Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgfvsgsgsg

karta magnetyczna w pracy - inaczej niz na smyczy??

Polecane posty

Gość fsdgfvsgsgsg

dostalam w pracy karte magnetyczna do kazdych drzwi, wkurza mnie jej noszenie na szyi, kieszeni zazwyczaj nie mam. Są jakies gadzety do takich kart?

Gość Smileybtt...
hm , może coś w stylu przymocowania do np. telefonu ? albo noszenia wraz z nim w jakimś futerale :)

Gość jolka prawdziwa
no pokojówki to tępe jednak baby:P:D

jak ja byłam w gim, musieliśmy mieć identyfikatory. i przypinaliśmy je na ubranie na takie żabki albo na agrafkę (było to i to). :) ale nie wiem czy to się nada na kartę:O

ale noszenie w ręku jest męczące ciągle pilnować i ciągle zajęta ręka a wiadomo nie zawsze to wygodne

Gość fsdgfvsgsgsg
karta jest potrzebna nawet po to,zeby do palarni wejsc, wiec nie moze byc w futerale, przypinana agrafkami tez nie, bo musialabym odpinac zeby piknac, na wyjsciu musimy tez piknac dosyc nisko. Myslalam ze moze cos wymyslono juz do kart zeby sie nie majtaly,ale jendoczesnie byly w poblizu:)

Gość fsdgfvsgsgsg
patrzylam na te zaczepy jojo, ale paskow w ogole nie nosze, najczesciej jegginsy i dluga bluzka, wiec zero kieszeni ani miejsca na zaczepienie:(

Kolega, który jeździł na nartach miał zawsze przy kurtce taki bajer ze sznureczkiem, do którego się przypinało karnet na wyciągi i jak się pociągnęło to można było "odbić" karnet, a jak się puściło to sznureczek się sam zwijał ;] Może takie coś?