Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna.karcz

Koci temat dla kocich fanów

Polecane posty

Gość Anna.karcz

Nie znalazłam tutaj podobnego działu a chciałabym rozpocząć wątek o kotach. Ostatnio zauważyłam że zaczął się prawdziwy szal na zdjęcia, filmiki i wszystko co związane z kotami. Muszę się przyznać, że ja od jakiegoś czasu też jestem Kotocholiczką ;) Ostatnio namiętnie oglądam zdjęcia smiesznych kociaów w necie i nawet wrzuciłam swojego Stefanka jak był maly - http://sweetcat.pl/jak-to-nie-jade-z-toba Macie jakieś fajne fotki swoich zwierzaków? Może będziemy tu wrzucać i wymienimy się słodkimi fotkami :D

Gość atrea
Cudowny ten kociak :)

Gość Anna.karcz
Dzięki :) Teraz jest już dużo wiekszy ale nadal taki słodki. Jeśli są to jacys fani kociaków to dawajcie swoje fotki. Nic tak nie poprawia humory jak słodki futrzak :)

Gość Anna.karcz
ale słodziak był wcześniej, teraz już wielki kot, a jak ma na imię? mój też już jest dużo większy niż na tym pierwszy zdjęciu. to zdjęcie mu zrobiłam miesiąc temu - http://sweetcat.pl/ale-po-co-mi-dwa-pudelka A w ogóle to zastanawiam się skąd u kotów taka miłość do pudełek? Ma ktoś jakieś pomysły? Aggie :) pokaz swojego!

Małe koty zawsze są słodkie :D Może kiedys powrzucam gdzieś fotki moich kocurów... One już spore są co prawda, ale pewnie wczesne zdjęcia gdzies jeszcze mam ;) Co do pudełek, mnie zawsze rozczulało jak było 1 pudełko/koszyczek/cokolwiek do czego da sie wejść i wtedy kociaki o to toczyły wojne :D Trzeba było natychmiast przynieść jeszcze jedno pudło. Nie wiem co one w tym widzą. Zauważyłam, że pakują sie nawet do za małych, w stosunku do ich gabarytów pudeł. :D:D

Gość Anna.karcz
Nie tylko na kwejku, ale cały internet opanowały ;p Ja się wcale nie dziwie, bo koty mają wyjątkowy dar do rozbawiania. Zerknij na te 3 linki i powiedz że chociaż raz się nie zaśmiałaś ;) http://demotywatory.pl/4048779/Moze-mu-powiedziec-ze-jest-adoptowany http://sweetcat.pl/wielofunkcyjny-kot http://sweetcat.pl/widze-ludzi-ktorzy-lubia-swoje-statusy-na-facebooku

nazywa sie Kirot :) no calkiem duzy juz jest, choc caly czas wydaje mi sie ze za maly :P ma 4,7kg :) - po kastracji 2 miesiace Moj za pudlami nie przepada, za to uwielbia wchodzic do workow foliowych, albo torebek okolicznosciowych :) (chowa sie w srodku, albo gania po calym mieszkaniu z workiem na glowie, czasem sie tak dziwnie w niego zawinie :D i musze mu pomagac wyjsc z niego)

Gość Anna.karcz
A powiedz jak po kastracji? Ja właśnie planuje wybrac się z moim na zabieg, ale jakoś strasznie mi go szkoda. Jak się czuł po zabiegu, czy zmieniło się jego zachowanie? jest jakiś bardziej śpiący? Niby normalna sprawa, ale jakoś się obawiam...

przez jakis tydzien byl obolaly, ale jadl i pil normalnie, tylko nie dziczal jak zawsze :) powiem Ci ze moj kociak po kastracji sie w ogole nie zmienil, no moze teraz troche rzadziej gwalci mi reke :D tez myslalam ze sie uspokoi, bedzie wiecej spal, a tu nici, jaki byl taki byl :) tyle ze juz nie sika po katach :) Tyc tez nie tyje, to co mu sie przez dzien nazbiera, rano zrzuca :P Mam kota gryzonia, nie drapie, ale gryzie mi nogawki, rece, uszy, wlosy, caly czas chce sie bawic, poluje na szmate gdy sprzatam, rozwala mi smieci jak pozamiatam, ogolnie jest bardzo zywym kotem

Gość becky.
Witam,czy moge dołączyć z moją młodą kotką:)

tez mialam kicie ale postanowila sie ''przeprowadzic'' do sasiadow doslownie :D jako prawdziwi milosnicy macie obowiazek zapewnic Waszym kociakom opieke weterynaryjna i je kastrowac by nie mogly sie rozmnazac, pamietajcie o tym :)

Gość becky.
:) idę ją niedługo wykastrować,ciekawe czy się zmieni jej głupotka?:)

Gość Chebkfvksf
Autorko to masz kota czy nie bo ten z fotki nie jest twój Jak ci się zdjęcie podoba to możesz napisać a nie udawać ze to twoje hahahahaha

mycha, moj tez chodzi do sasiadow ale o swoim domu nie zapomina :P wystarczy ze go zawolam i juz jest tam gdzie byc powinien :D on mi nawet nie ucieka, a slyszalam ze koty maja wlasne drogi, wypuszczam go codziennie na dwor, chodzi sobie nie daleko, poluje na robaki, mam go zawsze na oku a jak mi zniknie to wystarczy ze rykne i juz biegnie :) chyba mam kota doskonalego :D

zazdroszcze :) u mnie inaczej, bo mnie calymi dniami nie bylo albo nie mialam czasu na zabawy a sasiedzy na rencie :D wiec zawsze sie nia zajmowali, karmili itp nic dziwnego, ze sie z nimi zwiazala. Moim psem tez sie zajmuja jak mnie nie ma, wyprowadzaja, podaja jedzenie ktore przygotuje wczesniej takze akurat cenie sobie ich pomoc, ktora z reszta sami mi zaproponowali :)

Gość prawictwo pospolite181
Ja miałem dzisiaj takie zdarzenie z kotami , ze jedziemy autem , a tutaj nam wyskakuja przed maske 2 koty . Prawie je rozjechalismy , gdyby nie hamowanie Walczyły ze sobą na srodku ulicy .

Gość kocia czysta łapka
szkoda, że topik umarł bo mam mnóstwo smiesznych zdjęć swoich kociaków

Poszukuje jakiegos fajnego, niestandardowego imienia dla kocurka brytyjczyka niebieskiego. Mam pare pomyslow,ale moze bedziecie miec ciekawsze. Pozdrawiam