Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjkhfkldfll

wiecie jak moj facet ubral dziecko do spania?

Polecane posty

Gość syn mamusi swojej
Co by nie myśleć o dziecku to wiadomo, że rodzice ubierają:-) Ale wesolo musi być!

Gość to i jak sie dopiszęęęęę
Mój ubrał synkowi (miał 5 lat) moje stringi w małe kwiatuszki. Nie były to takie stricte majtki ze sznurkiem, ale bawełniane na tyle wycięte że pasek miał wejść miedzy pośladki. Ja zauważyłam to dopiero wieczorem rozbierając syna do kąpieli:) Dziś syn ma 18 lat i często wspominamy tą wpadkę;)

Gość mój mąż jeszcze za kawalera
przed wyjazdem na wakacje tak się zapędził w wyciąganiu wszystkich wtyczek z gniazdek że wyłączył i lodówkę. Wyobraźcie sobie jego minę jak wrócił do domu po ponad 2 tygodniach i odkrył lodówkę i zamrażalkę pełną zepsutego mięsa. Wietrzył ją potem tydzień na balkonie.

Gość z tym bialym maltanczYkiem naj
lepsze:D ejjj co wy chcecie. ja tez zawsze mojej siostrze zakladalam body na rajstopy? i mamA zawsze sie smiala i poprawiala. a co nie moze tak byc? ;) takie slodkie!

Gość ewabielszczanka
kilka dni temu rano wyjezdzalismy wszyscy razem - ja ze starszym synem do przedszkola, meza podwozilismy na przystanek, do tego jeszcze mlodsze dziecko ktorego nie ma z kim zostawic. zamieszanie, ubieranie, sniadania, oczywiscie spoznieni. ja jedna reka ubieram siebie i dziecko, maz drugie dziecko. dzieci sie rozlaza, probuja rozbierac, krzycza itp. w koncu wyjezdzamy... wysadzamy meza na przystanku i ... dopiero wtedy on sie orientuje ze na nogach ma robocze buty w ktorych na dodatek poprzedneigo dnia wozil ziemie na dzialce. a na sobie oczywiscie garnitur i krawat:)))) na powrot do domu juz nie bylo czasu, na zakup w sklepie tez nie...poszedl w tych buciorach do pracy, jedyne co, to je wyszorowal w toalecie:)