Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawelpoz85

Strzeż się ZUSu - tropią lewe zwolnienia!

Polecane posty

Gość trolloooo
niestety nie tropi lub robi to nieudolnie mój kumpel z pracy od 3 miesięcy jest na "zwolnieniu" pracując w tym czasie w Stanach, czym chwali się wszem i wobec na pejsbuku

Gość lewe l4
To po prostu skandal, jak żyć w tym kraju? :O

a mnie się wydaje że powinni wyłapać tych leni którym robić się nie chce a łapy po kasę wyciągają. Tak samo i tych pseudo rencistów.

Gość dxjedewu
Nuta zazdrości śmieciu?

Gość kierowca rosomaka
oni nie tropią lewych zwolnien tylko tna koszty po trupach

ZUS jest po prostu śmieszny! Wystarczy chociaż raz zobaczyc ile kosztują nas ich siedziby- wszystkie urządzenia najdroższe, materiały również. I oni będą jeździli i sprawdzali, czy ktos leży w łózu?? Mamy sie tłumaczyc dlaczego akurat wyszlismy do apteki? Kretyni!

ja niezazdroszczę tylko się dziwię takim lewusom. I śmieciom społecznym. Tak tak pasożycie.

arecki, z całym szacunkie, ale głupoty gadasz! ZUS mogłby sie skupić na swojej robocie, a nie węszyc, czy ktos aby juz zdrowy nie jest a siedzi na L4. Osobiscie L4 miałam w życiu raz, co miesiąc odprowadzam składki, zus pieje, ze nie bedziemy mieli emerytur jednocześnie wywalajac ciezkie miliony na nowe siedziby- paranoja. I jeszcze sie chwala jacy są gospodarni bo ileś tam zwolnien cofneli- ja pierdziele! A jak wróciłam z macierzyńskiego to od razu mielismy kontrolę ZUS czy aby na pewno wszystko mamy ok, i czy rzeczywiscie byłam na macierzyńskim a nie pracowałam w tym czasie - o co szeptem mnie zapytał urzędas. Nie wspomne o tym, że był u nas pół dnia, a wpisał sobie trzy dni!

mireczkowata.całkowicie sie z Tobą zgadzam bo to prawda. Mnie jednak chodzi o ludzi którzy stażu mają tyle co dzieci wakacji z czego większość przesiedzą na zwolnieniach.