Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jeszcze okres

Czy lekarz zrobi mi cytologię w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość mam jeszcze okres

Mój lekarz ginekolog jest na zwolnieniu lekarskim (chodziłam prywatnie). Zapisałam się do innego ( długi termin oczekiwania bo w ramach nfz), ale dostałam jak na złość okres wcześniej niż zawsze i nie wiem czy lekarz jutro zrobi mi cytologię (okres dostałam w sobotę). Iść czy przepisać się na następny wolny termin.

Gość kiskakiikk
co to za pytanie :O cytologii ci napewno nie zrobi ani cie nie zbada wiec chyba lepiej przelozyc jesli nie idziesz po rec na pigulki :)

Gość zonaKraka
MI położna przy gabinecie zalecała iść pomiędzy 10 a 20, a nalepiej do 18. dnia cyklu, więc po prostu wyniki mogą być mało wiarygodne. Jak nie masz dużych kolejek, to zapisz się na inny termin.

mi okres skonczyl sie 3 dni przed wizyta kiedy miala byc pobierana cytologia i lekarz zakal przyjsc za 2 tygodnie bo bylo za szybko po okresie i wynik nie wiarygodny wyjdzie

Gość żę tak powiem
Dokładanie, cytologii nie zrobi nawet pod koniec okresu. Ja poszłam już co prawda po okresie, ale miałam jeszcze takie malutkie plamienie 2 dni po okresie i ginekolog powiedział że cytologii nie pobierze, bo MUSI BYĆ CAŁKIEM CZYSTO