Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim O

IDZIE WIOSNA !!!Jutro startuje z dietą, kto ma ochotę się przyłączyć?

Polecane posty

koniecznie kup bo zwykle rysuja i niszcza teflon :) a juz przygotowywujesz na nich potrawy ? ja bardzo lubię czerwienie na paznokciach :) no raczej sie nie zgodze :( zle bym sie czula gdybym byla tylko panna do zaspokajania :(

właśnie zmyłam bordowe i maluję na takie stonowane srebro:) w pracy szybko mi się scierają.. Jeszcze nic nie robiłam na tych patelniach, jakoś nie było okazji, ale będę działać i można teraz przogotowywać fajne potrawy bo moje stare były już takie zniszczone że masakra. A ja trzymam za Ciebie kciuki żebyś dała radę i nie ulegla ;)

ja ostatnio przestalam malowac bo strasznie mi sie rozdwajaly i mialam tak zniszczone, ze wstyd bylo je pokazywać. Kupilam odzywke eveline 6w1 i się stan poprawił, ale zeby bylo widac efekt to z 2 -3 tyg musialam malowac. Teflonowe sa super, nie trzeba dodawać oleju i jedzenie dzieki temu jest zdrowsze :)

Ja miałam odżywkę z BioVax - kupiłam w aptece. To taki żel którym smarujesz paznokcie tak jak kremem, efekt już był po paru dniach jak tak codziennie smarowałam. Chyba znowu muszę do niej powrócić bo wtedy udało mi się utrzymać na prawdę długie paznokcie;) Dobra herbatka na spalanie zaliczona, dziś już dwie i jedna zielona

i ok litr wody :) a reszta później. Wieczorami piję najwięcej żeby zabić głód :) kurcze dobrze że się wzięłam za to odchudzanie od stycznia. Bo jakbym zaczęła np teraz to do lata nie udałoby mi się osiągnąć wymarzonej wagi..

musze sobie zapisac nazwę i jak ta mi sie skonczy to kupię skoro polecasz :) bo ta eveline no szalu nie robi choc pomoc pomogla. Musze tez kupic jakies witaminy na wlosy i skore bo wydaje mi sie, ze jest taka szara ta moja cera. poza tym co mnie denerwuje to to, ze czesto moja skora na twarzy sie czerwieni :o jak mnie to denerwuje :o

ja tez staram sie duzo pic i tez glod zalewam wieczorami. Tak, mysle tak samo, ze decyzja o odchudzaniu w styczniu byla bardzo dobra. Jak sobie pomysle, ze jeszcze 3 miesiace temu wazylam 80 ... :o nigdy wiecej :) na kolacje planuje troszke warzyw i gotowanego klopsika.

Jakbym np. zaczęła teraz się odchudzać z wagą 70 kg to chyba musiałabym się głodzić żeby do lata dobrze wyglądać i bym była nieźle sfrustrowana ! A widzisz to tak samo jak ja nie mogę w to uwierzyć że doprowadziłam się do takiej wagi 70kg/160cm tragedia !!! A teraz tyle już za mną :) aż sama w to nie wierzę :) A ja jeszcze nie wiem co zjem na kolacje,ale zaraz trzeba coś organizować zanim wyjdę na te zakupy, bo później może być już za późno.. a co do odżywki to w sumie kupiłam ją tak w ciemno, chciałam kupić jakąś reklamowaną w tv ale akurat jej nie było i tą pani dała i jest świetna :)

a ja muszę coś zrobić z moją wysypką na dekolcie bo chcę się w końcu zacząć opalać ale boję się z takim czymś iść na solarium! to chyba od tabletek anty...odkąd znowu zaczęłam brać po pół roku przerwy to mam takie problemy. Raczej nie sądzę żeby to było od czegoś innego.

Teraz juz musimy dbać o siebie i swoje figurki i się wiecej nie zapuścić :D Moze idz do lekarza z ta wysypką, moze zmieni Ci tab i bedzie ok?

okej ja o 18 wychodzę z koleżanką do sklepów to będę miała spacerek dziś zamiast siłowni:) ale byłam 2dni pod rząd i jeszcze w tym tyg pójdę na pewno! do później

witam ponownie :-) mój dzień na razie przebiega bardzo leniwie - spanie i tv :-D Rowerek czeka na top model, a orbitreka dosiądę za chwilkę :-)

Witam dziewczyny:)) wrocilam z pracy za godzine ide sie pocic na silowni. Pseudonim ja tez sie czerwienie na twarzy to sa problemy z naczynkami zaczelam stosowac kremy i troche mi pomoglo a moja kuzynka byla na laserze i calkowicie jej zniklo, tez chcialabym sobie zrobic za jakis czas. Macie jakies dobre sposoby na pielegnacje wlosow chodzi mi o domowe sposoby , ostatnio probowalam majonezu calkiem calkiem.

wróciłam i kupiłam to co trzeba. i już koniec wydatków w tym miesiącu bo trochę tego było ale mam już wszystko czego mi potrzeba. a i zaopatrzyłam się jednak w mus do ciała wyszczuplający i będę się nim smarować codziennie bo jak się patrzę na to serum mrożące to mi się odechciewa stosowania tego i nie każdego dnia to robię, a trzeba być systematycznym. To co kupiłam jest fajne, przyjemne i nie mrozi. Właśnie się wysmarowałam bo jestem po prysznicu

ja u fryzjera tez robie ale chodze raz na dwa miesiace to musze cos w domu kombinowac. Jakiej firmy masz ten mus

Mus też mam z perfecty, zaraz podeślę Ci link jak znajdę w necie. a ja kupuję maskę fryzjerską 1000 ml za ok 23 zł i mi wystarcza na 3-4 miesiące i jest rewelacyjna. Teraz akurat jej nie mam, mam jakąś zwykłą z rossmana ale jak mi się skończy to kupię tamtą spowrotem. Kiedyś moje włosy były straszne a teraz wyglądają dużo lepiej mimo, że codziennie je prostuję bo mam loki jak baranek

http://kosmetykipolskie.com/PERFECTA-SPA-wyszczuplajacy-mus-do-ciala-GREJFRU%283,6152,17799%29.aspx coś takiego mam. Nie wiem jaka skuteczność ale zobaczymy, miałam po prostu dosyć tamtego chłodzącego którego wcale nie chciało mi się stosować. Jak będę miała więcej kasy to może rozejrzę się za czymś super:) póki co będę smarować się tym

kurcze moze tez pomysle o tym laserze bo czasem to robie sie naprawde czerwona jak burak :o najgorzej w towarzystwie :o ja stosowalam kiedys z placenty czy cos takiego tez opakowanie 1000 ml i bardzo dobra. domowych nie znam sposobow, ale wiecie co kiedys jedna babka mi mowila, ze jej corki mialy problem z wlosami i ktos im polecil by po umyciu plukaly wlosem wlasnym moczem :o zawijaly w recznik chyba i pozniej znow myly i podobno wlosy jak marzenie teraz maja. No ale ja na pewno bym sie na to nie zdecydowala....

Milena ja tez mam ten chlodzacy i powiem Ci, ze tez mnie odrzuca jak mam sie smarowac. Chyba zostawie go na lato bo teraz to masakra :o

z tym moczem to nie dam rady , ten mus wyglada spoko jak przyjade to sobie kupie bo te serum mi sie juz znudzilo

bo dzisiaj zabrała mojego dziadka karetka,ale nie myślałam że aż tak źle jest:( czekają żeby mu operację zrobić ale najpierw trzeba przetoczyć krew bo swojej ma za mało i żeby się nie wykrwawił i nawet nie wiadomo czy ją przeżyje :( a znowu bez niej lekarze dają mu dwie doby tylko :( Boze kochany tak szybko to wszystko sie dzieje, jeszcze niedawno był zdrowy:(( właśnie z mamą rozmawiałam przez telefon i mi to powiedziała a ja chodziłam sobie z koleżanką po sklepach w dobrym humorze i nie wiedziałam,że aż tak poważnie to wygląda:(

Milena bardzo Ci wspolczuję z powodu dziadka, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Musisz byc dobrej myśli.