Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melody18

Cały czas myślę o jednym...

Polecane posty

Gość melody18

To nie jest żadna prowokacja, mówię z góry :) Jestem dziewczyną, mam (za kilka miesięcy) 18 lat i jestem dziewicą. Nie mam chłopaka, chociaż wszyscy mi mówią że jestem naprawdę ładna. Problem w tym, że od pewnego czasu moje myśli skupiają się głównie wokół seksu. Wszystko mi się z tym kojarzy, strasznie chciałabym już to zrobić! Jak patrzę na fajnego faceta na ulicy to nie myślę, że przystojny, tylko że chętnie bym się za niego zabrała :D Generalnie BARDZO bym chciała to robić, mam wrażenie że bez przerwy. Nie potrzebuję chłopaka ogólnie, w tym momencie mam gdzieś randki i słodkie trzymanie się za rączki :D Nie mogę spać bo o tym myślę! Moje jedyne pytanie: Czy to normalne? ;) Pozdrawiam!

tak to normalne w tym wieku :) kończysz dorastając płciowo i stąd ta "chcica" na faceta bo też podświadomie dążysz do bezpieczeństwa u boku faceta i rozmarzania ;]

Gość melody18
dzięki :)

Gość hbfh
mi tez sie chce sexu ciagle ino mam ino mysli o wiadomej tematyce a i tak laski raczej niebede mial tym bardziej seksu to jest uciazliwe

Gość Doświadczony przez życie
To się nazywa stan maniakalny. To się leczy psychotropami. Nieleczone prowadzi do poważnych powikłań