Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1980Katarzyna1980

Brat spowodował wypadek po pijanemu w którym została ranna kobieta

Polecane posty

Gość 1980Katarzyna1980

pasażerka drugiego auta i wylądowała w szpitalu z urazem kręgosłupa szyjnego.Wcześniej miał dobrą opinię i nie był karany.Czy pójdzie do więzienia?

Gość Amego
Przeciez to nie jego wina, sama piszesz, ze byl pod wplywem alkoholu

Gość Eeerrr
Mam nadzieje, ze pojdzie i to go czegos nauczy! Jakim idiota trzeba byc, zeby prowadzic po pijanemu!!!

gdyby prowadzil w stanie nietrzezwosci i spowodowalby wypadek np.sam rabnal w slup to mial by wyrok w zawieszeniu z grzywna a w takim wypadku dosyc ze byl pijany to jeszcze byla ofiara-moga zamknac...

Gość Do Zochy-Zocha
Pójdzie !!!!!!!!!!

Gość to nie brata wina
Ja też lubię jeździć po pijaku i nie miałem jeszcze takich problemow. Tzn miałem, ale wtedy przebywałem sie zwłok :-)

Gość 1980Katarzyna1980
Wiem wiem że pijani wiozą śmierć itd.ale co się stanie to się nie odstanie i mogę się tylko domyślać czy wcześniej też jeździł pod wpływem ale nie chciałabym żeby poszedł siedzieć bo to dobry chłopak jest pracuje ma żonę i dziecko a teraz go zamknęli na 48 h.

Hehe moj brat identycznie zrobil. Stracil tylko prawko na rok, pozniej bez problemu dostali.

Hehe moj brat identycznie zrobil. Stracil tylko prawko na rok, pozniej bez problemu dostali.

Gość dix ae
trzeba mieć ale porzadnie nasrane i najebane we lbie zeby po chlaniu wsiadać za kólko! powinien zgnić w pierdlu, kretyn popierdolony!

no tak on jest dobry pracuje.. a do huja pana ta kobieta moze juz przez niego nigdy nie pracowac!!!!!

Gość karo121
Kasiu napisz ile miał promili we krwi i czy był juz karany.Jeżeli nie był karany to wyrok najprawdopodobniej dostanie w zawiasach.Ale zapewne będzie mial jeszcze sprawe o odszkodowanie bo na ewno będą chcieli tzn ta poszkodowana kobieta wyciągnąć od niego jakąś kase tak już jest przy tego typu sprawach ale wyrok najprawdopodobniej w zawiasach

Gość ON .
A teraz odwróć sytuację. Gdyby to Twój kochany, zapracowany brat zarobkujący na żonę i cudne dziesiątko wracając z pracy i prezentem dla żony doznał urazu kręgosłupa w wyniku wypadku spowodowanego przez nietrzeźwego kierowcę..... I jak teraz Twój pogląd na sytuację wygląda? :)

może ma kogoś ważnego za znajomego , może sam ma plecy? to wtedy te babska bedą winne po kiego łaziły nie mają kiedy łazić tylko wtedy gdy on jedzie?

Gość nie znacie się
Po pijaku sie najlepiej jeździ 🖐️

Gość 1980Katarzyna1980
Nie wiem ile miał ale policjanci mówili że musiał dużo wypić bo nie mógł sklecić zdania

Gość 1980Katarzyna1980
Kobieta była pasażerką drugiego samochodu a nie pieszą napisałam wyraźnie!

Gość ON .
karo 121 napisał: " ta poszkodowana kobieta wyciągnąć od niego jakąś kase tak już jest przy tego typu sprawach a" Popierdoliło CIę?????? Babka z urazem kręgosłupa wyciąga kasę????? Może ma dziecko i nie będzie mogłą się nim opiekować, może już nigdy nie będzie mogłą pracować, A TY PIERDOLISZ ŻE ONA KASE BĘDZIE OD BIEDACZKA PIJANICY ZA KÓŁKIEM WYCIĄGAĆ? Może jeszcze ofiara powinna przeprosić sprawcę i zapłacić mu, żeby miał na adwokata i zeznawać w sądzie, że faktycznie to ona nie powinna być w tym samochodzie, w którym doznała urazu i w dumie to jest jej wyłączna wina??!! to za pojeby tu doradzają sprawcom i ich rodzinom

Gość karo121
On a może sytuacja w drugą strone ?gdyby to twój brat czy ojciec wsiadł po pijaku do auta i spowodował wypadek to co ?wyrzekł byś się go ?udałbyś że nie znasz?kij ma zawsze dwa końce i w tym wypadku są poszkodowane obie strony i ta kobieta co znalazła sie w szpitalu i również rodzina tego co spowodował wypadek prawda jest taka że teraz obie rodziny cierpią

Gość ON .
1980Katarzyna1980 Katarzyno nie zaśmiecaj tego forum swoimi żałosnymi wypowiedziami i nie ośmieszaj się. Skoro twój pierdolony brat był tak bardzo nawalony, że nie potrafił sklecić zdania to sama powinnaś bratu pierdolnąć patelnią w łeb, żeby zmądrzał. A tą biedną kobietę w szpitalu powinniście całą rodziną odiwedzić i błagać o przebaczenie za brata pojeba.

Gość karo121
on pajacu jeden odszkodowanie od sprawcy wypadku to normalna sprawa i w toku postępowania kobieta na pewno zarząda zadoścuczynienia i nie ma w tym nic dziwnego a gdyby czekał ją wózek to może uzyskać od niego nawet dożywotnią rente .Pisze o sprawach formalnych a nie emocjonalnych więc naucz się czytać a nie tylko lińczować ludzi na forum.Odpowiadam dziewczynie która zadała pytanie nie rozmawiam ze sprawca wypadku żeby go potępiać przecież ona nie odpowiada za czyny swojego brata

Gość ON .
Kurwa Karo 121 - weź przestań. Gdyby mój brat zrobił komuś TAKĄ KRZYWDĘ to dostałby ode mnie po durnej łepetynie i zadbałabym o tę kobietę. SKąd wiesz w jakiej jest sytuacji?? A jeśli to samotna matka - kto się zajmie jej dzieckiem? Kurwa ludzie jak wy upraszczacie!!!! Co z tego, że rodzina. Sprawca był nawalony w sztorc. Ja i moja rodziny nigdy, przenigdy nie prowadzimy nawet po lampce wina. Trzeba być odpowiedzialnym i kontrolować swoje życie chociaż w takim stopniu w jakim to możliwe. Przygłup z Ciebie Karo i z autorki też.

Wyobraź sobie, że w wypadku spowodowanym przez pijanego kierowcę doznajesz urazu kręgosłupa, czeka cię bolesna i żmudna rehabilitacja, prawdopodobnie do końca życia twój kręgosłup będzie dawał o sobie znać... A teraz powiedz: jaką karę twoim zdaniem powinien ponieść kerowca?

Gość forumowicz2013
Jak jest przystojny to lepiej dla niego żeby nie poszedł do kryminału. Weźcie najlepszego obrońcę jaki jest żeby go nie wsadzili. W dodatku pierwszy raz... :)

Gość karo121
on przygłup to jesteś ty a nie ja mnie nie obchodzi ani ta kobieta ani sprawca Ja odpowiedziałam na zadane pytanie a ty nie dość że nie odpowiedziałeś dziewczynie to jeszcze obrażasz ją jakby to ona była sprawcą wypadku.Lecz sie człowieku bo typowy z ciebie polaczek co nie wie nic o sytuacji a odrazu ocenia.Skąd wiesz może i w twojej rodzinie kiedys komus odbije i po alko wsiądzie za kierownice nie sądz nikogo bo nie wiesz co w życiu ciebie moze spotkac

Gość ON .
Karo 121 napisał: "w toku postępowania kobieta na pewno zarząda zadoścuczynienia i nie ma w tym nic dziwnego a gdyby czekał ją wózek to może uzyskać od niego nawet dożywotnią rente" rzeczywiście szczyt marzeń - być na łasce swojego oprawcy. Weź nie pierdol! Kobieta po takim wypadku nie pójdzie w góry na wycieczkę z dzieckiem (chyba, że na wózku..?), nie będzie pływała w Bałtyku w wakacje, nie weźmie udziału w maratonie, nie zagra w piłkę, nie będzie tańczyć.... A Ty pierdolisz coś o biednym braciszku autorki i jakiś pierdolonym zadośćuczycnieniu

Gość karo121
on ale z ciebie kretyn a skąd patałachu wiesz jakiego urazu kręgosłupa szyjnego doznała lekarz jesteś?a moze założyli jej kołnierz i poszła do domu ja pitole czy nie umiesz czytac????????dziewczyna zapytała czy jej brat pójdzie siedzieć wiec albo odpowiadasz na pytanie albo nie siej zamentu ja pitole kuzwa sami sedziowie i lekarze na tym forum .I nikogo nie usprawiedliam tylko konkretnie odpowiadam a nie prowadze durne pogadanki od wydawania wyroków jest SĄD a nie przygłupy na forum

Gość ON .
karo 121 - wśród lekarzy i sędziów witamy na forum PSYCHOLOGA / PSYCHOANALITYKA :)