Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala z zapassem

Mam 37 lat i...jestem dziewicą. Ciągle czekam na tego jedynego.

Polecane posty

Gość koala z zapassem

Ci którzy po 5-6 miesiącach chcą sexu - zrywam z nimi. Nie chcę czekać do ślubu ale chciałabym kogoś wyjątkowego.

No cóż i takie kobiety czasem się zdarzają. Chociaż bardzo rzadko a jednak. Pamiętaj o tym że masz już 37 lat. Czyli zaliczasz się do Średniolatków Twój zegar biologiczny ciągle bije i niebawem może być tak że nie będziesz mogła mieć dzieci. Co będzie ci po facecie nawet takim na którego tyle lat czekałaś jak za powiedzmy 5 lat twój organizm odmówi ci tego byś mogła zajść w ciąże i mieć dziecko. Potomka ciebie i twojego faceta. Każdy para pozostawia po siebie cząstkę samej siebie czyli miłości Co w tym przypadku oznacza dziecko.

Gość Irulana85
Jarek, to jest prowo ;)

Gość gęsiareczka
W tym wieku po 5 czy 6 miesiącach to już chyba można? Dziwaczejesz

Gość ixyyyyyyyyyyy
"Każdy para pozostawia po siebie cząstkę samej siebie czyli miłości Co w tym przypadku oznacza dziecko." yy nie kazda para :o

Gość diegona
po 5, 6 miesiącach nie chcesz? a po ilu byś się zgodziła??? nie mówię żeby po 1, 2 miesiącach ale prawie pół roku to bym się już zdecydowała:) innym tropem.... nie czujesz potrzeby seksu???? każdy ma swoje poglądy, ale np ja Twoim miejscu to bym się już zdecydowała, iść z facetem do łóżka po 5, 6 miesiącach nie świadczy o kobiecie, ze jest łatwa, tak sądzę, mam nadzieję że tak jest:) nie masz poczucia, ze coś tracisz??? nie chciałabyś tego zrobić, nie ciągnie Cię do seksu?????