Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffasiuleczka

Pomóżcie błagam-rodzice nie chce zaakceptować mojego faceta:(:(:(

Polecane posty

Gość ffasiuleczka

Mam 20 lat, jestem studentka. Mam chłopaka straszego ode mnie o 5 lat. Rodzice nie zaakceptują go , strasznie mocno się kochamy ,zależy nam na sobie. Rodzicom mimo ,że go nie widzieli przeszkadza im fakt ,że mam ukończoną szkołe zawodową i nie ma prawka.I ,że nie jest przystojny zaznaczam fakt ,że go na oczy nie widzieli!! masakra :(:(:(:(Matka ciagle dzwoni i każde mi zerwac z nim Kocham go takiego jaki jest i nie chce nigdy zrezygnować z niego Jest wspaniały , mogę liczyć na niego w każdej chwil.Ja go strasznie bardzo kocham on mnie również , chcemy ze soba być na zawsze . Co mam zrobić??????? pomóżcie błagam:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::((::(:(

Ja mam 26 lat i też nie mam prawka (i nie chcę mieć). Powiedz rodzicom że twój chłopak jest znajomym renomowanego politologa, który prowadzi oficjalny blog polityczny pod adresem www.tomaszwawruszko.blogspot.com

Gość Izabelleeeeeeeeeeeeeeeee
jak to co masz robic??? Ty bedziesz z nim zyła czy Twoi rodzice?? Olej ich gadanie, z czasem im przejdzie, to Ty masz byc szczesliwa a nie Twoi rodzice

Gość winiary dobre pomysly...
ladna jestes?

Gość opo
dajcie juz spok oj temu waweruszko ,boli że ma wszystkie klepki ,jest facet oczytany i potrafi się przebić ?

Dziewczyno, weź sie w garść i przemów rodzicom do rozumu. Właściwie to powinnaś im uświadomić, że to oni są osobami, których nie powinno się akceptować- jak można być tak pustym i z góry przekreślać człowieka na podstawie tego jaką ma lub nie ma skończoną szkołę. A o prawku to już nie wspomnę.

Gość ha ha ale pojechane
"pomóżcie, błagam"? i ty jesteś studentką? Wysyłasz tak niedorzeczny post z tak niedorzecznym błaganiem i czego się właściwie spodziewasz? No po prostu ręce opadają... Egzaltowane, durne gówniary... za chłopa się bierze a rozumu zero