Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjkhfkldfll

wiecie jak moj facet ubral dziecko do spania?

Polecane posty

Gość sjkhfkldfll
*nie zauwazylam

Gość ueretue
auto nam sie jedno zepsuło i mąz po mnie z synkiem przyjechał. wyobrazcie sobie snieg plucha na dworze on ubrał małego ale bucików zapomiał mu ubrac i w ten snieg małego na bosaka postawi. ale był pisk. albo przyjechał po mnie do pracy z mały, patrze buty rozmiar 25 ,mały nosi 22, body za małe spodnie za małe. a i jeszcze jedno. mielismy grilla znajomi, siedzimy na dworze. i ja piłam wodke cytrynowa z kielsizka. maz wtedy synka pilnował. i zostawiłam pól kieliszka, bo zawsze pije po pól. a maly nawet nie wiem kiedy łup za tego kieliszka i wypił, zaczął płakac pluć, a mąz biegnie do niego z kubusiem i krzyczy,, masz kochanie popij,,, maz go rozbiera ja szykuje prysznic ustawiam wode, a maz siub wsadził go do prysznica ze skarpetkami.

Gość sjkhfkldfll
ale mi poprawilyscie humor :) fajne wpadki. moj maz duzo takich mial, ale musze pomyslec bo o wielu nie pamietam teraz

Gość sjkhfkldfll
moj tesc mowil, ze jak zona zaczela rodzic w srodku nocy (de facto mojego meza :) ) to odpalil maluszka i iz piskiem wyjechal z podworka. dopiero po chwili sie zorientowal, ze tesciowa zostala pod domem :)

Gość sjkhfkldfll
moja kolezanka z pracy kiedys przyszla z jednym walkiem we wlosach - byl z tylu glowy i nie zauwazyla go w lustrze.

Gość ejejejka
Ja sama niedawno przebierałam swoje dziecko, ściągnęłam rajstopy, po czym zmieniłam pieluchę i nałożyłam zdjęte rajstopy z powrotem. Mały wstaje, bym mogła mu podciągnąć rajstopki na brzuch i mi się mały ugina, na stopy pokazuje, że nie może ustać, myślę, "co jest grane ? Patrzę, a okazało się, że w środku w rajstopach pod stopą miał zgniecione skarpetki, w każdej stopie rajstopy jedna. Widocznie nie zauważyłam ściągając rajtuzy, że mały miał jeszcze skarpetki i one się zawinęły w tych rajtopach:-)

Gość ejejejka
Mój mąż kiedyś dawno temu, jak jeszcze małżeństwem nie byliśmy, wybierał się do pracy, dałam mu buziaka i poszedł, jak przyszedł z pracy, mówił mi, że koledzy ze zmiany kazali mu policzek umyć, bo miał wielki odcisk ust z szminki na twarzy.I tak jechał przez miasto, dopiero w pracy koledzy zauważyli.

Gość Bądź sobą
widzisz ja takie rzeczy widze... a skoro przygotowywalas kaszke, to potem dziecko z butla w lozeczku zostawilas?? gratuluje

Gość eweewwe
sasasa

Gość ueretue
a moj nauczyciel raz prztzedł z grzebykiem we włosach. ale był wysmiany.

Gość sjkhfkldfll
Badz soba widze, ze lewa noga dzis wstalas... synek nie pije z butli tylko karmie go lyzeczka jak juz pisalam zostal przez tate wlozony do krzeselka a po kolacji tata ubral go w spiworek. ja umylam malemu zeby i polozylam do lozeczka - zasypia sam. a przez spiwor ciezko by mi bylo wyczuc, ze cos tam jest.ehhh frustracja jest gorsza od faszyzmu....

Bądź sobą - nie wierzę, że Tobie albo mężowi nie przytrafiło się coś podobnego... Skarpety w dresie to mój starszy syn ma nagminnie. Albo czapkę w rękawie. Nie raz w kurtce ma wypchany rękaw a jak nie może znaleźć jednej to kolejną ubiera.

To mój mąż zrobił sobie numer jakieś 10 lat temu na weselu u mojego kuzyna. Kupił sobie buty eleganckie. Pół wesela przetańczył mimo że narzekał że jeden but go obciera, dopiero po powrocie do domu wyjął z niego zmięty papier ( taki który wkładają by but się nie zaginał) A jak jechaliśmy w maju na komunię ( 100 km od nas) ja pakowałam mężowi buty do garnituru i wzięłam dwa lewe. Od innej pary. Na szczęście teść ma podobny rozmiar i pożyczył mężowi swoje...Ale co się nasłuchałam...

Gość sjkhfkldfll
pamietam jak dawno temu bylam z kolezanka na imprezie i ona nie wytrzymala ilosci kolorowych drinkow - zrobilo jej sie niedobrze i w obawie, ze nie zdazy do lazienki zwymiotowala do torebki. ja tego wtedy nie widzialam. wrocila do domu i polozyla sie spac. rano oczywiscie zaspala do pracy, szybko sie pozbierala i wziela torebke. w autobusie zorientowala sie, co ma w srodku. cala zawartosc do wymiany - lacznie z telefonem i dokumentami. na szczescie torebka byla skorzana wiec jej nigdzie nie przecieklo. fuj :)

Gość bhvcvdhhvcfgd
ja ostatnio powiesiłam łychę do sałatki w przedpokoju, okrąglutką jak księżyc w pełni miałam jakieś zaćmienie i wydało mi się, że to łyżka do butów nawlekłam nawet na ozdobną tasiemkę dwa srebrne paciorki, uszyłam mały trzosik dla ozdoby i tak wisiała sobie na haczyku w korytarzu dopiero jak mój mąż zobaczył i się zdziwił to mnie olśniło że to przecież normalna łyżka

Gość bhvcvdhhvcfgd
a sama ją sobie kupiłam do mojej ulubionej sałatki z rukolą nie ufam już mojemu mózgowi

Gość poplakalam sie na pomaranczowo
Autorko skoro dziecko spalo to mu nie przeszkadzalo :) przezylo. badz soba troche dystansu, nie tylko tatusiowie popelniaja bledy,ale jak widzisz i mamusie. Nie wolno ojca pilnowac co na kazdym kroku robi. A ze czasem mu nie wyjdzie to trzeba przymknac oko i nie zrazac go. Co do tematu : przypomnialyscie mi jak ja kiedys wieczorem szybko sciagnelam spodnie a na drugi dzien czy ktorys tez je wkladalam. Byla zima wiec wlozylam pod spod rajstopy. W pracy bylo mi jakos nie wygodnie,poszlam do lazienki a tam w nogawkach stare rajstopy,ktore sciagnelam razem ze spodniami ;) jJak bylam mala to mama nalozyyla mi sukienke,a ja poszlam do lazienki,zrobilam siusiu,sama podciagnelam majtki,wszyslysmy z klatki a wszystkie dzieci sie smieja. Mama sie oglada i mowi "Ania co ty zrobilas?"a mi sie dol sukienki podwinal z tylu do gory i wszedl w majtki. mialam wtedy z 4 latka. a jeszcze bylam z rodzicami na spacerze i zgubilam pieluche, to byly czasy tetrowek.

koleżankę z wałkiem na głowie uświadomilismy kiedyś w firmie dopiero po godzinie musielismy się z niej wybrechac ale podeszła do tego z dystansem i powiedziala że następnym razem przyjdzie z ręcznikiem na głowie mój mąż ostatnio się pomylił i kilka par rajstop kupił na 128 cm wzrostu a córka ma dopiero rok stwierdził że dorośnie hahahaha

Albo jeszczew lepszy motyw. Moj maz kiedys przyjechal po mnie do pracy, wsiadam do samochodu a on w bluzce od pizamy! Pomylil sie biedak,bo mial jedna strasznie podobna do pizamy, bluzka czarna,w serek,z aplikacja jmakies wzorki szare,kupiona w diversie.a ta od pizamy niemalze identyczna,tylko wzozrki szaroniebieskie. Nawet material bardzo podobny. Ubaw wtedy mielismy,ale na szczescie wracalismy prosto do domu. O a ja kiedys bralam prysznic strasznie zmeczona i mylam glowe. Wzielam szamponu,masuje ale nie chce sie pienic. Pomyslalam,ze za tluste wlosy,splukalam i jeszcze raz.i znow to samo. Kilka razy probowalam,plakac mi sie juz chcialo,mialam dosc tego mycia,chcialam isc spac a szampon sie nie pienil. W koncu zajarzylam : zamiast szamponu uzywalam odzywki :P

Justek to kiedys do nas pacjentka przyszla w walku na glowie :)tak sie spieszyla,zeby zajac pierwsze miejsce w kolejce,ze zapomniala zdjac :)

Gość fhthvgft
mój mąz tak kiedyś pilnował syna że ten wysypał cale opakowanie chrupek do nocnika na szczęscie nocnik byl pusty i zdazylo mu sie kiedys zalozyc mu body tyl na przód dziecko

Gość moja sasiadka zostawiła
dziecko z teściową, wraca a ta narzeka że te pampersy to o kant d... potłuc, że przemakają gorzej niż tetrówki itp itd. Sąsiadka zdziwiona patrzy a dziecko ma pampersa założonego na lewą stronę:D

Gość Traperka :)
Ale sie usmialam czytajac Wasze wpadki heheh dobre :) Ja kiedys jedna tez zaliczylam sama ze soba rano wstalam wciagnelam spodnie ktore nosilam poprzedniego dnia i polecialam do sklepu po bulki dla dzieci do szkoly,wrocilam patrze a za mna rajstopa sie ciagnie z nogawki mi wylazla :P Poprzedniego dnia bylo zimno,no i rajstopy pod spodnie zalozylam i zapomnialam o nich.Jak ktos to widzial,a widzial na pewno to mial niezly ubaw ze mnie hehe

wczoraj chyba taki wieczor byl :P ja po kapieli ubralam malego, wlozylam w spiwor i do lozeczka. nagle po ok godzinie mnie olsnilo ze ... nie zalozylam mu pieluchy! musialam go nieco przebudzic i zalozyc :D na szczescie nadal wszystko suche bylo :) co do pampersow to tesciowa nagminnie malemu tyl na przod zakladala :) ile razy bym nie tlumaczyla! maz jak przyjechal po mnie do szpitala jak z Frankiem wychodzilam nie zabral mi bluzki i w koszuli nocnej wracalam :) dobrze ze kurtke wzial :) nie wiem jak zapomnial bo byla w torbie z reszta rzeczy :) nagminnie zapominam zdjac skarpet w przebieralni na basenie :D pod prysznicem sie orientuje :P :P :P i tak paraduje w klapkach, stroju i tych skarpetach naciagnietych :P co do body na rajtuzach to moj tez tak zaklada :D ale ja nic na to nie mowie :P malemu nie robi to roznicy a ja nie bede go poprawiala na kazdym kroku :P

Gość Traperka :)
A przypomnialam sobie jak moja babcia opowiadala,gdy moja mama byla malutka pare miesiecy miala strasznie jej cos plakala ktoregos razu,nozkami okropnie tarla i plakala,a byla w pieluszce i kocyku owinieta,no babcia ja nosi i nosi i juz nie wie co ma robic bo ta sie drze coraz bardziej,no to ja odwija patrzy a tam igla wbita w udo taka igla do szycia szok co? A babcia lubila szyc i igly do szycia miala tak powbijane w fartuch i widocznie jak mame przewijala to jedna igla jej wypadla prosto w pieluszke.Na szczescie na placzu tylko sie skonczylo eh biedna moja mama:)

Koleżanka kiedyś szła na wesele i juz na miejscu okazało się, że jej mąż ubrał spodnie z innego garnituru, a marynarkę z innego.

To mój mąż kupił sobie koszulę na krótki rękaw. Jesteśmy u znajomych, impreza a nagle ktoś Mu wyciąga tekturkę, która ma za zadanie usztywniać kołnierzyk w sklepie. Dobrze, że metki usunął:P

Gość ghhgy
no to teraz ja: wychodziliśmy z domu mąż córkę ubierał ja poszłam samochód wyprowadzić z garażu. Mówię do niego że na komodzie leży pomadka nivea i żeby posmarował dziecku usta. Jak wyjmowałam dziecko z samochodu myślałam, że padnę. Córka usta pomalowane czerwoną pomadką. Pytam się go czemu dziecko pomalował "no kazałaś sama". No tak ale pomadką nivea a nie moją. Nie mógł znaleść tamtej wziął inną i jeszcze się dziwi że ja już czterolatkę maluję.