Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia*********************

erotyczna przeszlość mojego narzeczonego

Polecane posty

Witajcie. Mam 27 lat i w czerwcu wychodzę za mąż. Jesteśmy narzeczenstwem od 4 lat. Ostatnio mój facet przyznał mi się , że nim mnie poznal to miał bardzo barwne zycie erotyczne . A dokladnie to uprawiał wielokrotnie seks grupowy z dziwką . Zszokowały mnie na tyle Jego wyznania, że od dwóch dni nie odbieram telefonów a Jemu kazalam sie wynosic z domu . Teraz gdy trochę ochłonęłam zastanawiam sie czy oby nie przesadzilam ? Tym bardziej , że to miało miejsce przed naszym związkiem !? Ale jak pomyslę to napawa mnie obrzydzeniem :( Co robic ?

Gość mokra_wloszka
:D, :D, :D, :D, :D

Gość opaopaopaa
prowo

Gość grgvafdv
przejdzie ci, nie wczuwaj sie za bardzo w to, to bylo dawne byl innym czlowiekiem

Gość komsi9000
Czasu nie cofniesz, przeszłości nie zmienisz, ważne jak jest między Wami teraz, ja bym nie robiła afery o takie rzeczy.

yyy?... Seks grupowy z dziwką? Jedną dziwką? Prawdziwa profesjonalistka jednak potrafi wszystko :D

niby dawno ale dla mnie to zachowywał sie jak kurwiarz i to sie liczy :( Przeciez nie każdy facet poszedł b y z dziwką ...Czy po takim czymś mogę mu zaufac ? Jak to jest z facetami ? Nie ciągnie ich jesli próbowali ..?

nei nei W sumie to nie wiem z iloma :( Mówił, że z dziwką-ale czy jedną -mam nadzieję , że tak . Nie dopytywałam się ..Teraz takie mysli mi chodzą po glowie ,że szok

Gość a moj tz
stracil prawictwo z jakas laska z disco wiec wieksza mozliwosc nawet chorob nie wiem co gorsze

a z dziwka to nie ma ryzyka chorób ? Chyba nawet większa . Ale nie w tym rzecz. Wiem , ze jest "czysty" pod tym względem ale obrzydza mnie , że pieprzył jakąs prostytutkę . I jeszcze wielkie zazdrosci okazywal o moja przeszłość co w porównaniu z nim to byłam świeta

Gość On_8_8_
Klaudio, przede wszystkim radzę zrobić test na obecność wirusa HIV

Nie popadaj w schizy dziewczyno. Dzwoń do niego, niech przybywa. I ostry seks do bladego świtu.

Gość facet 333333
facet chociaz raz na dziwki pojdzie zawsze

Gość xymenka
Ciotka moja wyszła za takiego co to zanim ją poznał też był niezłym kurwiarzem, facet to był niezły kawał chuja, ile lasek przed nią to sam chyba nie wie, zdradzał te babki aż furczało, a teraz przykładna rodzinka i on jako jej głowa, mówi że jest innym człowiekiem, no rzeczywiście niby się zmienił. W sumie każdy niby jakąś tam swoją przeszłość ma, jeden mniej wspomnień ma że tak to nazwę, inny więcej, Ty nie masz na to wpływu co on za młodu wyprawiał...

Gość szparek
Mogłaś go podpuścić, że lubisz sex grupowy.

On pracuje w służbie zdrowia wiec bada sie regularnie i wiem , że jest zdrowy .Mówił, że nie zdradził mnie ani razu.....

On pracuje w służbie zdrowia wiec bada sie regularnie i wiem , że jest zdrowy .Mówił, że nie zdradził mnie ani razu.....

facet 3333 uważasz, że każdy facet chodzi bądz chodził na dziwki ?

facet 3333 uważasz, że każdy facet chodzi bądz chodził na dziwki ?

xymenka niby tak .Ale co innego gdy zaliczal by "normalne" dziewczyny . A pieprzyc z kolegami jakąs dziwkę to na sama myśl mi niedobrze :(

Gość facet 333333
uwazam ze chociaz raz pójdzie

Gość Eeerrr
Zastanawiam sie po co facet oglasza takie rewelacje po czterech latach zwiazku tuz przed slubem..Chwali sie, bo mysli, ze juz za pozno na zerwanie jakby co?!? Nie rozumiem tez tego podzialu na "normalne" dziewczyny i "tylko" dziwki. Jakby na to nie patrzec, to wlasnie "dziwki" daja facetom to, czego czesto te "normalne" dziewuchy facetom nie daja, wiec sex z dziwka i jeszcze grupowy byl pewno jedo najlepszym numerkiem w zyciu, wiec moze to Cie najbardziej martwi?

Gość figofagocałkiemnago
ja bym się wypytała o szczegóły bo pewnie było tak, że mieli dziwkę w kilku i ją roochali na zmianę

Eeerrr doszły do mnie pewne słuchy i musiał sie przyznać. Ale było wiadomo, że jesli ktos wiedział o jego poczynaniach to prędzej czy pozniej to sie wyda ! Mógł mi powiedziec na poczatku zwiazku .... A co mu dała ta dziwka co ja nie mogę ? Bez przesady :-O Lubie seks więc nie rozumiem dlaczego większośc uważa , że seks z dziwka to niewiadomo jakie przezycie . Dla mnie zawsze facet korzystający z usług dziwki byl nikim . Brzydziłam sie takich ! I to mi przeszkadza !!

Eerrr a co da dziwka facetowi czego nie może ta "normalna" dziewczyna ?:D

figofago a jakie to ma teraz znaczenie jak to robił ? Czy na zmiane jakąs pieprzyli czy wszyscy razem -to bez znaczenia .Nie chce chyba wiedziec .

Gość Eeerrr
Dziwka moze dac facetowi wszystko, czegokolwiek on chce. Wiekszosc normalnych" kobiet jednak tego nie zrobi. Wcale nie mowie, ze jestes beznadziejna w lozku, nic takiego nie sugeruje. Staram sie tylko zrozumiec dlaczego tak zareagowalas na ta wiadomosc. Przeciez on zrobil to zanim byliscie razem. Jesli Wasz zwiazek uklada sie, to nie widze powodu, zeby to zmieniac przez cos, co on zrobil lata temu. Nie wiem po co Ci o tym w ogole powiedzial. Pewne rzeczy naprawde nie powinny byc powiedziane, bo nic do zwiazku nie wnosza, nic nie zmieniaja. Co do dziwek, to one przynajmniej sie zabezpieczaja, bo "normalne" dziewczyny z dyskoteki czesto sa bardziej aktywne niz dziwki,a nie koniecznie o zabezpieczeniu mysla. Szczerze mowiac to po mnie by to splynelo, gdyby facet cos takiego mi powiedzial o ile to bylo przed naszym zwiazkiem i nie trwalo latami. pewno bym zapytala o szczegoly:)

Gość zanetkaa93
Nie przejmuj się, kiedyś też byłam głupia i przejmowałam się dawnym życiem erotycznym mojego partnera ale stwierdziłam że to bez sensu i obecnie mój partner też miał barwne życie erotyczne, w sumie traktował kobiety jak rzeczy...Ale widać wyszalał się i teraz jest wogóle innym czlowiekiem. Wiec nie martw sie i nie przejmuj, kochacie sie to najwazniejsze

Gość może by tak ...
Powiem krótko :) Facet jak miał więcej niż jedną przed ślubem to nawet i dobrze,ma większe doświadczenie.Jeżeli kobieta ma więcej facetów niż ...to już nie jest za fajowo. Zastanów się gdyby miał tylko ciebie,a nie próbował by czegoś z innymi skąd by wiedział cokolwiek o tym co kobieta potrzebuje,a myśl,jak by było by z innymi nie dawała by spokoju.Wierz mi,że gdy facet się za młodu wyszaleje nie szuka więcej przygód. Ja osobiście byłem 1000 krotnie gorszym od Twojego lubego.Wyszalałem się i teraz potrzebuję,tylko jedną tą co mam teraz.Ona mi daje to co te wszystkie przez wiele lat.Opowiedziałem jej o tym w detalach.Odpowiedziała też krótko : jesteś doświadczony i chyba ja ci wystarczę :) tak jest do dziś.

Gość hanussssssss
może by tak- jakbym wujka słyszała. On to samo- że się wyszalał, i już mu więcej nie potrzeba, teraz ma jedną żonkę i że mu wystarczy, w ogóle zmiana. Większość z politowaniem patrzy na niego, że jak to tak zmienić się i w ogóle, widzę że to powszechne raczej... Naprawdę to takie u was częste i tak macie?