Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna chyba

Co sie dzieje ze mna i moim dzieckiem? Chyba zwariowalam

Polecane posty

Gość moze niania
dorobiła sobie jakos klucze? Moze spiskuje z mezusiem? Albo sama? W wiadomym celu. Przewaznie takie chore psychicznie osoby sa bardzo inteligentne. Kiedys był taki film o niani własnie.

moj temat jak i ja nienormalny wiec go zamykam i wiecej nie bede pisac skoro sciemniam, klamie i jaja sobie robie z powaznej choroby. Chyba te osoby sadza wedlud siebie. Wspolczuje. Ale ja nic wiecej nie napisze niech bedzie, ze to prowokacja, duchy czy demony. A moze i filmowe omeny? Nie ma kupy jest prowokacja:O Szkoda, ze jak sie staralam o dziecko to bylo tu normalnie.

Gość ...mmmm....
Ustaw kamerke i bedziesz miala odpowiedz

Gość szkoda bo fajny temat
zdechnie. Pojebane zniszcza temat, bo jak ktos nie zyje od kupy do zupy to prowo. Nie moze byc tu innego tematu prawdziwego. Zielona kupa rzadzi- to temat szczery i prawdziwy. Rozowa kupa zastanawia, ta w kropki bordo jest iznaka wezwania karetki, a ta w czarne na tle szarym wola o pomste do niebia:)

Gość ????hm????
autorko, raptem 2 czy 3 baby Ci zarzucily prowo a reszta szczeze wspolczuje i probuje pomoc a Ty focha stzrelasz? Tzn, ze nas masz gdzies... le Ty masz lat ze sie obrazasz?

Gość śmieszne jesteście...
Wchodzi ktoś anonimowy na forum, znane z podszywów, trolli i głupich prowokacji, zaczyna opowiadać, że dziecko mu się samoistnie przemieszcza, a wy rzucacie się na jedynych, co włączyli mózg :) Poziom umysowy widać po tym poście, w którym jakaś "enteligenta" zasugerowała, że zapewne niańka z mężem knują przeciw autorce i co? Psychotropami ją trują, wpuszczają kratką wentylacyjną jakieś gazy halucynogenne, a może podkradają się i walą ją młotkiem od tyłu, po czym przemieszczają dziecko? :D Chyba za długie urlopy macierzyńskie i za dużo telewizji i pierdzenia w kanapę, moje panie :P I w życiu nie założyłam tematu o kupie :)

Gość matuuulka
Schizofrenia to nie jest- moja mama ją ma- tzn na tym etapie zleczona, ale w szczycie choroby miała zwidy, rozmawiała z pustym fotelem( wg niej ktoś tam był), takze schizofrenia, to nie jest, tak jak ktoś napisał podczas ciązy ujawniają się choroby lub stany przedchoroowe o których pojęcia nie miałyśmy, po ciąży jak u autorki-- nie wiem. Ja sama w ciąży miałam etap ok 5 napadów, ze nie widziałam swojego odbicia w lustrze- zamazane mocno, ludzie na których patrzyłam teżmieli zamazane sylwetki, lub dwie głowy. Okazało się, ze to migrena z aura i skojarzona, Po ciaży zniknęło. Autorko koniecznie badania.

dziewczyny zeby bylo jasne to ja nie podejrzewam niani:) To starsza kobieta i bardzo mi zyczliwa. Nie widze sensu kontynuowania tematu dopoki nie zrobie badan. No chyba, ze chcecie bym ponarzekala na tesciowa po ktora wlasnie maz pojechal:P

Gość takasobiebaba
autorko-zainstaluj kamerke i wszystko będzie jasne.pozdrawiam.

Gość filipinka12345
Ponarzekaj :P

dziewczyny dzis sie umowilam do lekarza i jutro ide wiec niedlugo juz powinno byc wiadomo czy wszystko z moja glowa ok. Nie wiem jednak czy do tego momentu nie zabije tesciowej, jeszcze nie wiem w jaki sposob, ale idac spac rozwazam rozne sposoby:P Po czym od razu lepiej mi sie spi:) Moja wspaniala tesciowa wymyslila sobie by do pokoju dziecka wniesc lozko gdyz ona bedzie spala przy mojej coreczce:O No myslalam, ze chyba ja ze schodow zepchne jak to uslyszalam, gdy jednak maz powiedzial dobrze to juz wiedzialam, ze to on pierwszy sie kwalifikuje do zepchniecie z pietra:P Kategorycznie zaprostestowalam i wyszlam na ta zla, bo tesciowa twierdzi, ze sobie odpoczne w nocy, bo ona bedzie do dziecka wstawac. Moje dziecko nie budzi sie w nocy, a ja jestem na macierzynskim wiec mi korona z glowy nie spadnie nawet jakbym miala wstawac w nocy do wlasnego dziecka. Maz sie tez zdziwili, bo przeciez mnie odciazy:O Na szczescie tupnelam noga, podkreslilam, ze dom jest moj i to ja bede decydowac gdzie kto spi, a jak nie pasuje to prosze o zwrot kluczy i zegnam panstwa:P Ale to jeszcze nic. dzis robilam obiad i maz zadzwonil, stanelam wiec w kuchni i rozmawiam z nim. W miedzyczasie tesciowa weszla mowiac, ze idzie do sklepu i czy cos mi potrzeba. Powiedzialam by smietane kupila i odwrocilam sie rozmawiajac dalej z mezem. Potem weszlam do salonu i coz widze? tesciowa wychodzaca z podworka z wozkiem i moim dzieciem:O Nawet mi nie powiedziala, ze bierze mala co jej powiedzialam po powrocie, a ona, ze mowila na pewno. Wariatke ze mnie zrobic chciala:O Na szczescie maz to slyszal bo rozmawialam z nim wtedy i slyszal przez telefon nasza rozmowe i potwierdzil, ze nic o dziecku nie mowila. Przeciez jakbym nie zobaczyla jak ona idzie z mala to bym chyba oszalala jakbym w lozeczku dziecka nie zastala i w calym domu:O No to teraz sobie juz ponarzekalam:P

Gość r5trtrd
no marne prowo

przykro mi, ze nie zaspokoilam twoich literackich oczekiwan i nie stworzylam wg ciebie lepszego prowo:P

Gość hanna kozuch
a czy Ty palisz papierosy,albo pijesz alkohol? Bierzesz jakieś leki?

Gość hanna kozuch
a czy Ty palisz papierosy,albo pijesz alkohol? Bierzesz jakieś leki?

pisalam na poczatku juz, ze nie pije alkoholu. Tzn. okazjonalnie wypilam przed ciaza, ale od kiedy zaszlam w ciaze to nie wypilam nic procz raz lampki wina.

aha lekow tez nie biore, papierosy pale, ale niewiele, bo sie w ciazy odzwyczailam.

Gość hanna kozuch
a może mąz podmienia Ci te papieroski na coś innego..... i potem masz takie odloty?

Gość hanna kozuch
swoją droga dziwne masz te przygody z dzieckiem.... Cos mi się wydaje,że mąz się do tego przyczynia....

Wiesz co a nie rozwazałas aby w domu umiescic kamery? Zawsze mogłabys odtworzyć pewne rzeczy i w końcu wiedziałabyś,co sie za tym wszystkim kryje.. Pozdrawiam Wierzę,ze to nie jest prowokacja,szczerze Ci współczuje...

Gość jasaera
A co do rzeczy ma palenie papierosów??!!

tak, myslalam o kamerach, ale dopiero jak badania wyjda w porzadku

No tak lekarz to podstawa,powinien zlecic Ci jakies bardziej szczegółowe badania...moze tomografię głowy np? Tak czy inaczej,ważne ze cos w tym temacie robisz.Napisałas ze jako dziecko miałas jakis niewielki uraz głowy,widzisz czasami cos sie po latach odzywa..obym tylko nie miała racji. Trzymaj się,będe tu zaglądać

Jutro ide do lekarza i wtedy dostane skierowanie do szpitala, na pewno wszystko mi zrobia i badania krwi i tomografie takze o to sie nie martwie. Bardziej wyniki mnie przerazaja:(

Gość kruuuuk
napisz koniecznie jak bylo u lekarza,jestem ciekawa jak sie rozwiazala u ciebie sytuacja

Gość hanna kozuch
podejrzewam,ze maz zamienia ci papierosy na cos mocniejszego

Przeczytałam topic i dodaje do ulubionych , będe czekać na dalszy rozwój sytuacji;) na allegro są takie kamerki w długopisie, ustawiasz sobie na matę dziecka i wiesz potem co się działo;)

Dziewczyny na pewno sie odezwe i podejrzewam ze nawet ze szpitala, bo bede sie nudzic:P Pamietam, ze na wyniki wszystkie jak trafilam do szpitala czekalam kilka godzin wiec mam nadzieje, ze najpozniej w srode, czwartek bede wszystko wiedziala. Jutro wizyte mam na 10.30 wiec jak dostane skierowanie, dojade do szpitala, przyjma mnie, przeprowadza wywiad to podejrzewam, ze tylko krew mi zrobia i neurolog zbada mnie. Tomograf pewnie bedzie w srode, ale na wynik nie czeka sie nie wiadomo ile wiec mam nadzieje, ze szybko bedzie juz wszystko wiadomo. Dziekuje za wsparcie:)

Gość ddddddddddddfd
a nie możesz wrzucić na luz i pomyśłeć sobie, ze może fakktycznie masz jakieś zaburzenia i nie do konca kontrolujesz swoje zachowanie? moze dla dziecka bezpieczniej jeśli z tobą nie zostaje samo?