Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia*********************

erotyczna przeszlość mojego narzeczonego

Polecane posty

jaki seks grupowy? 2 na 1 dziwkę to nie seks grupowy tylko jazda na 2 baty lub 3some, a 3 i więcej na 1 dziwkę to gang bang, seks grupowy to minimum 2+3 lub 3+2

Eeerr a co jesli Go popytam i wyjdzie , że to trwało latami ? Warto pytac o szczegóły ?

akronim mówił o grupowym seksie z dziwką wiec pewnie bylo wiecej niz 2 facetów . Jednego kolege z którym zaliczał to znam niestety .I tyle lat nic nie wiedziałam ! Czuje taka złość, że mam ochote wyć -taki głupi stan... Napisalam wyzej, że pieprzyl dziwke z kolegami wiec to nie był trójkąt ...

Gość Eeerrr
Nie sugeruj sie tym, co ja bym zrobila, bo jestem dosyc "erotyczna" i sama niejedno zrobilam i nie mam zamiaru nikomu o tym opowiadac. Czytajac jaka byla Twoja reakcja na to, co narzeczony i powiedzial ja bym na Twoim miejscu nie pytala o szczegoly, bo i po co Ci to wiedziec, bylabys w jeszcze gorszym stanie. Wiekszosc facetow i kobiet tez ma jakas tam przeszlosc, ale po co to rozgrzebywac. Zrobisz, co uwazasz za stosowne, ale pomysl, czy warto przekreslac wspolne 4 lata i dalsze plany w imie jednej szalonej nocy (a nawet jesli bylo ich wiecej, to tez zadnej roznicy nie robi), ktora miala miejsce lata temu.

wszystko rozumiem, ale dziwkę? płacenie za seks byłoby dla mnie upokarzające, w sumie błędy młodości, ale czasem warto zmienić pkt widzenia - ciekawe jak on by zareagował, jakbyś mu powiedziała, że na panieńskich dymałyście z koleżankami striptizera? -v- na marginesie - opowiadanie o takich wyskokach własnej dziewczynie nie wystawia wysokiej noty jego zdolnościom interpersonalnym

Gość figofagocałkiemnago
pewnie stukali ją też w kakao :(

Eeerr O swojej przeszłości mu powiedziałam bo od początku był bardzo z azdrosny o mnie . Nawet w kolegach z uczelni widział potencjalnych kochanków . Nie bylam jakąś puszczalską ale przed nim tez lubiłam seks . Dlaczego o swojej przeszłości mi nie powiedzial prawdy ? A jesli cos jeszcze ukrywa ? W sumie powiedział to co musiał powiedziec . Nie wiem .Mam milion mysli ...... akronim gdyby nie musiał to by nie powiedzial pewnie nigdy ! A ja nieświadoma niczego poslubiła bym takiego porządnego mężczyznę :( Szlag by to

Gość Eeerrr
O ile jego erotyczna przeszlosc by mi ie przeszkadzala o tyle na pewno nie bylabym z nim z uwagi na jego zazdrosc. Nie znosze zazdrosnych facetow! teraz juz wiesz dlaczego jest taki zazdrosny, bo ma swoje za uszami. W tej sytuacji to dla mnie zdecydowane NIE NIE NIE!

Eeerr Masz rację ! I kurwa teraz wiem dlaczego tak sie dopytywal o moje życie seksualne przed nim !!!!!!! Bał sie czy może przypadkiem Jego kochaną dziewczyne nie posuwało kilku facetów ! Boszzze co za idiota :-\ Nie wiem czy bede w stanie wyjsc za niego ..Pewnie nie za 3 m-ce ...

nie przesadzaj - było minęło, ale z tej zazdrości musi się wyleczyć - skoro on nie ma już nic na sumieniu, to niech się nie czepia, no chyba że jednak ma :p powiedz, że musicie od siebie odpocząć, a ty w tym czasie sprawdzisz czy seks z murzynem i 2 koleżankami, to powód do zazdrości, czy nie :))) -v- "pewnie stukali ją też w kakao" jak już się robi gang bang i do tego za gotówkę, to grzechem byłoby nie skorzystać, to trochę tak jak zapłacić za imprezę z super wyżerką, a potem wypić jednego drinka :D

Gość Eeerrr
Nie spiesz sie z zadnymi decyzjami, przemysl wszystko dokladnie. Podobno dzien slubu powinien byc najpiekniejszym dniem w zyciu - zastanow sie, czy dla Ciebie bedzie to taki dzien i czy bedziesz szczesliwa wychodzac za niego...

a przed ślubem co? KAWALERSKIE!!!!! tylko niech tym razem zamówią więcej dziwek - panowie 3 i więcej na 1 nie świadczy dobrze o waszych możliwościach

Eeerrr wydaje mi się , że to co wyprawial w młodości odbiło sie na naszym zwiazku . Tylko, że teraz zdaje sobie o tym sprawe ! Te Jego podejrzenia i zazdrości z dupy sie nie brały :-O Nawet gdy mi to wyznał a bardziej przyznał do seksu z dziwką a ja mu powiedziałam, że chce pobyc sama i albo On wyjdzie z domu albo ja to pierwsze co powiedzial "Klaudia nie rób głupot...." czyli co mam przez to rozumieć ? Boi się , że dam dupy innemu po każdym niepowodzeniu w zwiazku ? Zastanawia mnie czy oby przypadkiem nie bierze tego od siebie a dokladniej to czy Jego "nie swędzi" gdy cos idzie nie tak jak trzeba i mysli, że ja taka sama !?!?

może by tak pewnie cos jest w tym "wyszumieniu się" ale uważam, że powinnam wiedzieć przed zareczynami jak sobie "szumial" ! On wiedzial o mnie wszystko gdy nawet narzeczenstwem nie bylismy !

"Klaudia nie rób głupot...." on raczej miał coś innego na myśli niż puszczanie się

gowno sam się przyznał !! Gdyby nie Jego "kolega" to by dalej to ukrywał !

"Gdyby nie Jego "kolega" to by dalej to ukrywał !" czyli nie jest taki głupi, tylko ma kolegę kretyna

akronim a ja Ci mówie, że o to mu chodziło ! Bo gdy tego samego dnia wieczorem wyszlam z przyjaciołka do pubu pogadać i odebralam Jego telefon to padl ten sam tekst :-O Szlag go trafial, że po takich informacjach pije sobie drinki a w koło tylu chetnych facetów... Znam Go...

akronim a ja Ci mówie, że o to mu chodziło ! Bo gdy tego samego dnia wieczorem wyszlam z przyjaciołka do pubu pogadać i odebralam Jego telefon to padl ten sam tekst :-O Szlag go trafial, że po takich informacjach pije sobie drinki a w koło tylu chetnych facetów... Znam Go...

kolpok mam sie Go zapytac jakie sa Jego potrzeby i mu w razie czego te "potrzeby" dac by w przyszłości nie zachciało mu sie przeleciec z kolegami dziwki ? Tylko, że nasz seks jest full i nie ma nic co bym mu nie dawala. Jesli mu zabraknie grupowej orgii to pewnie nie zgodzi sie zaprosic kilku kolegów do naszej sypialni :P................. A tak poważnie to nie znam psychiki facetow i nie rozumiem ich niektórych "potrzeb"

akronim moze i tak być

akronim moze i tak być

Gość auaaa oujejeje
akronim a co jest takiego upokarzającego wg ciebie w płaceniud dziwce za sex ??? ty widziałeś kiedyś dziwkę na oczy ?rozmawiałeś z nią ?

figofago to czy stukali ja w kakao to mnie najmniej interesuje :\ Ja sie bardziej wglebam w ta cała orgie i zastanawia mnie bardziej po co stukał dziwkę z kolegami ? Jesli tak bardzo mu sie chciało seksu to nie mógl ją sam zaliczyć ? Nie rozumiem :| Dla mnie to chore.............

Gość moniczlaakohbv
A mi się wydaje że 4 lata jestescie razem i on poprostu chci powiedzial zebyscie nie mieli tajemnic przed sobą

Gość auaaa oujejeje
klaudia świat się zmienia to co kiedyś było dziwne ,chore -dziś staje się na pożądku dziennym . Klaudia -nie masz sekretów swoich ? Ja wyznaję zasadę "są rzeczy o których się nie mówi rodzicom ,są rzeczy o których się nie mówi koledze i są rzeczy o których się nie mówi NIKOMU !

Gość peloponeza
zrób małą orgietkę z jakimś facetem to będziecie kwita :)

Gość ludzie czytajcie wszystko
co autorka pisze. Po raz 3 powtarzala, ze przypadkiem sie dowiedziala. Kolega sypnal. To chyba jest roznica, ze nie sam sie przyznal. Dopiero jak docisnela.