Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod gorka

czy czterdziestki sa jeszcze sexi??

Polecane posty

Gość dkdhuyeu
Sorki ale wolę 20 paro latki, to są piękne seksowne kobiety a ciała mają tak zgrabne że ślinka sama cieknie, potem to już nie to samo. Mało jest kobiet czy to 30 laetnic czy też 40 letnich które potafią przykuć męski wzrok. Czas, ciąża, złe odżywianie, nie dbanie o siebie, brak ruchu robią swoje. Nie piszę tego złośliwie a stwierdzam fakty, że w większosci przypadków te kobiety są mało atrakcyjne a z 20 nie mają co konkurować. pOzdro

Panowie dzieci nie rodzą, a ich ciała zostawiają wiele do zyczenia...nie mowiac ze niewielu z was ma wszystkie włosy:D:D Czy to 30tka czy 40tka czy 20latka jesli nie dba o ciało, zle odżywia musi liczyc sie z tym że bedzie miała z połapaniem ciała coraz wiekszy kłopot. Sport to sposób na zycie a nie tylko cel do ładnego ciała. Wiele moich kolezanek po 1 dziecku ma problemy z rozstępami czy otyłością. Wiekszosc z nich nigdy nie uprawiała żadnego sportu.

Ja też jestem w stanie podać multum przykładów spasionych i aseksualnych 18latek. Taka dyskusja nie ma sensu.

Dyskusja przede wszystkim nie ma sensu z tego powosu, ze człowiek za najbardziej pociagajacych seksuaalnie uważa ludzi w zbliżonym do swojego wieku. Seksualność to nie tylko ciało, aale i pewien stan umysłu. Dla dwudziestolatka kobieta 40-letnia to kobieta w wieku jego matki. Siegnijcie pamięcią wstecz i przypomnijcie sobie ile 40ilatek uważaliście za seksowne? Jedna? Dwie? Pięć? A seksownychh rowiesniczek ze sto. Nie ma co na sile zaprzeczac faktom, ze czas nas psuje. To, co 4o-latka musi sobie "wystarać" (farba do włosów, ćwiczenia, zabiegi, kremy) to 20 ma za darmo od natury.

Gość roland22
No ta jest śliczna!

Gość havanncki
mistrzu Androgenie przeczytaj uwaznie co napisalem i co napisales bo mam wrazenie ze mamy podobne zdanie:-) xxxx Androgen "Modelka to nie synonim piekna czy bycia seksii. " xxx W życiu nie czytałem większej bzdury. No w każdym razie dla mnie modelka nie jest żadnym synonimem piękna. A jeśli dla Ciebie jest, to sobie taką znajdź i bzykaj, na

Tak. Demotywatory sa doskonałym źródłem argumentów. Ale zamiast tego proponuje wziąć kilka klasowych zdjęc grupowych - z podstawówki, liceum, studiów i porównać sobie jak ludzie wyglądali i jak wyglądają. Jestem zbyt wielką realistką by nie dostrzegać kto mnie mija na ulicy. I SM - w większości przypadków gdy kogoś poznajesz dostrzegasz jego wygląd, a nie intelekt. Bez sciemy. Jeżeli ktoś ci się nie wyda atrakcyjny (w pewnych granicach) to nie będziesz sobie zadawał trudu, by mu (jej) grzebać w intellekcie. I Oglądałam niedawno pewien program o brzydocie (a w końcu brzydota jest pewna forma urody) i okazuje się, ze atrakcyjność człowieka nasz mózg określa w 115 milisekund :D to szybciej niż jesteś w stanie poczuć ból.

havanncki, zwracam honor. Mój błąd, źle przeczytałem rzeczywiście :-) Nei, oczywiście, że patrzymy na wygląd i to zawsze jest pierwsze wrażenie, dopiero potem oceniamy resztę. Co do reszty, to śmiem twierdzić, że są kobiety, które pięknie dojrzewają i z wiekiem zyskują na atrakcyjności. Oczywiście do czasu, ale 40 lat to nie jest emerytura a szczyt możliwości. W pewnych warunkach oczywiście, bo zaniedbany organizm nigdy nie będzie dodawał atrakcyjności.

Tak na prawdę to rozwalają mnie Twoje argumenty, bo jedziesz po linii prostej. Dla Ciebie z każdym kolejnym rokiem spada atrakcyjność. To wytłumacz mi jakim cudem jesteś atrakcyjna dla młodszych od Ciebie facetów? Proszę o odpowiedź :-)

[zgłoś do usunięcia] nei_nei Tak. Demotywatory sa doskonałym źródłem argumentów. Ale zamiast tego proponuje wziąć kilka klasowych zdjęc grupowych - z podstawówki, liceum, studiów i porównać sobie jak ludzie wyglądali i jak wyglądają. Jestem zbyt wielką realistką by nie dostrzegać kto mnie mija na ulicy. xxx wiec ja po 30tce wygladam lepiej...niz na klasowych zdjeciach. Widać ewenement. Kobiecego ciała nabrałam po urodzeniu pierwszego dziecka, z masywnej pulchnej nastolatki stałam sie kobieta ;) Nie mam ochoty wracac do 25 lat:P

Androgen nie kazda koieta po 30tce podoba sie młodycm męzczyzną...oni na slepo nie leża na kazdą idącą ulicą mamuśkę.

Ślepną? Ale zanim oślepną muszą zobaczyć dla kogo tracą wzrok. Zgodnie z Twoją teorią :-) Coś kręcisz ;-)

Vii, wiem że nie za każdą. Bo nie każda jest atrakcyjna. W każdym razie są właśnie takie kobiety jak Ty, które zyskują z wiekiem. Dla mnie to oczywiste :-)

Gość oj zdarzają się a jakżeee
:D!

Nie wiem. Może ja po prostu cenie młodośc, bo wiem jak jest ulotna i krótkotrwała? Ile się jest młodym? 20 lat? A starym sobie można być przez następne 40. Wciąż mam wrażenie, ze życie za szybko upływa. Ze nie zdaże zrobić tylu rzeczy. Nawet facet, z ktorym straciłam dziewictwo już nie żyje.. To trochę przerażające. :P

ojej zdarzają się atrakcyjne 40-tki, są atrakcyjne 20-tki, są też atrakcyjniejsze 20-tki od 40-tek i 40-tki którym 20-tki nie dorastają do pięt, nad czym tu deliberować? odpowiedź jest prosta TAK, czterdziestki są jeszcze seksi :classic_cool: a to czy mają w sobie więcej czy mniej seksu to już całkiem indywidualna sprawa

Gość gość
:)