Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akolina

Po ilu dniach mężczyzna dzwoni do nowopoznanej dziewczyny?

Polecane posty

Gość akolina

Pytanie jak w tytule. Poznaliśmy się w klubie. Raczej nie poznaję tak ludzi, ale wyszłam i... stało się :) Dostał mój numer. Zastanawiam się po ilu dniach odzywają się faceci w takich sytuacjach, ponieważ nie mam doświadczenia w poznawaniu ludzi w ten sposób i nie wiem czy istnieje jakieś niepisane prawo. Dodam, że ja mam 20 lat, on 27, poznaliśmy się w sobotę.

Gość sasss
Witaj, nie ma reguły :) do mnie odezwał się po 3 dniach. Podobno jest jakaś reguła która tak nakazuje, ale jak go kiedyś o to zapytałam okazało się że o niczym takim nie wiedział... Jesteśmy razem do tej pory a to już rok mija :)

Gość Nenek.
do mnie zadzwonił nastepnego dnia ;) .. z reguły dzwonią do 4 dni...heh jak nie zadzwoni...zapomnij..

Gość akolina
sass - gratuluję :) U mnie dzisiaj mija właśnie drugi dzień i tak się zastanawiam czy nie spisać tej znajomości na straty. Zawsze mi się wydawało, że odezwać się powinno jeszcze tego samego dnia albo następnego. Chociaż sms-a wysłać czy coś :) Ale jeszcze nigdy nie poznawałam nikogo w klubie i nie wiem jakim prawem rządzą się takie znajomości. Dlatego wolałam zapytać. Nenek. - w takim razie są jeszcze dwa dostępne dni. A wydawało mi się, że to już koniec jeśli dziś nie zadzwoni :) Pozdrawiam dziewczyny i dziękuję za odpowiedzi. Mam nadzieję że odezwie się ktoś jeszcze :)

Gość SHAGGINGLAGGING_**
Cos mi sie zdaje ze juz nie zadzwoni,moj zadzwonil nastepnego dnia,jak facetowi zalezy to dzwoni juz nastepnego dnia,tak mi sie zdaje,chociaz roznie bywa,prawdopodobnie poznal jescze inna laske i sie zastanawia ktora wybrac albo najpierw umowil sie z ta druga,faceci szukaja takich mlodych naiwnych malolat do zabawienia sie

Gość Nenek.
właśnie..odezwał sie ? :)

Gość akolina-autorka
Coś się nie chce opublikować... sass i Nenek. - nie odezwał. SHAGGINGLAGGING_** - też mi się wydaje, że jak do tej pory nie zadzwonił to koniec... W sumie nie żal mi tego, bo znaliśmy się jakieś 3 godziny, czyli tyle ile bawiliśmy się razem na imprezie, ale po prostu wydawał się normalnym facetem. Nawet nie chodzi o randki, ale myślę że byłaby między nami fajna znajomość. Dzięki za odp :)

Gość sajsajks
Poznałam na dyskotece:P Numeru nie dałam:P Świetnie tańczył:P Super się rozmawiało:D. Odnalazł mnie w pracy w tygodniu, byłam mile zaskoczona. Prosił, żebym przyszła na następną dyskotekę. Bawiłam się z nim całą dyskotekę, na wszelki wypadek kupiłam startera. Chciał mnie odwieść nie zgodziłam się w ostatniej chwili odwiózł mnie kolega. Dziś 3 lata razem:D

Gość truje nas smog
Mój facet nie wziął do mnie nawet numeru. Kombinowałam po wspólnych znajomych, odezwał się tak po 3 dniach.

Gość akolina-autorka
No niee... wszędzie happy end tylko ja tak marnie przędę? :) Myślę że nie zadzwoni skoro do Was odezwali się do 3 dni. Co do odnalezienia w pracy, piękna historia :) Widać jak facetowi zależy to i góry przeniesie, aby zdobyć kobietę :) Gratuluję!

Gość akolina-autorka
Wiecie żałuję tylko jednego a mianowicie, że nie dał mi szansy mnie poznać... Tak jakby z góry sądził, że nic we mnie go nie zainteresuje... No ale trudno. Może taka specyfika klubów :) Tylko po co numer brał?

ja nigdy nie daje swojego numeru...to ja biore od nich i to ja decyduje czy sie odezwac.....

Gość akolina-autorka
arpad17 - a mogę wiedzieć dlaczego?

Gość widocznie jak Ty wyszlas to za
poznal jakas inna dziunie

Gość mala_szklaneczka
a dlaczego ty do niego sie nie odezwiesz??? moze ktos ze znajomych go zna ;))))

Gość bellelle
mój nie wziął ode mnie mojego nr ale zaproponował, ze da mi swój i sama zdecyduje czy się odezwę :) pierwszy raz mnie coś takiego spotkało więc odezwałam sie tego samego albo następnego dnia i z przebojami ale już ponad 1,5 roku razem :)

Gość akolina-autorka
Myślę że nikogo nie zapoznał bo wychodziliśmy mniej więcej w tym samym czasie :) mala_szklaneczka - dałam mu swój numer ale jego nie wzięłam. Nawet o tym nie pomyślałam żeby wziąć :) Wiesz, on jest trochę starszy ode mnie, a moi znajomi obracają się w podobnym kręgu wiekowym. Nie sądzę aby ktoś go znał. bellelle - łał gratuluję odwagi :) Ja nie wiem czy odezwałabym się do chłopaka, którego poznałam w klubie (z tego względu że pierwszy raz w ten sposób kogoś poznałam i dałam do siebie namiar) i nawet nie wiedziałabym za bardzo jak to rozegrać.

Gość akolina-autorka
Nie zadzwonił i już nie zadzwoni. Cóż, jedne z pierwszych razów kiedy dałam numer i taka klapa ;)

U mnie napisał jeszcze tej samej nocy smsa. Prawie dwa lata razem :)