Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mira... ...

zostałam sama w domu. czuje sie taka samotna, cos okropnego

Polecane posty

Gość Mira... ...

Rodzice, z którymi mieszkam wyjechali z bratem i bratową na kilka dni w góry. Nalezy im sie bo cięzko pracują, a rodzice dawno nigdzie nie byli. Ja zostałam w domu, bo mamy psa, 2 papugi i rybki i ktos się nimi zając musi. Mąż jest kierowca międzynarodowym. więc zostałam sama. Sama mówiłam rodzicom, że maja jechac, ciesyząłm się że w końcu będe sama w domu, odpocznę, a tu mi sie tylko ryczec chce. Jestem w 13 t.c. i nie wiem czy to hormony czy co. No czuję się taka samotna jak nikogo w domu nie ma. Nie wiem dlaczego niektorzy decyduja się na życie w samotności ( niby bycie singlem z wyboru - jasne ). Samotnośc jest okropna.

Gość mahoniowy fiolet
pomyśl sobie, że nie jesteś sama, a z dzieckiem :)

Gość Mira... ...
jestem na zwolnieniu i ciesyzłam sie, że chociaż te 3 dni będę sama bo praktycznie nigdy sama nie jestem, ale co innego bys samemu kilka godzin a co innego 3 dni. Masakra jakas. Brakuje mi obecności rodziny w domu.

To hormony, spokojnie...ale pomyśł- masz fasolkę, masz forum....nie jest źle

Gość Mira... ...
powiem wam, że samotność jest okropna. Nie wyobrażam sobie co czuja osoby które mieszkają same i nie mają nikogo. Ja pierwszy dzien sama jestem a już mi samotność doskwiera. Niby to głupie, ale jak nie ma przy Tobie bliskich to dopiero wtedy widzisz jak ich kochasz i jak bardzo ważni są

Czasem jedynym wyjściem jest przyzwyczaić się i zaakceptować. ty akurat nie musisz, tylko z huśtawkami nastroju w ciąży musisz sobie poradzić. Jutro będzie lepiej :)

tylko zazdrościć Tobie życia na kupie:D dłuższy czas mieszkałam sama z córka i wolę tak niż mieszkanie z rodzicami i jeszcze do tego brat z żoną,zero prywatności i samodzielności...