Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia*********************

erotyczna przeszlość mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość felynok24
ciekawe co jeszcze ma na sumieniu a do czego się nie przyznał bo nikt o tym nie wie - zoofilia, doświadczenia homoseksualne, pedofilia, gwałt..?

Klaudia********************* figofago to czy stukali ja w kakao to mnie najmniej interesuje :\ Ja sie bardziej wglebam w ta cała orgie i zastanawia mnie bardziej po co stukał dziwkę z kolegami ? Jesli tak bardzo mu sie chciało seksu to nie mógl ją sam zaliczyć ? Nie rozumiem :| Dla mnie to chore............. xxx dla Ciebie chore dla niego czysta rozrywka. Wyszalała sie poznał tajniki bujnego zycia erotycznego na zone wybiera cnotkę. Widac podjał juz własciwą decyzję. Wcale nie musi to oznaczać że bedzie za takim życiem tęsknił. Jestem przeciwniczką dobijania sie do tego co było...mleko sie rozlało teraz ani on ani Ty czasu nie cofnienie. można za to ustalić jakies zasady zycia na tu i teraz i patrzec tylko przed siebie.

Gość Kot głupi
no przecież chciał wzbudzić w Tobie trochę zazdrości, ze jest taki wiesz dziwki i te sprawy, chore myślenie facetów, ze będziesz za nim latać. Tego sie nie mówi, boze jak bym miał powiedzieć co ja wyprawiałem wcześniej to...nie nie, niech to zostanie w mojej pamięci hehe

Gość ludzie czytajcie wszystko
kot glupi-----------tjaaa zazdrosci, gdyby sie przypadkiem nie wydalo to by chlop nigdy sie nie przyznal. Czy sie wyszalal to nie wiadomo. Zycie pokarze, mnie sie wydawalo ze moj tez sie wyszalal, a czesto teraz wychodzi szydlo z worka.

Gość ludzie czytajcie wszystko
u mojego faceta , nie bujne zycie erotyczne i fantazje seksualne, ale rowniez cos co mnie wkur**

A jeśli okłamałby Cię i powiedział, że wiódł wzorowe życie i bzykał tylko po bożemu, to czułabyś się lepiej? ;-)

na to czy bedzie zdradzał i odpieprzał numery po slubie nie ma wpływu jego wczesniejsze erotyczne doswiadczenie. Znam niejednego świetojebliwego przed ślubem a po slubie nagle Lovelas.

Gość Kot głupi
Jezuuuu, no przestan facet dodatkowo wyraźnie Ci przekazuje, ze chce sie z Toba pieprzyć jak z dziwka, masz być dla niego taka, bezwstydna bo go to kreci wszystko w temacie. To nie chodzi o to ze coś wyszło.

Gość Kot głupi
ależ oczywiście, jak by co to no wiesz, pójdzie na dziwki bo niby kiedyś tak zrobił....szantaż

Gość tu nie chodzi o to czy po
bozemu. Popatrz jaki facet jest falszywy .Pilnuje autorki, jest zazdrosny a sam swiety nie byl. A wiec po co te sceny w stosunku do wlasnej dziewczyny, skoro sam sie puszczal jak dym z komina? Hipokryzja okrutna. Zapewne gdyby nie wpadka z tym incydentem to zylaby w blogiej nieswiadomosci. Tu autorce chodzi o to (miedzy innymi) ze sam nie byl w porzadku a dopatruje sie gruszek na wierzbie.

[zgłoś do usunięcia] tu nie chodzi o to czy po bozemu. Popatrz jaki facet jest falszywy .Pilnuje autorki, jest zazdrosny a sam swiety nie byl. A wiec po co te sceny w stosunku do wlasnej dziewczyny, skoro sam sie puszczal jak dym z komina? xxx nie hipokryzja bo tamte kobiety traktował przedmiotowo Ona jest upodmiotowiona, wazna jedyna wyjątkowa. Na zonę wybieralł taką, która daje mu gwarancję że nie spotka ona zakupach 15 innych patrzacych na jego zonę jak na smakowity kąsek, który się fajnie konsumowało po drinku w kiblu na zapleczu:O

auaa nie mam przed nim sekretów !

Gość auaaa oujejeje
Hahaha Oj wiecie ile kobiet się w Polsce prostytuuje ?-setki tysiecy ,ile pokazuje swoje ciała za kasę na kamerach itp ,drugie tyle !!! Ciekawe która z nich powie o tym dobrowolnie mężowi przyszlemu ?? Poznając dziś laskę trzeba pytać czy była w przeszłości prostytutka .Takie życie .

felynok bez przesady ! Żadnym zbokolem to On nie jest . Znamy sie sporo lat by w tym miec pewność . v34 nie jestem cnotka i lubie seks -nie tylko po bożemu . Z ta róznicą, że ja nie stukam sie z kilkoma facetami na raz i uprawiam seks tylko z narzeczonym od kilku dobrych lat ! Więc co moze dziwka dac lepszego facetowi ?

Klaudia mysle że nie unikniesz problemów niezaleznie od tego czy Twój maz bedzie miał bujną przeszłosc czy wyrwiesz go z klasztoru:classic_cool: Najgorsze to nie ufac sobie nie ustalać zasad i życ przeszłoscią a nie patrzec w przód.

v34 nie jestem cnotka i lubie seks -nie tylko po bożemu . Z ta róznicą, że ja nie stukam sie z kilkoma facetami na raz i uprawiam seks tylko z narzeczonym od kilku dobrych lat ! Więc co moze dzi**a dac lepszego facetowi ? xxx dobra....chyba jednak prezentujemy skrajne inne etapy rozwoju :classic_cool:🖐️ Powodzenia w szukaniu cnotliwego prawiczka

auaa ale co mnie obchodza inne panienki ? Wiem, że nie byłam żadną prostytutką ! Zresztą spiewałam mu o wszystkim - z kim, gdzie i po co..... Father Figure Ale wlasnie mnie oklamywal !! I byłam przekonana , że poslubie takiego wręcz wzorowego mężczyznę ! Przede wszystkim powinien byc ze mna szczery skoro ode mnie to wymagał

auaa ale co mnie obchodza inne panienki ? Wiem, że nie byłam żadną prostytutką ! Zresztą spiewałam mu o wszystkim - z kim, gdzie i po co..... Father Figure Ale wlasnie mnie oklamywal !! I byłam przekonana , że poslubie takiego wręcz wzorowego mężczyznę ! Przede wszystkim powinien byc ze mna szczery skoro ode mnie to wymagał

Gość Kot głupi
co może dziwka dać ?? Ty chyba żartujesz, błagam Cie to co robiłem z dziwką to w małżeństwie zajęło mi piętnaście lat, fakt teraz jest obłędnie, ale te wszystkie delikatne rozmowy ojezuuuu ile to sie traci.

Gość auaaa oujejeje
mniam mniam Klaudia :)

v34 o czym ty piszesz :-O Jaki prawiczek ? Mi chodzi jedynie o szczerośc w zwiazku a nie przyznawanie sie do czegos takiego po 6 latach bycia razem !!

Gość auaaa oujejeje
Klaudia On cię nie okazywał a jedynie wyleciały mu z głowy pewne drobne szczegóły z przeszłości.! Czy zdradził cię od kiedy byl z tobą ?

Gość auaaa oujejeje
nie oklamywał

Gość SweetIT
Autorko, ja jestem obecnie z facetem, który również miał bujne zycie erotyczne, w dodatku dymał najpierw matke, potem córkę. W chwili kiedy się o tym dowiedziałam nie ma chłopak u mnie szans na nic więcej niż spotykanie się po to żeby było miło, jakiś sex, jakaś kolacja, ale żadnych planów. Pobędę sobie z nim do czasu aż znajdę kogoś, kto będzie miał jakiekolwiek zasady moralne. Jest na tzw. "liście rezerwowych". Tobie radze to samo. Nie wychodz za niego, bądźcie sobie dalej narzeczeństwem, niby wszystko ok, ale rozglądaj się na boki za kimś, dla kogos ilość przedymanych lasek i orgii grupowych nie będzie wyznacznikiem "męskości". Proste.

Gość Kot głupi
boże no przecież faceci mówia rózne rzeczy o seksie, że kiedyś cos tam... bo własnie chca to robić z Tobą

Klaudia********************* v34 o czym ty piszesz Jaki prawiczek ? Mi chodzi jedynie o szczerośc w zwiazku a nie przyznawanie sie do czegos takiego po 6 latach bycia razem !! xxx powiedz mi po co ma ci sie spowiadac z przeszłosci?:O żeby cie bolało?? Miał ci opowiadac swoje przygody ze szczegółami?? Przeciez jakby wiedział ze spotka Ciebie i straci bo jakis kumpel ma za długi jezor to zapewne trzy raz by sie zastanowił co robi...ale wtedy nie miał wiedzy, mógł byc za gówniarowaty by myslec o tym że kiedyś zechce poslubic kobiete!!! czy to naprawde tak trudne do zrozumienia. Miał przygody!!! skonczył z tym!!! czy to nie najważniejsze na tu i teraz?:O

Gość Kot głupi
haha no umrę, tak najlepiej, bzdura totalna, że jak facet sie wyszaleje to już potem nic. facet ciągle szuka najlepszego seksu i nic kurwa tego nie zmieni, dziewczyny przestańcie się oszukiwać.

Gość Kot głupi
jaka głupota

Gość Dhkigbv
Ja sobie nie wyobrażam, zeby być z kimś kto wcześniej miał jakiekolwiek doświadczenia - nie ważne z kim . Jeszcze, gdyby mialo to miejsce w związku, to moze bym jakoś przeżyła, ale jeśli z prostytutką - nigdy bym sie z kimś takim nie związała. Ale to ja i mam takie zasady. W przedstawionej sytuacji pozostaje tylko szczera rozmowa. Nikt obcy nie jest w stanie poradzić, bo zbyt mało wie na temat uczuć tych osób.

Gość mortalka
"spiewałam mu o wszystkim - z kim, gdzie i po co..... " Wypytywał cię o intymne szczegóły?