Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia*********************

erotyczna przeszlość mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość askabanannanana
ja znam taką sytuacje z drugiej strony przy czym jeszcze nic się nie wydało :) u mnie w zwiazku to ja bylam tą szaloną co sie z kazdym zabawiała a mój prawie świety. I pomimo że mu powiedziec nie chce to on sie chyba domyśla i mam nadzieje że gdyby sie dowiedzial nie zmieniło by się wiele, bo to co było to przeszłość która jakby nie było wiele mnie nauczyła, skłoniła do przemyśleń i teraz wiem że gdyby mój facet od dzisiaj stał się impotentem to i tak bym go kochała bo seks nie jest najważniejszy. Twój narzeczony też miał taką fazę, poznawał seks, przygowy itd. Teraz jest z tobą i napewno cie kocha :) i chce z tobą stworzyć coś ważniejszego niż uniesienia seksualne :)

Sweet gdyby mi to powiedział na samym początku to bylo by mi latwiej. Teraz po tylu latach zwiazku-udanego zwiazku -nie jest łatwo ot tak rozgladac sie za innym facetem. Ciężko tak wszystko skreslic jak by nigdy nic :( A czy nowy facet okaze sie szczery i święty -nawet gdy na takiego bedzie wyglądał ? A co jesli trafi sie jeszcze gorszy ? Ja juz nie wiem co mysleć :(

Gość Kot głupi
nom, chyba o to chodzi, ale ja mam dzisiaj pojebany humor pa chce się pieprzyć

Gość mortalka
Dopytywał się z kim, ile razy, w jakich pozycjach, czy miałaś orgazm itp..?

Gość Kot głupi
własnie, jak pieścił Twoja łechtaczkę może odrobinę inaczej ?

Gość Kot głupi
ja pierdole jaki my tu mamy ubaw hehehe

Gość jndknlkdlkdlkdn
oboje mieliscie zycie i takie czy inne zwiazki zanim staliscie sie para - przeszlosc to wlasna sprawa kazdego czlowieka, partnerstwo zaczyna sie od poznania i zblizenia do siebie - ten czas jest wazny dla waszego zwiazku, przeszlosc to zamknieta ksiazka, twoje zachowanie to histeria. Spokojna rozmowa z partnerem bylaby lepsza - jeszcze wiele problemow zyciowych przed wami, czas to rozwiazywac jak dorosla i madra para, nie jak dzieci.

Gość askabanannanana
jeśli jego przeszłość to jedyne co ci w nim przeszkadza to mu przebacz i budujcie wspólną przyszłość :) każdy ma jakąś swoją przeszłość tylko nie o każdej wiemy :)

Gość jalotanost
jak uwazacie powinno sie z partnerem tym na cale zycie dzielic szczegolami z poprzednich zwiazkow? My sobie mowilismy dokladnie wszystko i zasadniczo mysle ze to dobrze. Wy sobie mowicie?

Gość Kot głupi
kurwa zajeździjcie, ze się najebałem hahaha tak rzadko mi sie to zdarza, ale warto było

Dhkigbv co masz na mysli ? Że mogła bys byc jedynie w związku z prawiczkiem ? Ja nie mam z tym problemu bo sama miałam swoje seksualne zycie przed nim ale zgodziłam sie zostac Jego zoną nie wiedząc tak naprawdę kim jest :( Bo nikt mi nie powie, że pieprzenie dziwki z kolegami to nic takiego ! Dla mnie to taki seks grupowy z dziwka to przegiecie na calej lini . I podejrzewam, że gdybym to wiedziała od pierwszego naszego spotkania to inaczej bym na niego patrzyła :\

Dhkigbv co masz na mysli ? Że mogła bys byc jedynie w związku z prawiczkiem ? Ja nie mam z tym problemu bo sama miałam swoje seksualne zycie przed nim ale zgodziłam sie zostac Jego zoną nie wiedząc tak naprawdę kim jest :( Bo nikt mi nie powie, że pieprzenie dziwki z kolegami to nic takiego ! Dla mnie to taki seks grupowy z dziwka to przegiecie na calej lini . I podejrzewam, że gdybym to wiedziała od pierwszego naszego spotkania to inaczej bym na niego patrzyła :\

Gość XL chętny na ...
Zaczynasz już teraz spowiadać go o przeszłość co w ogóle nie ma żadnego znaczenia.Kochasz podobno i zaczynacie dwoje budować własny świat,a tu takie zarzuty.Uważaj by tego mu nie wypominać i spowiadać za często,a po ślubie ??? wcale bo się mu to znudzi i doprowadzi do całkowitego rozpadu Waszego związku.Taka jest prawda.

Gość Kot głupi
jasne, opowiedziałem swojej partnerce jak jebałem sie ze swoja suką moja własnością i stała trzy godziny z wypięta dupa do mnie, a ja oglądałem tv, o czym wy gadacie hahahaha no umrę... i że miała taka zajebistą pizdę, że masakra no mistrzostwo, taka zajebiście elastyczna i to jest własnie moja zona, to trzeba mieć fart.

mortalka O intymnych szczególach też. Pierwszym razie, ilosci partnerów, jak bardzo lubiłam seks i jak czesto, o związku i seksie z obcokrajowcem z uczelni itp. To chore ale rozmawialismy o wszystkim :| Teraz wiem o co mu chodziło z tym wszystkim...! Chciał mieć pewność, że Jego dziewczyna nie ma za uszami to co On :-O

mortalka O intymnych szczególach też. Pierwszym razie, ilosci partnerów, jak bardzo lubiłam seks i jak czesto, o związku i seksie z obcokrajowcem z uczelni itp. To chore ale rozmawialismy o wszystkim :| Teraz wiem o co mu chodziło z tym wszystkim...! Chciał mieć pewność, że Jego dziewczyna nie ma za uszami to co On :-O

Gość krempinol
moja to ma taką cipkę wilgotną, że masakra - uwielbiam to

Nie wnikaj w przeszłość. Skup się na tym, co dzisiaj. Skoro już się z Tobą podzielił tym co kiedyś robił to: -albo Ci ufa -albo sama o to pytałaś i się wreszcie "przyznał" -albo sama mu o sobie naopowiadałaś, więc poczęstował Cię tym samym Dajcie spokój. Przecież to zamknięty rozdział.

Gość jalotanost
nie wiem czy to takie chore jak chcesz z kims byc na zawsze to powinno sie jak najwiecej wiedziec,kazdy aspekt zycia daje mozliwosc wyciagniecia wnioskow poznania osoby

jolatanos wydaje mi sie , że tak . Każda dziewczyna powinna wiedziec, że jej facet korzystał z usług prostytutki . To samo sie tyczy drugiej strony . Mój narzeczony miał "świadków" wiec dziwie sie mu, że sie nie przyznał.............

a ja nie mam ochoty wiedziec takich rzeczy jesli to było dawno :O Dla mnie licznik jego plusów i minusów zaczyna sie tu i teraz od tego momentu:O

Gość krempinol
brali ją w kilku jednocześnie???

Gość jalotanost
ja przyznalem sie zonie do tego ze bylem na dziwkach i to bedac w zwiazku z nia ale przed slubem, ogolnie srednio ja to obeszlo zapytala tylko czemu wiec troche mnie twoje podejscie dziwi ale ludzie sa rozni

Gość Kot głupi
no własnie, i opowiada się rożne rzeczy z przeszłości, bo to jednak pokazuje jakie ma sie upodobania co się podobało. Moja kochanka była jak kłoda no po prostu usypiałem przy niej, bo wcześniej miałem taką wariatkę, że mało co kutasa mi nie oberwała. I też trochę gadałem o swoich przeżyciach seksualnych, żeby jakoś to pchnąć :) Ale wiecie mozna mówić co się lubi itd, ale to przecież trzeba przezywać, że się przezyło i było super. To nie dla zakompleksioonych istot. Kieyś już taka jedną wyciagałem z kompleksów uffff kochana jest ale..

Barbiotka nie moge ot tak sobie dac spokój bo za duzo mam pytan i podejrzen ! Nie naciskałam na niego bo nawet mi przez mysl nie przeszło, że On ruchał dziwke . A pisałam dlaczego sie przyznał -nie maił wyjścia !! Kolega sie wygadał to wolał mi powiedziec niz miała bym wyciągac szczegóły od kolegi . Teraz sobie mysle czy oby nic więcej nie ukrywa ? A może mnie zdradzał z dziwkami a powiedział tylko, że to było przed naszym zwiazkiem !??

Barbiotka nie moge ot tak sobie dac spokój bo za duzo mam pytan i podejrzen ! Nie naciskałam na niego bo nawet mi przez mysl nie przeszło, że On ruchał dziwke . A pisałam dlaczego sie przyznał -nie maił wyjścia !! Kolega sie wygadał to wolał mi powiedziec niz miała bym wyciągac szczegóły od kolegi . Teraz sobie mysle czy oby nic więcej nie ukrywa ? A może mnie zdradzał z dziwkami a powiedział tylko, że to było przed naszym zwiazkiem !??

Gość Dhkigbv
To miałam na myśli i miałam szczęście, ze tak mi sie życie ułożyło. W Twoim przypadku trzeba po prostu szczerze porozmawiać, bo czytajac wypowiedzi na forum można sobie wkręcić różne głupoty, a moze nie warto wszystkiego niszczyć.

krempinol raczej nie rozmawiali sobie w grupie :| Mam iść do ołtarza ze świadomościa, że mój kochany przyszły mąż z kolegami pastwił sie nad dziwką ! O ja pierdole to jest poniżające dla mnie :( jalotanost ja na szczęście nie jestem jak Twoja zona i jesli by sie okazało, że mnie zdradził z ta dziwka to nie chce Go znac !!!

Gość Kot głupi
ale bez przesady co to zmieni czy bzykał jedna dziwkę czy kilka, po co takie bzdury rozkminiać