Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisica84

Ile trwa wasz stosunek?

Polecane posty

moj Kochany ma penisa 14,5cm ostatnio jak mu stal zmierzylam linijka.dla mnie jest w sam raz.jakby byl wiekszy to by mnie cipka bolala w pozycji na jezdzca i na pieska a tak jest ok. CHOCIAZ ANALA MU NIE DAM A CHCE.

Panowie, mam pytanie. Jak to jest? Czy w przypadku kiedy kończycie prędzej aniżeli partnerki, jesteście w stanie zregenerować siły i ponowić zabawę, czy raczej nie? A jeśli tak, to ile czasu zajmuje wam taka regeneracja?

Uprzejmie dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi, życzę dobrej nocy, spełnienia i kumulacji sił witalnych rano :) :D:D

Gość grzmocilla
Oczywiście, że tak. Ile to trwa? To naprawdę zależy od dnia. Czasem wystarczy dosłownie chwila, kilkadziesiąt sekund, no a czasem jednak nie da się wcale ;) Ja ogólnie wolę nie doprowadzać do takich sytuacjach i stosuję zasadę panie przodem :)

Gość misterny plan
regeneracja do kilku minut.

w zależności od dnia i partnerki, czasem 5 minut a innym razem godzinę odpoczynek i powtórka .

Nie znam tego abym szybciej był od żony.To są nawyki,które wy młodzi nigdy nie osiągniecie. Stara gwardia jest niezawodna Wy jesteście ośle pały !!

Gość statyczny statystyk
16 minut i 30 sek moja średnia. w tym 1560 pchnięć.

Gość statyczny statystyk
ma sie tą kondycje:l wlacz sobie stoper i policz ile razy wsadzasz w interwale 10 sek. penisa tez nie mam na 18 cm zebym musial wykonywac dlugie ruchy

Gość statyczny statystyk
Sam jesteś debilem bo nie wiesz jak sie robi statystyki:P Statystykla to statystyka a przecież nie będe liczyć ile razy włozyłem przez 16 ninut:P