Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2018 Ja wybierając przedszkole i żłobek dla swoich dzieci, sprawdzałam w których mają [url=https://www.airnaturel.pl/produkty/]oczyszczacze lub nawilżacze powietrza. 2 lata temu nie zwracałam na to uwagi i córka stale chorowała, teraz zdecydowanie mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Podpisuje sie po postami o akademii rozwoju malucha, to już drugie przedszkole mojego dziecka i tu dopiero sie czuje dobrze, moge polecić z czystym sumieniem, uczy sie sporo angielskiego i jest pod dobrą opieką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2018 Zapisałam dziecko też do Akademii. Okaże się w praktyce jak tam jest, ale panie przedszkolanki zrobiły na mnie dobre wrażenie jak poszłam się rozejrzeć. Ofertę mają bardzo ciekawą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2018 Tylko Tequesta - jeśli chcecie żeby dziecko bylo bezpieczne, duzo sie nauczylo, rozwijalo sie i bylo zadowolone :) PZDR! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2018 HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merek12er 0 Napisano Czerwiec 25, 2018 Zdecydowanie http://przygodaznatura.edu.pl/ . Jeśli zależy Wam na naprawdę dobrym przedszkolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assanaa Napisano Lipiec 6, 2018 Ja zdecydowanie polecam przedszkole Te Vizja na Wawrze. Moje dziecko chodzi tam teraz do grupy 5 latkow. Kameralne grupy, zaangażowane cięcie i ciekawy rozkład każdego dnia. Smaczne jedzenie, ciekawe zajęcia z angielskiego a nawet matematyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 Warta uwagi jest Akademia Rozwoju Malucha. Jestem bardzo zadowolona, mają podejście do dzieci :) a moje dziecko się nie może doczekać powrotu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annmarczyk Napisano Sierpień 30, 2018 Tequesta w Warszawie - zdecydowanie najlepsze! Dzieci doskonale się tam rozwijają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2018 Też polecam Tequestę. Super moim zdaniem jest to, że to przedszkole językowe i dzieciaki od małego się uczą, to się przydaje, języki są coraz ważniejsze. No i zajęcia dodatkowe to bajka. Jest też logopeda, psycholog, pedagog... Wszystkie problemy można rozwiązać na miejscu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Moje dziecko poszło po raz pierwszy do przedszkola. Był to stres i dla nas, i dla niego, ale ostatecznie nie było się czego bać. Posłaliśmy małego do Tequesty i tak jak na początku było narzekanie, tak teraz nie może się doczekać, kiedy znowu tam pójdzie. Bardzo podobają się nam zajęcia językowe :) także polecam, jesteśmy zadowoleni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Na Mokotowie na ulicy Wołodyjowskiego znajduje się bardzo dobre przedszkole niepubliczne. Są świetnie przygotowani i potrafią zajmować się dziećmi. Tutaj macie ich stronę www.niezapominajka.net.pl Tam możecie o nich więcej przeczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 gość 2018.09.21 Jakie zajęcia dodatkowe tam macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2018 Wszystkie znajdziesz tutaj: https://tequesta.pl/pl/oferta/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2018 Naprawdę ciekawie zapowiada się ta nauka angielskiego i hiszpańskiego. Niewiele placówek, nawet w Warszawie ma w ofercie dwa jezyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Jeżeli mieszkacie na Warszawskich Włochach i rozglądacie się tutaj za odpowiednim przedszkolem to skontaktujcie się z www.przedszkole-promyk.pl Jest to niepubliczne przedszkole, które jest bardzo dobrze prowadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Polecam. https://cutt.ly/2oyTH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 też polecam Tequesta, moja córcia tam uczęszcza. Może dla niektórych prywatne przedszkole to nie jest najlepsze rozwiązanie, ale uwierzcie mi, że warto zapłacić, ja musiałam z publicznego zabrać swoją córcię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2018 Dnia 3.12.2018 o 11:20, Gość gość napisał: też polecam Tequesta, moja córcia tam uczęszcza. Może dla niektórych prywatne przedszkole to nie jest najlepsze rozwiązanie, ale uwierzcie mi, że warto zapłacić, ja musiałam z publicznego zabrać swoją córcię. Moje dziecko też tam chodzi, do placówki na Mokotowie, bo tam mamy najbliżej. Super kadra, wszyscy bardzo mili, mają rękę do dzieci. Dużo dodatkowych zajęć zajmuje trochę czas dzieciom, które oprócz zwykłej zabawy korzystają bardzo z tych zajeć. Bardzo lubimy panią Wiolę, bardzo zaangażowaną w sprawy dzieci. W ogóle super miejsce dla maluchów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaas Napisano Grudzień 28, 2018 ja przepisałam dziecko z publicznego do prywantego, tequesta na zoliborzu w warszawie. Genialny wybór, super przedszkole, kolorowo, schludnie. Panie nauczycielki sympatyczne, psycholog, logopeda w czesnym oraz dużo zajęć sportowych i eksperymenty, jak i rytmikę, oczywiście w każdej klasie lektor angielskiego przypisany do poszczególnej grupy przez 8 godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2019 Możesz napisać dokładny adres tego przedszkola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Luty 5, 2019 Pomarańczowa Ciuchcia - polecam. Dużo o nich dobrego słyszałam przed tym jak wysłałam tam swoje dzieciaki. Nie zawiodłam się Dzieciaki uśmiechnięte i widać dobrze się bawiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2019 Dnia 1.02.2019 o 12:20, Gość gość napisał: Możesz napisać dokładny adres tego przedszkola? Moje dziecko jest zapisane do Tequesty na Żoliborzu, przy ul. Jasnodworskiej. Uwielbia panie przedszkolanki, szczególnie panią Basię i Olly. To co nietypowe - przez 8h w przedszkolu jest lektor angielskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna260 1 Napisano Czerwiec 26, 2019 Ja również wiele dobrego mogę powiedzieć o Tequeście , córkę zapisałam do placówki na Mokotowie. Szczerze przyznam, że byłam bardzo mile zaskoczona zarówno metodyką nauczania jak i profesjonalnym podejściem samych nauczycieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Wrzesień 18, 2019 Przedszkole Montessori Aniołkowo Wawer Prywatnie, niedrogo, a przyjaźnie, spokojnie i bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia102 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Ja polecam Pomarańczową Ciuchcię, Panie są bardzo czułe i kochane dla dzieci. Przedszkola są dwujęzyczne z angielskim na bardzo wysokim poziomie, dzieci robią bardzo szybie postępy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Sierpień 11, 2023 To co na pewno przyda się i warto już kupić to: Kapcie Kalosze Wygodne ubranie typu spodnie na gumkach Piżamki Szczoteczka z pastą U nas nic więcej nie wymagają. Pościeli bym na już nie kupowała bo nie wiadomo czy będzie wymagane u Was a najwyżej przejściowo dasz mu koc z poduszką a jak przyjdzie jakis zamówiony to zamienisz. Dodam ,ze jeśli w grę wchodzą placówki prywatne, to warto jest zastanowić się nad zapisaniem maluszka do Thames British School: https://thamesbritishschool.pl/ Z uwagi na to, ze nauka jest tam prowadzona w języku angielskim, maluch będzie w stanie już od najmłodszych lat opanować angielski w stopniu biegłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila81 0 Napisano Sierpień 11, 2023 Najlepiej mieć info od znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omnibuska1 0 Napisano Sierpień 22, 2023 Widzę, że Tequesta ma sporo polecajek. Ale nie ma się co dziwić. Cały czas się rozwijają i otwierają nowe placowki. Teraz są już w trzech dzielnicach: Żoliborz, Mokotów i Białołęka. Dbają o kadrę opiekunów, wszyscy u nich są po odpowiednich kurach i widać, że są to też osoby z powołania, które lubią swoją pracę :) No i największy plus: angielski i hiszpański! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach