Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiekcanejomem

Wierność w związku

Polecane posty

Gość obiekcanejomem

Dzisiaj był z siostrą w restauracij i kelnerka razem z rachunkiem dała mu kartkę ze swoim numerem telefonu. A on na cały głos, że on za tą karteczkę dziękuję, bo ma żonę i dziecko w drodze. Co jest nieprawda a slub dopiero planujemy. Na co ona, że żona nie musi o niczym wiedzieć. A on, że kocha swoją żonę i żadna jej do pięt nie dorasta. Jak mi to jego siostra opowiedziała to mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło. Tworzę ten temat byście wpisywaly podobne historię. Ciągle słyszymy, że ktoś jest zdradzany. Przywróćmy wiarę w wierność swoich drugich pojowek. :)

Gość fotel
myślę że ta kelnerka musiała być strasznie brzydka.

Gość Buuuaaahaha
Ale sciema eheh tos tu cierpi..

Gość Sami_90
Żadna ściema, tak powinien się zachować prawdziwy mężczyzna! Pod warunkiem, że nim jest, a nie chłopcem latającym za spódniczkami. Zastanówcie się ludzie! Czy facet to zwierzę? Jest w szczęśliwym związku, kocha swoją kobietę, są sobie oddani, znają się dobrze i ma to zniszczyć tylko dlatego, że jakaś obca baba do niego podeszła i dała mu swój nr??? Niestety zdarzają się tacy palanci, ale trochę więcej wiary w facetów. Dziwicie się, jakby to było normalne, że każdy zdradza i leci na każdą, która zwróci na niego uwagę i jest niebrzydka. To tylko świadczy o waszej głupocie. Ja miałam sytuację w pracy, gdzie dziewczynie spodobał się jeden facet i bardzo chciała zdobyć jego nr telefonu by w ten sposób zacząć flirt. Dostała go od koleżanki i napisała do niego, na co on od razu odpisał, że ma narzeczoną, którą bardzo kocha i nie życzy sobie, żeby ona pisała do niego takie rzeczy (dokładnie to nie wiem co tam napisała, ale chciała go jakoś poderwać), sprawia to, że czuje się on niekomfortowo itp. Uciął to od razu w zarodku, a suka się odczepiła.

Gość zołzencja
super facet z taaaaaaaaaaaaaaakimi jajami

Takie zachowanie nie powinno zaskakiwać, taki powinien być każdy facet!