Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

jestem bardzo złą kobietą

Polecane posty

postrzel go trzy razy i powiedz, że zaskoczył Cię nad ranem, a Ty przypadkiem spałaś z lufą pod poduszką :P

Gość her***komendante
wyrzuć go z szuflady

Gość tlmjhnjuog
Z Ciebie ,to jest taka chodząca dżuma,a nawet bym powiedział,taka cholera:D

moor - nie postrzelę, bo musiałabym się z nim spotkać :D ale rozumiem aluzję do pistoriusa :P ­ jakiś koleś z mojej klasy z podstawówki wypisuje do mnie po latach. kurde, ja go nawet nie pamiętałam :o ­ już padło pytanie o mój stan cywilny, zgadnijcie, jakie będzie następne? :o ­ muszę coś z tym zrobić :o

Gość tlmjhnjuog
pokaż mu jaka jesteś gorąca,napewno spieerr..:D

btw - nie widziałam go 14 lat. nawet nie wie, jak teraz wyglądam. ja się boję :O ­ ale nie pamiętam, żeby od niego dostawała walentynki. nie dawał walentynek, to niech teraz spada :D

Gość tlmjhnjuog
następne będzie-czy jesteś jeszcze dziewicą,zgadłem?:D,wiedziałem:D

poczęstuj go kociną to działa :P

Gość Taka jest prawda panowie
pewnie wyczaił że jesteś ława i puszczalska, mało która tak szybko by sie oddała jak ty, wiec też chce cię zaliczyć.

a spróbuj, powinien zwiać, a jak nie to jednak kup coś do strzelania ;P

jestem pewna, że zacznie cię zapewniać że uwielbia maluchy, prać, sprzątać gotować w zasadzie gospodyni domowa to jego drugie imię możemy się założyć :P

Taka jest prawda panowie - cześć BSA, mój pulchniutki misiaczku :D🖐️ ­ nosz kurde... ja rozumiem, że ktoś z kim się na co dzień widuje albo kumpel ze studiów może się jakoś zadurzyć, ale kurfa, kilkanaście lat minęło :o on nie może być normalny :o

Gość Fakt, prawda jest dramatyczna
Trudno aby ktoś jej nie adorował, skoro ona dała pierwszemu lepszemu przystojniakowi, dała mu swoje dziewictwo, bo powiedział jej że jest "piękna". Teraz każdy z jej osiedla się na nią napalił. Po co marnować kasę na dziwki, skoro żabie wystarczy powiedzieć że jest "ładna" i już można ją mieć, szlag z tym że jest kiepska w łóżku, spuścić się da, więc nie narzekajmy w czasach kryzysu.

po prostu facet jet samotny i próbuje złapać co się da do mnie niedawno odezwał się facet , którego nie widziałam jakieś 20 lat on w międzyczasie się ożenił, spłodził dzieci a teraz zaczął mi wciskać jak to on o mnie cały ten czas myślal:) taaaaa

Żaba - miałam podobną akcję, tyle tylko, że facet pomylił się w zeznaniach. Pisał do kilku koleżanek sprzed nastu lat (i nie tylko) na raz i zapomniał, że ja nie chodziłam z nim do końca szkoły :D

Gość żaba po ptzejściach
"do mnie niedawno odezwał się facet , którego nie widziałam jakieś 20 lat on w międzyczasie się ożenił, spłodził dzieci a teraz zaczął mi wciskać jak to on o mnie cały ten czas myśla" ostro :D

Gość ffvcc
rfr

chyba napiszę mu wprost, co myślę o odzywaniu się po takim czasie i zadawaniu idiotycznych pytań w celu wybadania sytuacji. ­ bycie miłym też ma kurde swoje granice.

nic to nie da tacy są niezmordowani musisz po prostu przestać odpowiadać

jestem boska x po moim trupie

"poczęstuj go kociną to działa" x Ciekawe,do kogo piłaś? :P x x "do mnie niedawno odezwał się facet , którego nie widziałam jakieś 20 lat on w międzyczasie się ożenił, spłodził dzieci a teraz zaczął mi wciskać jak to on o mnie cały ten czas myślal" x Eeee,to czekaj... Znaczy pierwotnie po studiach się poznaliście?W pracy? :P