Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlekwjfciwje

nie umiem wytrzymac dnia bez slodyczy:/

Polecane posty

Gość dlekwjfciwje

co robic?

Gość kawka255
Nie jesc, tez tak mialam i zrobilam sobie odwyk. Po tygodniu juz mnie nie ciagnelo, zaden baton nie bedzie ode mnie silniejszy :P

Gość vgbg
ja codzienwpieprze se batonik

Gość dlekwjfciwje
a masz slodkie w domu? w czasie odwyku? bo ja jestem skazana na slodkie bo rodzina ogromne ilosci kupuje

Gość vxvdfgas
ja też jestem skazana ale ja sama sobie kupuje, właśnie opyliłam opakowanie wafelków pryncypałków, drożdżówke z serem i pół paczki mieszanki wedlowskiej

Gość tetettedrf
a po co masz rezygnować? sodycze to cos pysznego, wielka przyjemnosc. o ile masz szczupla figure i zle na nia slodycze nie wplywaja to jedz (pomijam fakt ze nie sa zbyt zdrowe) natomiast jak jestes gruba, to raczej nie ma rady i musisz zrezygnowac. ja odrzucilam praktycznie do zera jak zauwazylam ze powli zaczynam tyc. a slodycze kocham i to dla mnie moze najwieksza przyjemnosc. (a wczesniej jadlam i sie wcale nie ograniczalam)

Ja, jak Malzon kupi sobie cos slodkiego albo jakies chipsy, a ja czuje, ze nie powinnam, to zazwyczaj czestuje sie jednym-dwoma (albo doslownie jedna czastka czekolady) i prosze go, zeby zszedl z tym z widoku :) Zazwyczaj pomaga. Moja metoda jest po prostu niekupowanie i nieprzebywanie z ludzmi, ktorzy w danym momencie slodycze jedza. Skoro u Ciebie w domu non stop sa, to po prostu nie uczestnicz w ich jedzeniu :)

Gość dlekwjfciwje
nie mam szczuplej:o po slodyczach sie zle czuje ale i tak jem:o

Gość jestfajniejakjest
ja tez mam ten problem i tez jestem na odwyku,hehe. i faktycznie po kilku dniach nie ciagnie juz. slodycze kupuje dzieciom,sama mam w komodzie schowana czekolade. jak ja mam to paradoksalnie mnie nie ciagnie.nie rozumiem dlaczego,ale sama mysl,ze moge po nia siegnac w kazdej chwili mi wystarcza

Gość kokpopo
Nie jesc wow, porada miesiaca:D

Gość dlekwjfciwje
jak mam nie uczestniczyc jak bezczelnie klada czekolady na stole? i wafle?:o

Gość tetettedrf
pomysl sobie co wolisz, poczuc przez te 5 min przyjemnosc w ustach, czy wyrzec sie tego a po pewnym czasie bez skrepowania zaklada obcisle dzinsy i czc sie pewnie i dobrze w swoim ciele.

Gość jestfajniejakjest
jak nie masz silnej woli,to po co ta dyskusja. mnie czestuja ,ja odmawiam i tyle

Gość vxvdfgas
to nie jest tylko 5 min w ustach bo od 5 minut nie przytyje przecież co najmniej 2 godziny dziennie przyjemności poza tym pełny brzuszek, spokojny sen i relaks także jest wiele plusów

Gość dlekwjfciwje
jakbym tak nie miala ich w domu przez 2 tygodnie to moze bym sie odzwyczaila:o a tak jest ciezko

Gość jestfajniejakjest
ale marudna jestes