Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbin89

szokujące ceny na allegro za ciuszki dla dzieci

Polecane posty

Gość już się zlazły
kapusie, zazdrośnice :O

Gość lodka
Ta mała jest śliczna!

mimo wszystko i tak allegro to swietny sposob na kupowanie ciuszkow dla dzieci, przed ciaza w ogole nie lubilam kupowac niczego w necie, potem jak sie okazalo, ze musze lezec to byl to jedyny sposob na skompletowanie wyprawki...i tak zostalo do dzisiaj :)

Gość tysiąc500sto900
brzydki bachor :o

Gość Bądź sobą
Co do przeskoków cen to niekoniecznie. Dużo licytujecie? bo ja tak i czasem allegro jak by się wieszało. Cena np 5 zł ja wbijam 6 a tutaj że moja oferta została przebita i tak do 20 albo i więcej zł... Niech dziewczyna robi co chce ale jeśli wyzwacie niewinne dziecko świadczy to o poziomie waszej kultury, braku wychowania i niestety ale i również o waszych rodzicach bo wychowanie wynosi się z domu... O waszych dzieciach również bo czy mogą być dobrze wychowane wychowując się w zawiści?

Gość wifigdansk
Cena np 5 zł ja wbijam 6 a tutaj że moja oferta została przebita i tak do 20 albo i więcej zł... nic się allegro nie wiesza tylko ktos zaproponował wysoką cenę np 20 zł i tak bedzie się automatycznie podbijało do teog momentu w ktorym dojdziesz do jego zaproponowanej kwoty (ktorej oczywiscie nie znasz).troche zawile to napisalam mysle ze zrozumiesz a jesli nie to niech ktos inny wytłumaczy bno ja juz zmeczona jestem ; ]

tak właśnie jest jak mówi wifi - jak np. aukcja Ci się kończy kiedy jesteś w pracy i nie możesz wejść wpisujesz najwyższą kwotę jaką chcesz dać - na aukcji ona się nie wyświetla, tylko informacja, że wygrywasz aukcję z kwotą wyższą o minimum od poprzedniej, jeśli ktoś chce Cię przebić to albo od razu wpisze dużo więcej, albo tak właśnie idzie, że on coś przebije i Ty jednocześnie bijesz go o minimum aż do teg co chcesz zapłacić. Jedynie nie wiem jak jest na allegro jak wygrasz, a nikt specjalnie się nie bił - chyba nie płacisz tego co maksymalnie oferowałaś?

Gość Bądź sobą
Właśnie tak myślałam:) co do tego to nie płacisz najwyższej proponowanej przez ciebie kwoty tylko np ty wbijasz 20 ktoś przed Tobą 15 to za przedmiot płacisz 15.50 :) ja tak często wbijam jak się aukcja kończy

Gość Zamiast
zasada aukcji jest taka: np teraz cena jest 5 zł ty chcesz dać max 10. Jeśli nikt inny nie dał wyższego maxa np 12 cena automatycznie podskoczy do najwyższej oferty poprzedniego licytującego. Jeśli on dał 7 zł to twoja licytowana kwota to 7 zł 5 gr. Jesli nikt nie przebije kupujesz za to 7.5 zł plus wysyłka.

Gość gosciowa
witam.chce-sie-odniesc-do-tematu-uzytkownika-i-feel-you.od-dluzszego-czasu-sledze-aukcje-tej-pani-i-faktycznie-jestem-pod-ogromnym-wrazeneim-cen-oferowanych-za-uzywane-ciuszki.owszem-ciuchy-sa-extra-i-rewelacyjnie-porobione-zdjecia,ale-sama-mieszkam-w-anglii-i-sprzedaje-czasem-na-allegro-ciuchy-po-mojej-corce.tez-mamy-same-markowe-ciuchy-takich-firm-jak:next,gap,h&m,m&s,zara.ale-na-litosc-boska-sprzedajemy-nie-za-takie-ciezkie-pieniadze-jak-ta-pani.i-zgodze-sie-z-przedmowczyniami,ze-zdecydowanie-pani-ta-posiada-jakies-inne-konta-i-sama-podbija-sobie-ceny.najwyzsza-cene-otrzymalam-za-kurtke-zimowa-z-nexta-bylo-to-78.zl.to-bylo-i-tak-cos!ale-nie-po-200-czy-300-zl-za-uzywane-kurtki,czy-uzywane-sandalki-z-nexta-za-120zl.sama-kupuje-nowe-sandalki-w-nexcie-na-przecenach-to-place-jakies-5-7-funtow-za-nowe!!!!.ale-nie-120-zl-za-stare/uzywane.

Gość a ja wiem o co chodzi
duzo osob ma kilka kont na allegro i podbijaja ceny, widzialam identyczny towar i ceny na 3 kontach, nawet foto identyczne wiec wiadomo o co chodzi:D