Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wrota

chcialam ślubu wiec odszedł

Polecane posty

@ trolik Pani Troll pisałem mając na myśli pomarańczę. A przez motłoch rozumiem pyszczące tu kobiety, które rzucają obelgami nawet nie starając się rozebrać pod względem logicznym argumentów drugiej strony. "Dzień Świra" normalnie. ­ I najzabawniejsze: Niektóre mi imputują, że wyrażając swoje niepopularne zdanie szukam tu "ofiar" na podryw...

Gość tobi...
zaczęły się personalne dojazdy

@ Czarna Izabella Masz rację. Szkoda na ciebie czasu. @ BSA Faktycznie masz czyste geny. Twoja rodzina musiała praktykować chów wsobny od pokoleń. Nic dziwnego, że twoja panna nosi aryjskie nazwisko "Rączkowska".

Podoba mi sie slowko "kwantyfikator", brzmi bardzo madrze, musze je sobie przyswoic i czesciej go uzywac🖐️

Wiem, że mam rację :D i wiem, że źle gada Ci się ze mną. Nie wpadam w zachwyt nad Twoją pseudointeligentną argumentacją :D

Co zrobisz, Tobi. Takie to forum. Tacy ludzie. Wieeele lat temu zdarzały się jeszcze wartościowe jednostki do rozmowy. Teraz już bardzo rzadko. ­ Mnie tez poniosło. Mnie mogą wrzucać ale po co zaraz mieszają w to moich znajomych, czy byłe przyjaciółki? ­ Cóż: Arguing with a girl is like wrestling with a pig in the mud. After some time, u realize that u r getting dirty, but the pig is actually enjoying. ­ Myślę że można tu też dodać nazistow o mentalności blondynki z dowcipów. ­ Ale masz rację nie ma się co taplać w błocku ku uciesze trzody. ­

Maćku, tylko koniecznie przeczytaj, co ono oznacza, żeby się nie kompromitować podobnie jak pan Purga, gdy chce zabłysnąć swą rzekomą wiedzą :)

@Czarna I.: nigdy nie uzywam slow, ktorych znaczenia nie znam, wiec spokojna czaszka barona;)🖐️

Gość start za 100
AUTORKA watku bedzie miala co czytac wieczorem.Iza-dobrze prawisz.

Arguing with a girl is like wrestling with a pig in the mud. After some time, u realize that u r getting dirty, but the pig is actually enjoying. ahahahahahahahah, dobre :D nie wiem czy Panowie Purga i Maciek B. chcą kogoś wyrwać (podejrzewam, że mają to głęboko gdzieś) ale nawet jeśli to u mnie mieliby spore szanse, uwielbiam gości z nieoczywistym poczuciem humoru, tak trzymać,zacna dyskusja, od razu się odmuliłam

Nie chce nikogo poderwac i wypowiadam sie wylacznie jako ja, wiec nie chcialbym byc zestawiany z kimkolwiek i nie chodzi tu personalnie o pana Purga, tylko o kogokolwiek:)

jasna sprawka- jak to mówi osiedlowa młodzież :)

Gość to chyba byla mylosc
ta glupia zaba zawsze broni Kalibana jak po nim jedzie fiku miku albo BSA mimo ze ja kopnal w dupsko jakie to slodkie awwww

Gość Wy tu sie zrecie a ja chce
wiedziec co u autorki!

Gość Trolik skoro lecisz
ma Macka B. to musisz wiedziec, ze on nie uznaje robienia minetek bo go brzydza cipki, a ponadto kobieta ma za niego wszystko robic w domu. Powodzenia w podrywie

Nie wszystko tylko prace kobiece. Prace meskie i wynoszenie smieci oraz weekendowe gotowanie co drugi weekend biore na siebie🖐️

Dyskusja robi się interesująca, gdy dla wsparcia lub wyparcia pewnych uczuć używa się logiki czy matematyki. Autorko, wyjawienie Twoich oczekiwań było tylko pretekstem do odejścia, facet zrobiłby to prędzej czy później. Lepiej późno niż wcale :O Moim zdaniem człowiek, kóry ucieka jak szczur z tonącego statku i brak mu cywilnej odwagi, aby po 3 wspólnych latach zdobyć się na chwilę rozmowy jest zwykłym niedojrzałym tchórzem. Tylko krowa nie zmienia zdania - trzeba mieć jednak to minimum odwagi, aby o zmianie zamiarów czy priorytetów poinformować drugą stronę.

Gość Macius a bedziesz utrzymywal
Rodzine:)? Taki tradycyjny podzial rol;)

@Macius: oboje malzonkowie musza pracowac zawodowo. Oczywiscie poza okresem kiedy kobieta jest w ciazy i okresem macierzynskim po porodzie.

Gość Macius nie osmieszaj sie
juz lamago zyciowa

Gość Maciek. B.
Kobieta bedzie mi sorzatac za kluski ze skwarkami

Gość il name de la rosa
...Nie chodzi juz nawet o malzentwo, a sposob w jaki autorka potraktowala swojego faceta, Chyba nikt myślący nie chciałby być z jamochłonem, który stawia ultimatum, gdy komus zmienią sie poglady, Poznasz nowego faceta, autorko- będzie swietnym partnerem , ale z pewnych wzgledow nie bedzie chcial sie zenic. I co, znow bedzie placz, jak sie wyprowadzi? Jak mozecie w ogóle mowic o milosci sprowadzajac ja do wypelnienia "obetnicy malzenskiej"? slub to kwestia kulturowa, wizje to nie rzeczywistość:D partnerstwo, rozmowa, krytyczna refleksja nad obszarami w ktorych sie obracamy, czesto bez refleksji na co dzien- to podstawa I tak zaraz argument o priorytetach i metaforyce obietnicy malzenskiej mnie przebije:D

Gość ale durna dyskusja
ale durna dyskusja :-O

Gość fsktycxnie durna dyskusja
ona chciala slubu on nie chcial slubu rozeszli sie amen alleluja dyskusja bez sensu :D

Gość moje wrota
Co niektorzy czytali malo uwaznie, co autorka mysli, nie bylo zadnego ultimatum albo , albo.....bylo powiedziane wprost gdyby jakos na to zareagowal to raz czyli gdyby powiedzial cos o czym swiadczyloby, ze mozna byc dla kogos waznym, po drugie moana miec rrozne poglady, ale kazdemu nalezy sie szacunek i mozna poprostu porozmawiac, ze jednak to nie Ty jestes ta jedyna, a nie uciekac po 3 latch, po trzecie malzenstwo to temat do ktorego kazdy ma jakis stosunek i jak ktos nie mowi od poczatku uczciwie i wprost ja sie nie pisze NIGDY na taki uklad, wiec nie oczekuj i to jest w porzadku , bo mam wtedy wybor od poczatku, a tak to po 3 latach nagle nie i koniec, a powiedzenie jak Ci na mnie w ogole nie zalezy, to mnie zostaw i sie wyprowadz, i ktos sie wyprowadza, oznacza jedno, nie jestes dla mnie kims waznym w zyciu, nie chce z Toba miec nic wspolnego.....i to jest przykre. JAMOCHLONEM JEST KTOS KTO WIEDZIAL OD POCZATKU, ZE FACET NIE PISZE SIE NA MALZENSTWO I NAGLE STAWIA ULTIMATUM, ALBO ALBO....to nie jest w porzadku...

Autorko-bardzo dobrze zrobiłaś.Wiesz,na czym stoisz, gorzej byłoby po 5,7 latach...albo gdy bylabyś w ciąży.zasada jest jedna-gdy facetowi zalezy, chce się żenić.Co więcej-będzie ON Cię namawiał,prosił,dązył do tego.tak to już jest.I sa normalni faceci,którzy chcą się żenić.Ja swojego M poznałam a po roku byliśmy po ślubie. Po pół roku się oświadc zył.Aha,nie meiszkaliśmy razem. Znam wiele osób,których faceci chcieli ślubu.Jeśli twój nie chciał-to cokolwiek to znaczy ( boi się, ma jakąś dziwną chorobę, jest w depresji itp głupoty)-oznacza to i tak jedno-on nie chce.A TY- Twoja decyzja,czy chcesz z takim być.Nie chciałaś,i dobrze.

Gość Macius to hipokryzja
z twojej strony albo zona pracuje zawodowo albo w domu, chyba, ze znajdziesz jakas glupia idiotke lub jestes bogaty:D 🖐️