Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina1111

co byście zrobiły??dziecko z innym..

Polecane posty

Gość wifigdansk
"nina1111 tylko ze ja akurat jestem po slubie i wiem z kim mam a nie przed slubem więc wogóle nie rozumiem waszego toku rozumowania " ale się usmialam. a co to za roznica czy po slubie czy przed? a jesli po to ma się 100pr. pewnosc a jesli przed to zawsze zakladamy ze dziecko jest kogos innego? ślub nie daje gwarancji wiernosci-zapamietaj to autorko-czy ze strony kobiety czy mezczyzny. i ty tez nie mozesz miec pewnosci czy za pare lat twoj ślubny nie kopnie cię za przeproszeniem w zadek za te twoje histerie.wez się już lepiej uspokój.

Gość Z mężem mam troje dzieci
Prawnie cała trójka jest jego, ale jednego nie jest biologicznym ojcem. I zapewniam,że wszystkie kocha i wychowuje jednakowo. Więc Autorko nie martw się. Kolega pokocha to dziecko i będzie ok.

Gość jhyguy -Hania
powiedz mi czy ta zaciążona dzioucha jest mężatką ?

Gość kinka mann
ale nie jest tez na 100% pewna czy to dzieko jest jej obecnego partnera, wiec uczciwie byloby poczekac do porodu i wtedy ustalic kto jest ojcem dziecka...i moze nawet to zrobic nie mowiac tego obecnemu narzeconego...wazne, zeby byla pewna, ze to jego dziecko...ona ma jednak parcie na slub ...w polsce obowiazuje zasade, nie wazne kto wazne, ze placi...

Gość Z Gdańska....
wifigdansk No,ale przecież autorka po ślubie jest i nic jej nie grozi ha ha

Gość wifigdansk
z tym dzielnicowym to dobre :D

Gość do kinka mann
Tak samo jak ja nie jestem pewna, że dziecko sąsiada jest jego dzieckiem. Podobne do dzielnicowego jest. Więc jutro powiem o tym sąsiadowi.

Gość kinka mann
Z mężem mam troje dzieci rozumie ze jestes z siebie dumna, ze z ciebie taka spryciula, ze maz sie jeszcze nie zorientowal!!...

Gość A do sąsiadki jak listonosz
przychodzi to też długo siedzi u niej i ona jest w ciąży. Mąż jest za granicą pracuje. Wiem co zrobię....napiszę mu donos. A jutro kupię sobie lornetkę i będę prowadzić obserwacje, kto z kim śpi.

Gość nina1111
nie znam prawdy ona też hellol!!!! wy naprawde nie umiecie czytać ??? wyciągam wnioski na podstawie tego co sama mówi nie moich domysłow !!.pisze wam jak jak byk ze koleżanka sama nie wie a wy że ja snuje domysły paranoja !!ja tylko chciałam zapytać o wasze zdanie bo przecież zdaję sobie sprawę że może jest jej partnera wtedy nie chce im niszczyć związku ale jak ona mowi ze sama sądzi ze tego drugiego to jak mam się zachować dlatego napisłam tutaj bo wiem ze jest to anonimowo a przecież jestem tylko czlowiekiem też potrzebuję się przed kims wyzalić ale nie latam z dupa i nie mówie tego każdemu kto ich zna ze ona mi tak powiedziała .i fakt może nie jestem koleżanka bo inna na moim miejscu dawno by poleciała i powiedziała prawde jednemu i drugiemu nie przejmujac się nią .a jakoś pytam was o opinie jak widać nie potrzebnie bo tylko obrażacie kogoś mowicie ze ja wymyslam a sami zmyślacie na mój temat .radziłabym spojrzeć na siebie zanim zaczniecie kogoś obrażać !!życze wam żeby i wasi partnerzy mieli dzieci z innymi a wasza koleżanka wiedząc o tym nic wam nie powiedziała ,,,bo przecież nie jej sprawa'' jak już ktoś napisał a potem żebyście sie dowiedzialy o tym że każdy wiedział tylko nie wy!!!!

Gość wifigdansk
do kinka mann Tak samo jak ja nie jestem pewna, że dziecko sąsiada jest jego dzieckiem. Podobne do dzielnicowego jest. Więc jutro powiem o tym sąsiadowi. nie no nie moge wyjsc z tego tematu jest coraz weselej:D dawajcie jeszcze cos:)

Gość wifigdansk
haha dobre:DDDDDDDDDDDD

Gość nina1111
napisałyście ze ja nie mam slubu i ja nie wiem z kim mam dziecko więc sie odgryzłam ale jak zwykle nie zrozumiałaś bo za daleko masz do łba proste!!

Gość kinka mann
po latach wyjdzie prawda na jaw i rozwali sie cala rodzina..bo nikt nie chce zyc w klamstwie kilkanascie lat i nikt nie bedzie mial sily po tylu latach przebaczyc...

Gość wifigdansk
kurczę no gdybym się strasznie nudzila to tez bym kupila lornetke i patrzyłabym kto z kim sypia i do kogo jest dziecko podobne HAHA ;D póki co-mam co robić,mam swoje życie ale dzieki Wam mam już zajęcie na emeryturę ;)

Gość Z mężem mam troje dzieci
kinka Nie żadna spryciula, bo męża na dziecko nie złapałam. On wie. Ja wiem, kto jest ojcem każdego z moich dzieci. Miałam dwóch mężów i jak zechcę trzeciego , czy czwartego to też będę go miała. I jest to moja sprawa, a nie sprawa pseudo-przyjaciółek.

Gość nina1111
wogóle portrafisz czytać?? ja nie mówie o podobieństwie czy moich obserwacjach przypuszczeniach tylko o tym ze sama o tym powiedziała jej partner nie jest mi obca osoba kolegujemy sie wszyscy to mam tak pozwolić by wychowywał dziecko jesli nie jest jego nie popieram tego co zrobiła ale kazdy popelnia bledy nie chce ich skrzywdzić wyrażnie o tym mowie a ty sie ze mnie nasmiewasz jak nie piszesz ze sama zaciązyłam i nie wiem z kim mam albo gadasz inne brednie o podobieństwie czy ja patrze kto z kim spi albo stoje z lornetka czy szukam sensacji nie ja zwyczajnie potrzebowalam porady co powinnam zrobić w danej sytuacji .współczuje twoim znajomym jeśli wszystkich tak traktujesz albo może ich nawet nie masz widzac twoje zachowanie nie zdziwilo by mnie to!

nina ,wygladasz na uczciwa osobe....ty chyba w tej sytuacjinie za bardzo nie mozesz pomoc bo i jak? Kkolezanka sama musi sie przynac do bledu i poniesc konsekwencje z tego!!! jesli chce klamac ,niech klamie ale kiedys bedzie cierpialo na tym jej wlasne dziecko.

Gość kinka mann
wiec twoja sytuacja jest calkiem inna, on wie i kocha dziecko..bo wiedzial, ze bierze dziecko i dostanie ciebie jako bonus;)

Gość Z Gdańska....
,,i fakt może nie jestem koleżanka bo inna na moim miejscu dawno by poleciała i powiedziała prawde jednemu i drugiemu nie przejmujac się nią" l Inna na twoim miejscu uznałaby,że to nie jej sprawa i nie wtrącała się.

Gość nina1111
o kolejne określenie jak miło skoro ja jestem pseudoprzyjaciółką to ty zwykłą latawicą!

Gość Z Gdańska....
Ale ok. Uznajmy,że ty mu powiesz. Okaże się jednak,że to jego dziecko i co? On do niej nie wróci, nie będzie już chciał z nią założyć rodziny. Zniszczysz życie jej,jemu , ale najbardziej nic winnemu dziecku.

Gość nina1111
powiedziałam co o tym sadzę ale ona ciągle co mam robić jak mowie powiedz prawde słysze,, nie,, wiec zapytałam tutaj i tak nie będę sie wtrącać ale jeśli założyłam temat to nie dam sie bezpodstawnie komuś obrażać .i ja z lornetką nie latam ale co poniektóre z was wiadać ze zajęć innych nie maja jak obrażanie kogoś i ja stwierdzenie ze ja nie żyję swoim życiem hmmm ciekawe a wy żyjecie poki co naśmiewacie się ze mnie albo ubliżacie wiec ok ja nie mam swojego życia cuż widać wy też!!!!!!

Gość nina1111
dlatego kolejna osobo gdybys nie doczytała nie będę uczestniczyć w ich życiu !!! zapytałam was tylko o zdanie i tyle ..i właśnie dlatego że jestem suką, pseudo przyjaciólka ,osobą bez własnego życia,plotkara,osoba która sama nie wie z kim ma dziecko a z tego stwierdzenia najbardziej się uśmiałam i wiele innych jak mnie tu okresliłyście nie będę nikomu mówić bo fakt może jego a nie chce im zniszczyc życia jak nie jego trudno prawda kiedyś wyjdzie tyle że mnie już nic do tego.. dziekuję osobom które odpowiedziały bez obrażania mojej osoby miło z waszej strony dziękuje też tym nieżyczliwym które zmyslały i wyśmiewały sie z tego co pisze ,bo dla nich są to błahe sprawy nie rozumieją że komuś może być cięzko żyć z powierzoną tajemnicą

Odpowiadając na pytanie główne ja bym na nią uważał. Jeśli ma podejście kurewskie do faceta może mieć i do przyjaciółki.

Gość nina1111
już raz pokazała mi na co ją stać tylko że sie pogodziłymśmy ale nie zaplacę jej tym samym ,może powinnam powiedzieć może milczeć najlepiej zerwać kontakt