Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

jestem bardzo złą kobietą

Polecane posty

dobra, czyli zlewka. postanowione. dzięki babciu ike :P ­ w zasadzie dopiero co ujawniły się jego rzeczywiste intencje, więc reakcja będzie w samą porę. a raczej brak reakcji.

aż tak wiekowa nie jestem :P w czasach liceum na dodatek był moim kuzynem, on ze mną zerwał i (uwaga imo!) był rudy :classic_cool:

Gość kawaleria
i oto stało się.. żaba spadła do poziomu fiku gratulujemy

Gość IMO7282
Jestem małym, RUDYM, kompaktowym i pękatym Krasnalem, która chce posmakować mojego nektaru? :classic_cool::D

"o, mój rycerz wrócił" x Teraz to TWÓJ rycerz?A wszystkie fotki tzytzków poszły do Krasnala? :P "pacz, pacz, tam jest smok! ojej, jaki wielki! zabij go!" x Chlast!I po smoku :classic_cool: Teraz gdzie księżniczka? :)

"Teraz to TWÓJ rycerz?A wszystkie fotki tzytzków poszły do Krasnala? " ­ gratulujemy poczucia humoru, DYSTANSU i rozumienia kafe-humoru :classic_cool: ­ "Chlast!I po smoku " ­ bejbe, to była ćma... ­ [ tu należy odpowiedzieć: "jaka dziewica, taki smok" :P ]

żaba bądź tak miła i wyślij rycerzowi swoją rękę :P odcięte kończyny są na topie....

tekst z basha: ­ Dlaczego Benedykt XVI abdykuje skoro Jan Pawel II był papieżem do samego końca? Ponieważ Niemcy pracują do emerytury, a Polacy do śmierci. ­ so true...

Gość ten caly benedykt
nie powinien sie brac w ogole za papiestwo. Jeszcze bardziej skompromitowal swoj narod niz jest.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Zaba - masz juz kogos czy dalej jestes sama ?