Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina1111

co byście zrobiły??dziecko z innym..

Polecane posty

Gość joujokj
Powiem Ci tak - chcesz być lojalna wobec takiej przyjaciółki? Właśnie teraz powinny otworzyć się Tobie oczy jaką jest osobą - oszustka i kłamczucha, na do datek puszczalska. Będziesz potrafiła z nią się jeszcze przyjaźnić? Każdego dnia będziesz patrzyła jak rośnie dziecko, do kogo jest podobne, każdego dnia będziesz miała wyrzuty sumienia , że niczemu niewinny kolega został tak wrobiony.

Gość odsun sie od tej dziewczyny,
nie idzcie na slub na wesele. Pozniej bedzie na ciebie. Mialam taka sytuacje ze facet mojej serdecznej kolezanki ruchal co popadnie na boku( ja tego nie wiedzialam) zmajstrowal jakies dziwce dziecko i uciekl z nia za granice. Moja kolezanka miala do mnie i mojego faceta ogromny zal. Myslala ze wiedzielismy. My o tym bladego pojecia nie mielismy. A znajomosc sie rozjechala. Odsun sie od tej dziewczyny i zyj swoim zyciem. Wczesniej czy pozniej i tak to wyjdzie.

Gość przyszla matkoidz z tego
forum bo cie tu zagryza. Tu same jeabaki siedza. Co popuszczaja komu sie da. Przynajmniej wzrost ludnosci w PL nie spadnie. Co do ciebie , olej to kolezanke. Powiedz jej szczerze ; nie chce z toba sie spotykac bo przeszkadza moi twoje klamstwo. W razie wpadki ani ja ani moj maz nie chcemy zalu i wymowek ze strony twojego partnera. I tyle A ona niech zyje z tym kurestwem, niech co dnia sie budzi i mysli co zrobila.

Gość suuuucz
chciala sie oczyscic dlatego pwoeidziala. By bylo jej lzej a to lachudra.

Gość Rogacz27
Ja niemiałbym nic przeciwko gdyby moja ukochana zaszłą w ciąże z innym. Dziewczyna potrzebowała troche przyjemności z innym co w tym złego a Dziecko nie jest niczemu winne. Wychował bym jak swoje.

Gość KJKJK
mialem taka sytuacje ze wychowywalem dzecko ktore nie bylo moje - mamusia dziecka wmowila mi ze to moje dziecko - jednak gdy mi sie nie ukladalo sadownie zaczalem walczyc o prawa do dziecka - co skoczylo sie ustaleniem ojcostwa. kobiety swoja dupa potrafia zniszczyc szczescie dwoch rodzin bo oczywiscie gdy to wyszlo to sie rozstalismy obie rodziny moja i jej dosyc mocno to przezyly ze dziecko jest z innym... dodatkowo dziecko wyrasta teraz bez ojca...coz drogie panie - jak wam przyjdzie kiedys do glowy puszczac sie to wiedzcie ze przyjda tego konsekwencje !

Gość czuły Tomasz
Z wielką ochotą i przyjemnością wychowałbym stado nie moich dzieci :) Codziennie namawiam żonę by dała się komuś wyruchać na boku :)

Gość nina1111
joujokj chyba tylko Ty i jeszcze kilka osób z tego forum zrozumiało o co mi chodzi .Właśnie o te wyrzuty sumienia o to że znam prawde i będe milczeć i zastanawiać się czy dziecko jest jego. .a potem jak wyjdzie ze nie jego to będe świecić oczami z mężem bo powie kolegowaliśmy się tyle lat a wy milczeliście nie chce usłyszeć takich słów a zołzy z forum naskoczyły na mnie bez powodu .niestety niektórzy wynieśli z domu takie zachowania..

Gość Pravvik_23
Powinnaś powiedzieć facetowi. Jakiś list napisz czy coś. Facet ma prawo wiedzieć w co się pakuje. Widzę ze na forum udzielają się same dziwki co sir nawzajem by kryły. Jeżeli nadal będzie z nia- jego sprawa. Jeżeli nie - widać dziewczyna kurestwo ma we krwi

Gość Hanna Osa**a
Może świruje! Nie wiem. Jeśli ten topik dotyczy Moniki i Bartka to powiem Ci autorko że uważam że totalnie NIC nie powinnaś Bartkowi mówić o tym że Monika nie jest pewna kto jest tatusiem. Jeśli Bartek będzie miał kiedykolwiek do Was pretensje. Ja wstawie się za Wami na pewno. Bartek mnie kłamał i gnębił psychicznie wielokrotnie, wystawił mnie na pośmiewisko przed wszystkimi naszymi znajomymi. A zatem rewanż! Niech "LOS" wystawi na pośmiewisko Bartka, niech przeznaczenie go oszuka! Poczekajmy.

Gość Hanna Osa**a
Kiedyś ten temat mu pokażemy! Poczyta sobie, zobaczy i przemyśli swoje postępowanie. Zapytamy go do jakich wniosków doszedł

Gość Siq
Powiedz facetowi. Koleżanka Cię znienawidzi, ale chce zrobić coś bardzo złego.