Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek206

Sklepy z wózkami dla dzieci Wrocław??

Polecane posty

Gość Gosiek206

Witam dziewczyny może wiecie czy we Wrocławiu są jakieś większe sklepy,salony z akcesoriami dla dzieci konkretnie chodzi mi o wózki dziecięce mieszkam w lubinie ale tu nie ma wyboru wózków są trzy sklepy i w każdym to samo.

Gość Wrocławianka urodzona:)
też mieszkam teraz w Lubinie, ale żeby kupić wózek pojechałam do Wrocka i co? byłam na Braniborskiej, gdzie sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, a jednak kupiłam wózek w Lubinie chyba na Towarowej (nie jestem pewna czy ta ulica się tak nazywa;) ) zależy jaki wózek Ciebie interesuje;) czy masz już upatrzony czy nadal szukasz?

Gość Bądź sobą
ja kupiłam w hurtowni na niemcewicza, nie jest to duży sklep wręcz mały, ale ceny są super, zaoszczędziłam 500 zł w porównaniu-sklep w oławie, hurtownia we Wro. Jak będziesz to możesz tam zajrzeć, hurtownia nazywa się MAJA ;)

Gość Gosiek206
Właściwie to x-lander move bardzo mi się podoba Elipso i coletto mateo ale ten to w dwóch sklepach mi odradziła Pani ma nie ciekawe opinie i tak właściewie nie wiem na co się zdecydować nie wiedziałam,że to taki problem hihi a ty jaki kupiłaś??

Gość Bądź sobą
https://www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+zipp&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fjwuUcapGOmI4ASe6IGABw&ved=0CDUQsAQ&biw=1280&bih=709#imgrc=f75Ym5XNAp2xdM%3A%3BTeTtb2J_KRTq4M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg1.sprzedajemy.pl%252F540x405_wozek-zipp-w-gondola-spacerowka-7353716.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fsprzedajemy.pl%252Fwozek-zipp-3w1-gondola-spacerowka-fotelik-wielofunkcyjny%252C1485456%3B542%3B354 ja mam taki, ale na jego temat się nie wypowiem-dopiero werandujemy Małego

Gość gość
Coś ktoś o sklepie Altrak24 na Daszyńskiego? Interesują mnie zwłaszcza wózki Prampolu. Jest w czym wybierać, czy darować sobie wyprawę i zamówić przez Internet?

Gość gość
Teraz te niektóre wózki takie drogie....

Gość gość
Ja Prampolu zamawiałam przez neta akurat, bo nigdzie w pobliżu nie było sklepu, żebym mogła sobie obejrzeć jak one wyglądają. Ale jakbym mogła to jednak wolę się przejść i zobaczyć jak wygląda, poprowadzić, żeby sprawdzić, czy za ciężki nie będzie.

Gość Alicja_79
My kupiliśmy w Bajce na Długosza koło kromera. Mają tam i hurt i detal, duży wybór wózków i fajne ceny :)

Gość gość
Ja mam wózeczek z Prampolu. Smiga niexle i jak sie okazuje nie do zdarcia jest:)

Gość gość
Ja polecam zakup przez internet. Sklep krainadziecka.com.pl - spory wybór. Osobiście jestem zadowolona z wózka tam zakupionego. Do dziś mi służy.

Gość gość
Bajka ma spory wybòr ale wbrew nazwie wcale ceny nie są burtowe. Proponuje obejrzeć ale zamawiać w necie. A dobra strona z opiniami jest bangla.pl

Gość ddssa
A sprawdzałaś tutaj www.CuddlyZOO.pl. To fajny sklep i internetowy z asortymentem dziecięcym, w którym znajdziesz dobre gatunkowo kocyki dla dzieci, poduszki, pościel i śpiworki. Mają przystępne ceny i często oferują promocje. Ja często korzystam z oferty sklepu i kupuje niemalże wszystko czego potrzebują moje dzieciaczki.

Gość gość
w katowicach jest sklep kraina dziecka, ale to jest sklep internetowy mają spory wybór

Zapraszamy serdecznie do zakupów przez internet, mamy wszystko dla niemowląt i Mam. Bardzo duży wybór akcesoriów, przewijaki, łóżeczka, ubranka, wózki dziecięce, poduszki do karmienia. Zapraszamy www.dzieckoexpert.pl

Gość gość
Wozek to lepiej obejrzc na zywo i sprawdzi czy dziecko odczuje w nim prawdziwy komfort jazdy. Natomiast wiele produktow idealnych do niego bedzie tez w hurtowni http://aico.com.pl/oferta-produkty/ - znajdziecie naprawde ogromny wybor odpowiednich rzeczy.

Gość Lamboo
Ja dla swoich dzieci kupowałem wózki ze strony paradisebaby http://paradisebaby.pl/ na której mają szeroki wybór. Dodatkowo posiadają ciekawe wózki 3w1, które bardzo przydają się na długie wyjazdy. Jeśli ktoś szuka wysokiego komfortu, to zdecydowanie polecam sprawdzić ofertę na tej stronie.

Gość gość
Zapraszamy do sklepiku www.lullilai.pl :-)