Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwerewrew

Czy tez was coraz bardziej nudza filmy?

Polecane posty

Gość werwerewrew

Ja mam wrazenie, że niedlugo nic juz mi się nie spodoba. Nie wiem co wtedy zrobię, bo zwykle uwielbialam filmy... ale mam wrazenie, że kino ogólnie sie staje nudne, wszystko juz było, wszystko wymyślono, co bedzie za 50 lat??

Gość prawictwo pospolite181
nie ogladam filmów . Uwazam , ze wiekszosc to nudne mordobicia typu rocky czy batman

Jesli właczam telewizje raz w tygodniu to najczesciej anmmal planet .

Gość werwerewrew
może ktoś się jeszcze inny wypowie?

Kinematografia Cię nudzi bo oglądasz zapewne papkę. Zacznij oglądać filmy krajami. Obejrzyj po kilka filmów z kina rosyjskiego, czeskiego, serbskiego, czeskiego, skandynawskiego, to odkryjesz na nowo piękno filmu. Polecam Ci www.iplex.pl - tam sporo interesujących, niszowych produkcji

Gość werwerewrew
nie wiem czy by mi to pomogło... mam wrażenie, że po prostu zaobaczyłam tego za duzo... filmy np. czeskie , mnie aboslutnie nudzą... choc lubię nie tylko kino amerykańskie, oczywiscie... papki ... nie oglądam. mam swoje upodobania

Gość duża_wielka_najwieksza
no to muszisz poznać swój gust filmowy, ja np wiec co lubie a co nie (science fiction, thrillery) a za inne sie nie biore nawet, po co skoro wiem ze bede sie nudziła oglądając przykładowo jakis sensacyjny.

Gość werwerewrew
omg, znam swój gust, mam 35l lat nie 15... :p lubie horrory, sensację, czasem dramat... od lat zaden horror mnie nie wystarszył, obejrzałam chyab ze znanych -wszystkie

moim zdaniem ogladasz za duzo filmow. ja przeglądam wylacznie najlepsze produkcje jak - efekt motyla czy moon przecietnych nawet nie włączam

Gość werwerewrew
tez przecietnych nie oglądam, ale od wielu lat nie pracuję , i tych dobrych tez jest nieco... w tv nie oglądam, wybieram na postawie gustu i oceny na filmweb. pl/