i niewyobrażam sobie bym miał je teraz włożyć.

Chętnie poznałbym partnerkę co nie nosi bielizny

Gość ppppppprrrrrrrrrr
i upławy im ciekną po udach

Blee, bez sensu... Jakby mi facet chodził bez majtek to bym zawsze z podejrzliwością na niego patrzyła czy codziennie ma świeżo uprane spodnie, czy któryś dzień z rzędu nosi takie osmrodziuchy... :O

Gość ewaaaaaaaaaaaaa
ja latem tylko sukienka, bez majtek i stanika:)

Gość gooooo
nie nosza to prawda.........

Luźne cycuchy pod bluzką ? Miło jest popatrzeć na prawdziwe laski. A jeżeli do tego nie ma na twarzy żadnej tapety. Ślina mi kapie. Są jeszcze takie ?

Gość gość
Te co nienosza to 100%ku...wy lub takie co maja grzybiora i musza wietrzyc-wysuszac. Normalne Napewno to Niejest

Gość gość
A co jest fuj w pancernych cyckonoszach?

Gość gość
sztywne wypełniane poduszkami itp sztucznościami po prostu nie pasują do letnich zwiewnych sukienek i bluzeczek. Niezależnie zresztą od wieku - przynajmniej moim zdaniem. W lecie najfajniejsza jest naturalność. Przedziwna jest tendencja do zafałszowywania tego elementu kobiecości - sztucznie uformowane, sztywno ułożone piersi nie mają nic wspólnego z ich naturalną urodą miękkości i delikatności, z tajemniczym cieniem lub ożywianiem się sutek. Przedziwne że kobiety rezygnują z prezentowanie ich prawdziwych walorów - szczególnie w lecie i powiedzmy poza pracą - przynajmniej w naszej aktualnej obyczajowości.

Gość gość aldona
Może to nie bardzo na temat ale ja latem wykorzystuje zapasy z garderoby. Nazbierało mi się różnej pikantnej bielizny . Leżała z rzadka używana więc postanowiłam w zeszłym roku zacząc nosić na co dzień. Stało się to trochę przypadkiem.

Widzę Gościu, że albo jesteś bardzo młody, albo masz ogromne zaległości. Kiedyś były cukierki luzem na wagę i były smaczne. Dziś po pięknie opakowanej CZARNEJ czekoladzie dostaje się sraczki. Znaczy to, że towar pięknie zapakowany jest bez wartości. Podziwianie kobiety w plastikowym, pancernym staniku to jakbyś zachwycał się pejzażem na płutnie, a gardził naturalnym środowiskiem. Poza tym jest bardzo niezdrowy dla samej jego właścicielki, a niekture, o zgrozo, nawet w nich śpią.