Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isztar100

Turek i Polka - związek katastrofa?

Polecane posty

Gość Isztar100

Chciałabym sie od obecnych dowiedzieć, jakie mają doświadczenie w tej kwestii, tj: głównie kobiety, które miały/ bądź są w związku z Turkiem, posiadaja dość szeroką wiedzę na ten temat, i znają go bardziej z autopsji (opowieści znajomych, rodziny, bądź też swoje własne doświadczenia). Wiele dramatów, drastycznych opowieści przewinęło się już w owym temacie, z jednej strony ostrzeżenia, z drugiej obrona, i podkreślanie, że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora. Prawda jest taka, że historie o katastrofalnych finałach takich mieszanych związkach zdają się przeważać. Chciałabym poznać Wasze zdanie.

Gość Jesttakitemat
Na kafe

Gość Isztar100
Co zauważyłam, czytając różne historie o smagłolicych - że na początku obsypują dziewczyny prezentami i mówią dużo komplementów a tak naprawdę czekają na to, żeby się z nimi przespać i potem ta dziewczyna nie jest już dla nich tą jedyną księżniczką. To prawda, że oni mają w zwyczaju romansować z kilkoma naraz i że rzadkością jest żeby Turek lat ok. 30 był prawiczkiem/ nie miał doświadczeń/ był singlem?

Gość euroepe
ja bylam w turcji i bawiłam sie tymi turasami...z jednym byłam bliżej,ale miał tak małego fiooota, że uciekłam :O gardzę nimi...ale był też jeden całkiem przystojny o jasnej skórze i europejskim urodzie

Gość Isztar100
Jasnej skórze? To oni mają też różne odcienie skóry?