Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubble Shooter

I wszystko runelo, powoli trace entuzjazm.....

Polecane posty

Gość kosynier
Może ty sobie pójdziesz ???

Gość kosynier
A ja narzekam i co z tego??Nie wolno??Zabronisz mi ???

Gość kosynier
Wiesz, żebyś ty chociaż był dowcipny, czy inteligentny, czy smieszny ale twoje komentarze są po prostu nudne i mało oryginalne, żałosne po prostu tak jak ty jesteś żałosny - sorry ale zawsze szczera jestem

Gość Bubble Shooter
To ja juz nie wiem, co Ci doradzic.

alez naturalnie, bylyby idealne, gdybym napisal, ze nie mam pracy od roku i w tym kraju po prostu pracy sie znalezc nie da, aa i dodatkowo, zebym napisal, ze praca opiekunki do dziecka jest uwlaczajaca :-)

Gość Bubble Shooter
Najpierw zrob cos ze swoja depresja-wtedy inaczej na wszystko spojrzysz.

ciezko banko doradzac komus, kto jest tak zamkniety w swoim cierpieniu, ze zobaczyc potrafi jedynie przeszkody, ciekawe czy akwizytorka tez jest zawodem uwlaczajacym, no bo przeciez to prawie zebraczka :-)

Gość Bubble Shooter
ZS-tak z ciekawosci, ile masz lat?

Gość Bubble Shooter
Akwizycja-wiem cos o tym, nie uwazam tego za uwlaczajace, ale jakos nie mam ochoty latac za ludzmi, naciagac a moj zarobek bedzie zalezalod ilosci sprzedanych sztuk.

Gość Bubble Shooter
Jestem w stanie zrozumiec, jak czuje sie osoba majaca depresje, wiem z doswiadczenia, ze tylko wiadro zimnej wody na glowe moze przyniesc otrzezwienie. No i pomoc specjalisty.

Gość kosynier
ZS jesteś może akwizytorem?? Nie napisałam, ze opiekunka to uwłaczająca praca- ale ja nie lubię dzieci i nie lubię siedzieć w domu i dlatego nie che pracować jako opiekunka nie mam cierpliwości do dzieci..po prostu

ale ja nie lubię dzieci i nie lubię siedzieć w domu i dlatego nie che pracować jako opiekunka x a siebie lubisz?

prawda jest oczywista, to nie jest tak, jak czesto tu jest powtarzane - nigdzie nie ma pracy - raczej nie ma pracy, ktora akurat dana osoby by chciala sie zajmowac

Gość kosynier
Raczej nie nie jesteś w stanie zrozumieć człowieka w depresji weź swoj najgorszy dzień zycia pomnóż razy milion i to jest dopiero cząstka tego co czujesz... Kubeł wody może pomóc na chandrę, chwilowe zwątpienie ale nie na ciezką depresję, która może skończyc się nawet śmiercią

Gość kosynier
nie, nie lubię siebie i ciebie też nie lubię bo nie znoszę ludzi nudnych a ty jestes dla mnie nudnym gościem- potrafisz kopiowac i wklejać czyjeś wpisy i nawet nie potrafisz tego inteligentnie i dowcipnie skomentować jesteś taki nijaki

Gość Bubble Shooter
Dobrze, ale robisz cos w tym kierunku, by wyjsc z depresji? Piszac o kuble wody mialam na mysli nie tworzenia kolka wzajemnej adoracji, a danie/wysluchanie rad, moze wcielenie ich w zycie.

Gość Bubble Shooter
ZS-masz racje, imam znajomych (nie pije do Ciebie, kosynier :) ) ktorzy szukaja pracy, ale w kazdej widza minusy, marzy im sie praca "idealna" i dalej siedza na dupsku. Zawsze jest cos nie tak.

Gość kosynier
Każdemu marzy się praca idealna a potem w miarę szukania ideał sięga bruku

Gość Bubble Shooter
Malo znam osob calkowicie zadowolonych z pracy.

wiem, ze mam racje i ty rowniez masz racje piszac, ze ta niunia powinna najpierw uporac sie z depresja (zaczac siebie lubic) a dopiero pozniej przekonywac do siebie potencjonalnych pracodawcow

Gość Kostniejącego
Depresję sie leczy kilka lat ignorancie a podjęcie satysfakcjonujacej pracy moze ja znacznie oslabic marny z ciebie psycholog

Gość Kosynier
Zawsze szczery trzeba sie podszkolic z psychologii skoro tak lubisz ludziom doradzac