Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna synowa678

Jak czesto jezdzicie to tescow i jakie macie z nimi kontakty?

Polecane posty

Gość idealna synowa678

Maz chce jezdzic co tydzien a ja raz na mies uwazam, ze powinno wystarczyc bo mysle, ze tesciowie nie przepadaja za mna...

Gość a do Twoich rodziców jak częst
o?

Gość tymooszka
Tesciowie mieszkaja daleko i widujemy sie jakies cztery razy w roku -raz kedziemy do nich,dwa razy oni do nas i raz widzimy sie na urlopie -czesc spedzamy razem. Lubie bardzo tescia,tesciowa toleruje

Gość jakiś pseudonim był ale
To idźcie na kompromis - co 2 tygodnie :) A tak w ogóle, to co ja bym dała, żeby móc teściową odwiedzać, a nie z nią mieszkać...mogłabym nawet co drugi dzień do niej jeździć, byle mieszkała osobno :P

Gość idealna synowa678
mieszkamy sami w naszym mieszkaniu do moich rodzicow jezdzimy rzadko bo daleko mieszkaja.

Gość okokop
a ja jestem teściową i też nie chcialabym bardzo częstych kontaktów.Raz na jakiś czas starczy.

Gość wyżywić tak, utrzymać nie :(
To ja normalnie jestem idealną synową! raz w tygodniu na kawę we troje-najczęściej w piątek koło 19 i 2-3 razy tylko z dzieckiem. chyba zasłużyłam na pomnik :D a teściowa mieszka na drugim końcu miasta. U rodziców jestem raz w tygodniu,ale od 7 rano do 18 z dzieckiem-mąż tylko na chwilę bo wiezie nas przed pracą i wstępuje na kawę po pracy. z teściową mam super relacje :)

Gość teściów mam na co dzień
mieszkamy po sąsiedzku - bliźniak. W tygodniu teściów nie widuję - pracują. W weekendy poranną kawkę w szlafrokach wypijamy, potem już różnie, ale lubimy się i poranna kawa jest miłym akcentem w danym dniu.

Gość Ofelia - tak w temacie
Zazdroszcze tej kawy:)

Gość idealna synowa678
okokop, wlasnie wydaje mi sie, ze tesciowie nie chca zebysmy czetso do nich przyjezdzali... :) co mnie jest bardzo na reke :D

Gość myślałam ze pytasz sie
jak często jeździcie do TESCO ;)

Gość ale problemy....,
to zależy jak daleko mieszkacie, jak 100, 200 km to ciężko jeździć raz na tydzień, to cała wyprawa. Ale jak w tym samym mieście to raz w tyg to tak normalnie wg mnie. My chodzimy zawsze w sobotę lub niedzielę do teściów, na obiad, kawę... moich rodziców też tak srednio raz w tyg odwiedzamy. Czasem mąż jeszcze wpada "extra" sam, jak jest potrzebna jakaś pomoc, typu zepsuty kran, potrzebna dziura w ścianie.. jak nie lubisz teściów to niech mąż sam chodzi a ty od czasu do czasu, np taz w m-cu.

nie mam teściowej. z teściem widzimy się raz w tygodniu, zwykle on nas zaprasza na obiad w niedzielę. a jak nie widzimy się na obiedzie to któregos dnia w tygodniu on wpada do nas na kawę. relacje mamy dobre :)

Różnie. Czasami jesteśmy co tydzień na niedzielnym obiedzie, czasami tylko raz w miesiącu pojedziemy. Jak jeszcze byłam z synkiem w domu to i w tygodniu zdarzało nam się zajechać jak byliśmy w okolicy. Relacje mamy bardzo dobre, lubię swoich teściów i oni mnie chyba też :) Synek też lubi być u dziadków, kilka razy już był u nich na noc a ma niecałe 4 latka.

Gość nmjvbvbnnnjmnmnbn
ja tez mam fajncyh tesciow szkoda ze mieszkaja 100km od nas.Czesciej bym ich odpwiedzala bo lubie jezdzic na wies. Tam odpoczywam. I corka ciagle pyta kiedy pojedziemy do babci. Gdybysmy mieli samochod napewno raz w miesiacu bysmy tam byli. SA tak to povciagiem nie chce mi sie targac.

Gość ikuyjdnjuyjuh
a moi bardzo blisko ale wybrali sobie rodzine brata i ich zone i dzieci my 4 razy w roku a to samo miasto.

Mam ok teściów. Zwykle bywamy u nich na niedzielnym obiedzie co 2 tygodnie. Wtedy zostajemy do wieczora. U moich rodziców jesteśmy częściej ale zwyczajnie mamy bliżej.

Gość guadnv
Teściowie mieszkają klatke obok także niestety prawie dzień w dzień się z nimi widujemy. Do mojej mamy jeździmy raz na dwa tyg albo raz na miesiąć na 1-2 godz. Na cmentarz do taty raz na tydzień albo dwa